PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

xGAME 24.04.2013. 10:50

Ne znam koliko vas ovdje za ovu stranicu zna pa ću ostavit poveznicu: ProBuilds
Malo drugačija od ostalih stranica sa guideovima jer uzima real time gejmove od igrača za guideove. Još jedna dobra stvar koja mi se najviše sviđa je da ima i igrača iz Koreje, Kine, itd., a svi znamo koliko je teško doći do njihovih buildova.

Nybelung 24.04.2013. 11:52

Mislim da ću se zasad držati svoje Tristane i Garena.
Tristana mi je bila predobra kad sam skupio par itema za attack speed i crit. Plus, ima onaj skok tako da nikad nije dosadno. :D

A Garena sam jutros provozao s ovim itemima:
http://i35.tinypic.com/21jor2v.jpg
Bolesno mnogo HP-a sam imao, ko dva njihova lika skupa. S onim spellom za vrtnju + neki radiance item (bar mislim da sam to imao) sam uništavao sve 1v1. I jedino ako mi se žuri onda ulti odvalim. :rambo: Koja je najbolja "čizma" za njega? Bježe mi miševi. :)

Prezabavna je igra. :chears:

Mommistake 24.04.2013. 11:58

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2383168)
Ovaj Alistar i nije tako moćan. Bit će da je zato džaba. :D
A dobro, možda je ova Tristana bolji heroj, sutra ću ju provozati. Dosta mi za danas. :beer:

Možda sam malo požurio s melee herojem. Bolje da se držim rangea dok ne naučim bar koji heroj ima koju magiju. :D
Ako krenem igrat ovo morat ću se odreć WOT-a. Nakon dvije igre LoLa ne ostaje mi vremena nizašta drugo.

Rekao sam ti prije, alistar je pretežak za početak, ali je top support danas.

Citiraj:

Autor Dujo (Post 2383211)
:O Znam da je prije bilo na lvl 28 sigurno, valjda su to promijenili na S3 :)

Moje isprike :D

Nikad nije bilo :)

Citiraj:

Autor Dujo (Post 2383306)
Legit powerlvling

Nisam znao za ovo, prebolesno :D Znači u ~48h igre nabije se 1-30lvl ;) Vjerujem da i dosta Vas nije ovo znalo :) Treba nas biti 3 u timu, ja sam baš napravio EUNE acc pa ako je neko voljan neka se javi ;) Da sumiram: u 5min igre dobije se ~45ip-a, a exp je isti koliko bi dobili za summoners rift win(ako imate exp i ip booster boli glava)

Gle, trebaš naći 3 dobra frenda koji će to probati s tobom, jer random česi i poljaci sigurno neće :) I treba tu uigravanja. :)

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2383470)
Tristana mi je bila predobra kad sam skupio par itema za attack speed i crit. Plus, ima onaj skok tako da nikad nije dosadno. :D

Bolesno mnogo HP-a sam imao, ko dva njihova lika skupa. S onim spellom za vrtnju + neki radiance item (bar mislim da sam to imao) sam uništavao sve 1v1. I jedino ako mi se žuri onda ulti odvalim. :rambo: Koja je najbolja "čizma" za njega? Bježe mi miševi. :)

Kod builda još ti fali samo Warmong ;)

A čizme, gle to češ s vremenom skužiti, to ovisi... Ako igraš protiv nekog ad-a uzimaš armor, ako igraš protiv ap-a uzimaš ono za magic resist, ako si već nafeedani uzimaš nešto za speed etc. Ovisi o situaciji. Ja većinom kad ga igram na topu, radim armor ;)

Btw. dodaj si xgame na westu, puno će ti pomoći ;)

EDIT:

tonisostaric 24.04.2013. 12:57

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2383470)

Kažu za garena da je najbolje kupovat praktički armor do samog kraja...pa tek onda uzet nešto brutalno...e sad kolko je to dobro...

Mommistake 24.04.2013. 12:59

Citiraj:

Autor tonisostaric (Post 2383514)
Kažu za garena da je najbolje kupovat praktički armor do samog kraja...pa tek onda uzet nešto brutalno...e sad kolko je to dobro...

Opet sve ovisi o situaciji :) Ja kad igram protiv nekog dosta jakog AD-a (tipa xin), i ako on ide full dmg, ja uzimam armor i HP :) Tek onda neki dmg.. Tako da ovisi :)

HAL 24.04.2013. 15:16

Citiraj:

Autor tonisostaric (Post 2383514)

Warmogs + Sunfire su core itemi, sve ostalo bi trebalo biti counter za protivnički tim.

Guls 24.04.2013. 15:21

Ma na Garena odma Sightstone i Philostone kao core itemi i onda roam, bronze 5 ftw.

X-Plosiv 24.04.2013. 15:58

1. Brutalizer
2. Sunfire
3. Završi blackcleaver ili piči na warmog
4. Oivsno o timu, možeš uzeti još hp+armor ili neki dmg, tip alast whisper
i onda samo piči da budeš tanky

bootsi

ninja tabi ili mercury, ovisi o njihovom timu, i upgrade +15 movement i to je to

Mommistake 24.04.2013. 15:58

Citiraj:

Autor HAL (Post 2383600)
Warmogs + Sunfire su core itemi, sve ostalo bi trebalo biti counter za protivnički tim.

Agree.. I onda ili black cleaver ili omen ;)

Citiraj:

Autor Guls (Post 2383607)
Ma na Garena odma Sightstone i Philostone kao core itemi i onda roam, bronze 5 ftw.

:care::care:

Nybelung 24.04.2013. 20:09

Šta će mi Philostone? Pa nemam manu. Pola efekta bacam. :)
Nego, naživcirao sam se. Nema šanse da pobjedim igru, prije nego do 12. levela dođem dvojica naših već imaju preko 30 deaths. I tako stalno. Pa šta im je jbte, zar ne vide da nije dobro zaletit se na toranj + dva heroja većeg levela? :D

xGAME 24.04.2013. 20:16

Polako si počeo otkrivat divotu ove igre :D

Mommistake 24.04.2013. 20:21

Eto, kak su meni pametni kolege ovdje rekli ;)

Još nisi ništ videl prije lvl 30 ;):chears:

Nybelung 24.04.2013. 21:04

Retoričko pitanje. Poznato mi je sve iz DotA-e na Gareni. :D Samo tamo nisam često sam igrao pa se nekako i moglo.
Ajde, barem na West serveru ljudi koriste engleski. Frend mi je na Istoku i tamo je službeni jezik poljski. :D

Mommistake 24.04.2013. 21:12

Ma na eastu ti je engleski.. Nije tak kak zamišljaš ;) Ali naravno, ima i onih HARD CORE smradova ;)

Nybelung 24.04.2013. 21:39

Možda kasnije. Na noob levelu je 100% poljski. Ajde dobro, 90% poljski i 10% makedonski. :D

Sad sam razbio sve s Tristanom. 12:0:5 score. :D
Setup: Berseker Boot, 2x Doran, Phantom Dancer. Nisam stigao ostalo. Hehe.

Čini mi se da polako kontam kako se igra. Hvala svima na guideovima. I Fejsbuku na odličnom free heroju. :D:beer:

Mommistake 24.04.2013. 21:44

Ma samo ti uživaj, to je važno, i nemoj flejmati i to, da ne dobiješ ban, community je strašan :) I dosta su "netolerantni" ;)

Nybelung 24.04.2013. 21:54

Tražim još samo dobar guide za Rune. Onako, prosto noobovski guide koji bi mi objasnio kako se koriste, kako se daju heroju, mogu li se potrošiti itd. :D
I pitanjce: da li da nakupujem tier 1 runa za armor i magic resist? Jeftine su ko kikiriki. :eek:

Mommistake 24.04.2013. 22:08

Ne kupuj rune do lvl 20 ;)

Gle, rune.. Možeš kupiti 9x istih runa po rune page (ili 3 one velike)... Možeš ih iskoristiti svih 9 na svim stranicama. Znači netrebaš 18 runa za 2 stranice, već tih 9 možeš koristiti na 20 stranica.

Na lvl 20 napraviš AP i AD rune page. (ili tank)..

Dodatna rune page stranica ti košta 6300ip. Trebati češ bar jedno 5-6 (na više) stranica ako misliš više igrati.

Moj prijedlog ti je: 9x seal of armor (žutih), glyph of magic resist 9x (plavih), mark of attack dmg 9x (crvenih), mark of magic penetration 9x (crvenih) i 3x po quintenssence of ability power i quintenssence of attack dmg... to ti je puni AP i AD rune.

http://www.squidoo.com/league-of-leg...ne-pages-guide

HAL 24.04.2013. 22:37

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2383794)
Retoričko pitanje. Poznato mi je sve iz DotA-e na Gareni. :D Samo tamo nisam često sam igrao pa se nekako i moglo.
Ajde, barem na West serveru ljudi koriste engleski. Frend mi je na Istoku i tamo je službeni jezik poljski. :D

Good luck kada naletš na tim sa dva do tri Francuza ili Španjolaca. Poljaci i Rusi generalno ne jebu živu silu i neznaju engleski, ali barem imaju jak gaming community i često znaju biti jako dobri igrači, dok su Francuzi i Španjolci doslovno u generalnom smislu mentalno zaostali i daleko su najgori igrači koji postoje.

Nybelung 24.04.2013. 22:42

Zahvaljujem se na konstruktivnim savjetima. :)
Prožvakao sam skoro sve.

Evo i rezultata:

http://i34.tinypic.com/2mc97vd.jpg

Tristana roka. :Machineg:

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2383906)
Najs ;) Ide to tebi ;)

Sutra navečer dođem na west, dodaj me (Atomship) pa da bacimo koju ;)

Ja se zovem: Bobi Kreeg ;)

Mommistake 24.04.2013. 22:58

Najs ;) Ide to tebi ;)

Sutra navečer dođem na west, dodaj me (Atomship) pa da bacimo koju ;)

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2383889)
Ja se zovem: Bobi Kreeg ;)

Dodaj me, prihvatim te čim doma stignem ;)

Mirkopoter 25.04.2013. 00:25

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2383821)
Ma samo ti uživaj, to je važno, i nemoj flejmati i to, da ne dobiješ ban, community je strašan :) I dosta su "netolerantni" ;)

Yeah my ass.

Flame-am svaki game kad imam nekog idiota ( sto je skoro svaki game ) onako kao ludac pisem fucking idiot retard itd i nikad ban nisam dobio.

QUOTE=HAL;2383879]Good luck kada naletš na tim sa dva do tri Francuza ili Španjolaca. Poljaci i Rusi generalno ne jebu živu silu i neznaju engleski, ali barem imaju jak gaming community i često znaju biti jako dobri igrači, dok su Francuzi i Španjolci doslovno u generalnom smislu mentalno zaostali i daleko su najgori igrači koji postoje.[/QUOTE]

True story. Been there, done that.

Prebacio se sa east-a na west i onda sa westa na east. Jednostavno tamo je puno vise idiota nego na eastu. Kako kolega gore kaze, mozda oni jesu poljaci, ali su sigurno bolji igraci od sugavih francuza i spanjolaca.

Moja jedina preporuka za tebe je da ipak napravis acc na eastu i tamo igras dok jos nisi na veci level otisao.

X-Plosiv 25.04.2013. 01:16

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2383952)
/cut.

Naš frend je dobio ban, gdje su bili i reporti od nas :goood:

Sada igrao vs AD tima i naš mider uzme Veigara...i to na goldu :goood:

Ja s Vi bio na 10 / 3 / 14 ...ali viegar je imao 16/5/x pa je bilo ok, makar je naš wu radio dmg ali imao 26cs u 12min :goood:

Nybelung 25.04.2013. 01:28

Ma ne zanima me Istok. Ja s Poljacima ne mogu i gotovo. Sve i da su predobri u LoLu oni mene psihički unište.
Još ako na Zapadu ima i manje Balkanaca nitko sretniji od mene. :D

Mommistake 25.04.2013. 08:10

@Mirko

Nemoj se čuditi onda što izgubiš masu mečeva, jer je velika večina samo radi flejmanja. Vjeruj mi.

BTW. Samo izađi iz bronze ili silvera, pa kreni flame, pa da vidimo ;) Govorim ono kaj znam...

Evo npr. frend je prestao igrate jer je 2. put dobio perma... I idem čitati njegov case, jedini šta je nešto igra u timu, i objašnjavao nekom od suigrača (nepoznatnom), da radi pogrešan gear, i jedino što je rekao, je tipa: pa ti ne kužiš tu igru, bla bla bla.. i eto...

Mirkopoter 25.04.2013. 20:08

Ne gubim ja masu mečeva, ja sam 40-ak gameova u plusu i tu sam negdje stalno tako da ti ne vjerujem :D

Btw. pobjedio ranked i imam hebenih 98 bodova, pa propuco bi se.

panda505 26.04.2013. 03:24

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2384433)
Ne gubim ja masu mečeva, ja sam 40-ak gameova u plusu i tu sam negdje stalno tako da ti ne vjerujem :D

Btw. pobjedio ranked i imam hebenih 98 bodova, pa propuco bi se.

zamisli da imaš 99 :D

ja inače opet malo sa rengarom odigrao, već zaboravih kako je dobar filing zaskočit nekoga iz brusha :D

X-Plosiv 26.04.2013. 11:28

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2384566)
zamisli da imaš 99 :D

ja inače opet malo sa rengarom odigrao, već zaboravih kako je dobar filing zaskočit nekoga iz brusha :D

Trebaju ga buffati...

Mirko, čekaj dok dođeš da za 1 win dobivaš 1 lp, a za gubitak 5-10, pa ćeš vidjeti onda :goood:

Igra netko Karthusa TELEPORT/REVIVE? to je tako OP da je to nevjerojatno :fiju: Ali treba ga igrati pažljivo jer će njihov jungler biti non stop na mid-u, i samo farm farm farm.

Nybelung 26.04.2013. 13:03

Šta da radim sa 400RP koje sam dobio?
Da ih čuvam za nešto kasnije ili da ih odmah potrošim na Mordekaisera? Jel ima boljih heroja do 800RP, pa da čekam dok ne budu na popustu? :)

xGAME 26.04.2013. 13:08

Nemoj heroje kupovat za RP, nikada, baš nikada. Njih kupuj sa IP koje dobijes od samog igranja. Za RP si kupuj skinove, transfere ili name change (ovo zadnje dvoje sumnjam da će ti zatrebat). Za sada ih ostavi, čuvaj pa nekad kasnije kupiš nešto što želiš ili si nadoplatiš.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:06.