![]() |
Citiraj:
Zato sam i prestao igrati Online na neko vrijeme. Preći ću priču pa se do onda možda nešto i promijeni. |
Jel ima jos netko problema kada prebacuje na Michaela? Meni se nekad crasha igra i jedini nacin je ubit proces u task manageru. Blitz Play misiju nisam mogao preci jer se svaki put crasha kad prebacuje na kraju na Michaela, na kraju sam sa Franklinom umro 3 puta pa preskocio taj dio...Ovako kad ne prelazim misije nego random gameplay nekad normalno prebaci na njega a nekad freeza...Nisam nigdje nasao posten fix za ovo :/
|
Citiraj:
|
Crash je radi throwable objekata i switchanja lika. Nebitno jel sticky il granata il whatever.
Kad ramas armored truck, ne izlazi iz auta, nego IZ auta baci sticky bomb i detoniraj...IZ auta. Isto tako na kraju misije kad treba dignit garbage truck, sjedni u getaway car, baci sticky i detoniraj. Znaci ne bacat sticky bombe on foot, to + detonacija = crash na switch lika. |
Citiraj:
|
Ima li kakav money glitch?
Ja kreten sam igrao onako potiho bez zvuka, i krivo skužio Lesterove upute i kupio dionicu kojoj je cijena pala 50% nakon assassinationa, a ne porasla u tom iznosu :D Pa sam popušio malo love na burzi :D |
Nema potrebe za silnim inboxima više, nemam niti jedan GTA 5 gitft (prodano 3 komada).
Zadnji je prodan korisniku xGAME (Ja sam mu poslao gift prije uplate). Jbg javim ako se nađe još |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zar Trevor nema zdravstveno osiguranje? :D
Bolnica mi najprije naplaćivala po 2600 dolara, a sada 3900 :D Stvarno se ne isplati poginuti.. |
3900?? Ja ispod 5000 nisam još prošao
|
Do sada, težina je znatno manja, nego recimo, prve GTA Vice City ili San Andreas.
Najteža stvar je u stvari bila samo škola letenja. Radim sve side/main misije redom, sad sam s onim rusom i redneckom koji "paze na ilegalne useljenike" :D |
Skužio sam da što više Trevor ima novaca, bolnica više uzima :)
Dali znate kako doći do onih novaca koji mi tjedno dolaze od kupljenih objekata, tipa onaj Mekenzi aerodrom. Imam 19 000 ali ne znam kako doć do toga. |
Meni bolnica uvijek uzme 5k$ ako se ubijem, i sada nakon heista kada svatko ima 10M$
|
Onda je 5000 max koliko uzimaju..
Nego kako doći do onih novaca što sam gore spomenuo? (airfild, noćni klub) |
Bolnica uzima odredjeni postotak od ukupno raspolozivog novca, do max $5000.
Novci od asseta se automatski pojave na racunu, dobijes samo tjedni report na mail. P.S. Povijest transakcija mozes provjerit na web stranici banke (ima 3 banke, svaki lik je u drugoj). |
Citiraj:
|
Za provjeru/transakcije novca znam, to je isto fora. A i sinoć sam pročitao da se novci od nekretnina automatski prebace krajem tjedna na račun, kao što nathan.fake kaže.
|
Citiraj:
nadam se da će cijena uskoro skočit :D |
Citiraj:
|
jel tko skužio da je u igri sheban mouse sens? Mislim, igrivo je, al sam se nadao da će to pokrpat s nekim od updateova.
Izgleda da je sens vezan za fps ili nešto, pa npr u kući ili gdje je fps veći sens je niži, dok je vani u pustinji skoro duplo viši :D Ko igra s vsyncom možda nema problema |
I ja sam to primjetio. U kuci nece da mrdne.
|
pitanje iz usluge, obzirom da sam jako slabo u gamingu u zadnje vrime pa ni ne pratim sta se dogada (mozda jednog dana, u slucaju ponovnog ukazanja gordona freemana, iako je taj rapture period vec prosao :)).
dakle, obzirom na poprilicnu velicinu, ima li indicije da ce se ova igra pojavit u fizickom obliku (2 BR-a, 15 DVD-a ili kako god)? decko koji bi to kupia je srednjoskolac, nevican internetskoj kupovini, a pegla bi i online i offline (listao sam malo prethodne stranice u potrazi za odgovorom i kad vidim kakva se golgota prolazi s keyevima, ne mogu bas rec ni da mu zamjeram :)) |
Ovako nabrzinu pogledano http://www.nabava.net/search.php?tp=...heft+Auto+v+pc , pogledaj jos u algoritmu.
|
U Hrvatskoj GTA5 putem 7 dvd-a + key prodaje Infomark.
http://www.infomark.hr/Prednarud%C5%...0V%20PC#naslov Cijena 389kn? (na drugoj stranici) na stranici proizvoda 460kn. Isto kao da bez kupona i proxija kupuješ na steam-u. Ja sam preko njih kupio South park dvd (260kn) ali vrijedilo je imati fizičku kopiju. |
odlicno, uputicu ga na topic pa neka sam odluci sta mu je najbolje.
momci, hvala na odgovorima.:chears: |
Sophoslab ili Informak za fizicke kopije igara, moja preporuka :)
|
Citiraj:
http://www.crovortex.com/webshop/igr...V_5_GTA_V.html |
Citiraj:
|
U mulleru imas fizicki GTA V za pc, mislim da je oko 60e cijea. Sto se samoe igre tice odustao sam od onlinea s ekpom dok ne dodje patch jer ovo je zesce smece, imho.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:32. |