![]() |
Mislio sam na Bilićevo simuliranje:)
|
Citiraj:
a to "pofafali", ono :). malo je smijesno sto smo mogli dobiti italiju, tako da zaista ne vidim fore u napisanome. priznanje da su talijani bili osjetno bolji od nas prvih 45 minuta? - definitivno. priznanje da smo mi bili bolji od talijana drugo poluvrijeme? - definitivno. no kako smo mogli mi dobiti koji komad vise prvih 45 minuta, tako su mogli i talijani dobiti koji vise drugo poluvrijeme. clean & simple. |
Citiraj:
Citiraj:
a što se tiće Španjolaca, nisu oni toliko loše jučer igrali uopće, igra im je bila kao i u svakoj drugoj utakmici, da si gledao mogao si to vidjeti ;) |
ajmo ENGLAND!!! :goood::goood:
|
Citiraj:
a za fancuze, imali su začuđujuće čak i par dobrih prilika, ali eto, nisu za prvake više, niti za polufinale :D španjolci su otprilike svaku tekmu tako odigrali, jedino su se malo namučili s nama... Citiraj:
|
Ma da ne bih te engleske prgavce gledao u polufinalu...
Radije Talijani da još malo gledam ovog Balotellija kako promašuje :D |
Ovaj Euro postakje sve dosadniji.......
|
E jebiga sad, ova utakmica je sve samo ne dosadna :D
|
Pa nije bas ni nesto jako napeta :D
|
A nije, ali opet zanimljivija od one jučer :D
Tempo je odličan, fale samo golovi :( |
ja jednostavno ne mogu više slušat ove kretene u HRT studiju.
Diže mi se kosa (3 mm) na glavi kad se sjetim da plaćam mjesečno ove ....arije:fuming: |
Ajde konacno je pocelo nesto. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
napokon penali na euru :D
|
Žabarska klasika...:suicide:
|
ne vjerujem! Pa kak su englezi te penale sfušali...talijani idu dalje hahahahahahaha :D
|
Englezi su me razocarali sa igrom totalno.
|
Talijani idu do kraja :chears:
|
Pirlo, velemajstor, kakav penal izveo. :care:
Gigi Buffon brani jedan, ali vrijedan :goood: Žao mi je jedino šta idu na Deutschland. Inače, u polufinalu su repke iz grupe B i C. |
Nikad Njemačka nije dobila Italiju u službenim utakmicama, neće ni sad:fiju:
|
Citiraj:
Polako, ali sigurno... ;) |
Citiraj:
:D :D Citiraj:
ima negdje na fifinim stranicama, talijani dobili negdi 15 puta, švabe 6... |
Englezi koma, gori od Grka. Iskreno, Talijani su mi prije par godina bili u rangu sa Španjolcima sada, al moram priznat da vrlo dobro igraju, jedino fali realizacija. Šteta što se križaju sa Njemcima, bilo bi to lijepo finale...
|
Englezi igraju ocajno cijelo prvenstvo. Imali su srece u grupi, i po meni nisu je trebali ni proc.
Talijani puno bolji. Dvije najomrazenije reprezentacije, valjda sam prvi put navijao za zabare. A Balloteli, taj mi nikad nebi igrao, i Sivonjic bi sinoc zabio gol iz onoliko prilika :D A Pirlo :care:, kako razigrava, koji pregled igre. I onda onaj penal koji je psihicki preokrenuo izvodjenje istih :) |
Englezi su uvijek loši na velikim natjecanjima,talijani su bili bolji
|
Dvije repke iz nase grupe u polufinalu. I to nesto govori :)
Navijam za njemacku, ali cini se da je sve blize finale ita-spa. Englezi mogu kukat kolko hoce, bili su losiji deset puta. Samo Balotelliju mogu zahvaliti sto su uopce dosli do penala. Pirlo je car. |
Talijani bolji za nekoliko klasa...nisam ocekivao ovako losu Englesku...
Azzurri do kraja :) |
Talijani zasluzeno prosli, pet klasa bolji.Englezi nisu pokazali nista, bas nista.
|
Talijani jučer objasnili ovim amaterima kako se igra nogomet.
Svih 120 min. Italija je bila dominantna i stvarala prilike, pucala po golu, pogađala vratnice (falili su samo golovi), dok su englezi bili totalno izgubljeni, nešto kao francuzi protiv španjolaca. Da su englezi dobili na penale to bi bila najveća nepravda ne euru. Volio bi vidjeti finale Španjolska-Italija, iako bi njemci mogli dobit Italiju samo zato što se duže odmaraju, ali bolji nikako nisu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:16. |