PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=98655)

danielzg 15.04.2012. 18:03

Bilo je super danas:) staza je fora..lagana kad ti nitko ne nabi tempo..umro sam skoro,zelio bacit bajk i sve al nekak sam izdrzo..jos me mjenjac zezo i moro sam 2 puta silazit sa bajka..moram to popravit(sredit)..Imali smo srece sa kisom ali ne sa sparinom..sve u svemu prezadovoljan sam:) a u Zlatar idem ak si sredim prijevoz..to je ipak malo predaleko da se ide bajkom...

zgmmax 15.04.2012. 18:39

Citiraj:

Autor Vuco (Post 2143860)
Nik, bi se dalo popeti po toj stazi 23 sa bajkom ?

Tom stazom se ne moze bas pedalirat kak je i Nik reko jel je cijelo vrijeme dosta strma, a i sumari su gornji dio staze unistili sa izvlacenjem drva.

Dalo bi se iskombinirat ispon po stazi 69. Dio na koji smo se mi spojili na 69, nije bas vozljiv (staza 71) jer od toga dijela 69tka ide po markusevackom makadamu i ispadne se kod hunjke.

Danas smo u sadtavu Sile, Crocus, Cuks, Adaksinjo i jos jedan decko sa DBa bili na Dotki i nakon toga otisli Cuki, Sile i ja do maximira na skokove al ih je ekipa povecala malo pa se treba paziziti sada kak se skace.

Drugi krug je Sile vozio endura i bude on napisao iskustvo :D

Sto se tice kocnice nije vibrirala tak da se nadam da smo je Vuco uspjeli ukrotit.

EDIT:

Zaboravio napisat da su mi 661 rage super. Normalno sam mogao pedalirati i nisu opce padali sa koljena. Kao da ih nisam niti imao na sebi.

Vuco 15.04.2012. 18:57

Citiraj:

Autor zgmmax (Post 2143973)
Sto se tice kocnice nije vibrirala tak da se nadam da smo je Vuco uspjeli ukrotit.

To je najvažnije. Gdje je sad Srale7 koji mi uvijek prigovara da pola problema na biciklu rješavam zračnicama ? :D

Ja si našao širi volan. I skužio da nisam do sada 3 godine vozio na 680mm volanu, već 660mm :D. Novi je 740mm, isti rise. Novo iskustvo.

Chainguide za sada nisam, nudio mi jedan dečko Shiftguide dosta jeftino, ali to čudo ima 300g, dok klasični (stinger i ekipa) imaju 70-100g. Tako da brijem da ću si kupiti novog Stingera po 175kn iz dućana sa dostavom.

Ovaj mjesec još vilica će ići na promjenu bushinga i možda kočnica i to bi bilo to za sada.

zubich 15.04.2012. 19:10

vucek, ovaj tvoj volanček mi izgleda kao kita na biciklu, a nebi vjerovao, identično težak kao i ovaj sunline kaj ga imaš (310g) :)

uglavnom, stingera ti možda mogu dopeljat iz engleske jer ću da idem tamo sljedeći tjedan i budem navratio u evanscycles

Vuco 15.04.2012. 19:13

Ja sam odmah skužio koliko je, iako duži, Sunline krući.
Zapravo me prije 3 godine netko prevario što se tiče širine volana ! :D.

Fala, ali meni taman dođe ovo direkt doma, a za par kuna mi se neda tebe jeb*vati :beer:

Željac 15.04.2012. 19:15

:D

ooooo Zubich prijateljuuu :D

hahaha

šalim se !
:beer:

Lovrix 15.04.2012. 19:17

Citiraj:

Autor danielzg (Post 2143952)
Bilo je super danas:) staza je fora..lagana kad ti nitko ne nabi tempo..umro sam skoro,zelio bacit bajk i sve al nekak sam izdrzo..jos me mjenjac zezo i moro sam 2 puta silazit sa bajka..moram to popravit(sredit)..Imali smo srece sa kisom ali ne sa sparinom..sve u svemu prezadovoljan sam:) a u Zlatar idem ak si sredim prijevoz..to je ipak malo predaleko da se ide bajkom...

Kolko ima kilometara sa bajkom do Zlatara?
Neš mi je Denis(cx-ray) sa dropa govorio da će on ić i da će mi se javit da idem s njim sa vlakom , pa možemo opet svi zajedno , i Milenog povedi.

zgmmax 15.04.2012. 19:18

Jel netko ima duze sarafe za bashguard? Najvjerovatnije mi treba duzina sarafa kao i za truvativ. Ja dam svoja 4 koja su kraca za 4 duza :)

zubich 15.04.2012. 19:32

Citiraj:

Autor Željac (Post 2143993)
:D

ooooo Zubich prijateljuuu :D

hahaha

šalim se !

te kaj zanima sa te stranice??

mora biti lagano :D

De5tr0yer 15.04.2012. 19:32

Citiraj:

Autor Lovrix (Post 2143995)
Kolko ima kilometara sa bajkom do Zlatara?
Neš mi je Denis(cx-ray) sa dropa govorio da će on ić i da će mi se javit da idem s njim sa vlakom , pa možemo opet svi zajedno , i Milenog povedi.

Jel nema smisla da ja dolazim sa fulkom tam na takve trke jelda?

Lovrix 15.04.2012. 19:36

Destro ne vidim razlog da ne dođeš. Bio je danas isto neki frajer sa Pitchom full stock i bio je solidan. Ti češ njima j. mater nizbrdo , al uzbrdo će bit malo teže , al da se naravno.
Sam je jako važno da se odmah na početku probiješ , jel je teško stizat jednog po jednog po uskoj stazici.

Samo naravno nabavi si normalnu kacigu , jer sa ff ćeš zakuhat nako 500m.

De5tr0yer 15.04.2012. 19:44

Pa za društvo barem i ak se može vozit bih došao malo vozit, nikad se nisam htio niti volio natjecati u sportu (osim timski). Samo moram vidjeti kako ću s vremenom biti, volio bih i završni rad na faksu dovršiti što prije. We'll see :)

Željac 15.04.2012. 20:11

Citiraj:

Autor zubich (Post 2144005)
te kaj zanima sa te stranice??

mora biti lagano :D

taman ti mislio uvaliti atlasa :D
šalim se :D

ne treba mi ništa :)
sve se lako riješi preko Aleša, slovenije, crc-a itd.
ako nema kod nas naravno !

SileTzar 15.04.2012. 20:13

Bila je super vožnjica danas, dugo dugo nisam bio na Dotki ali cijeli krug napravit.

Ustupio mi Max na drugom spustu Endura da probam. Majke ti mile. Ajde nisam išo na najjače jer mi je volan puno širi i kočnice stoje nekak čudno a prednja čupa oči van pa da ne bude "Sile down" sam se malo skontrolirao, chicken oko kickera onih većih. Ali brate mili, znao sam da ne smijem probat, nema sad nazad...

Lovrix 15.04.2012. 20:17

http://bk-dugoselo.hr/?p=50
Evo rezultati , ekipa je nepismena ko desetogodišnji cigan iz dubrave.
Meni su napisali Sliškov umjesto Sliško , i još mi stave BK Bjelovar umjesto idividualac :D
25 od 41 , pa i nije tak loše , sad me buraz neće prcat da sam zadnji bio :D

hellboy152 15.04.2012. 20:31

Citiraj:

Autor zgmmax (Post 2143973)
Danas smo u sadtavu Sile, Crocus, Cuks, Adaksinjo i jos jedan decko sa DBa bili na Dotki i nakon toga otisli Cuki, Sile i ja do maximira na skokove al ih je ekipa povecala malo pa se treba paziziti sada kak se skace.

ma i tu je isti nick. . . . ;)

Cuky 15.04.2012. 20:56

Citiraj:

Autor Lovrix (Post 2144044)
Meni su napisali Sliškov umjesto Sliško , i još mi stave BK Bjelovar umjesto idividualac :D

Čestitke Lovro. Samo tako nastavi ;)

Mi smo bili danas 2 kruga po Dotki + Maksimir. Kisa me fino oprala na putu do doma :)

domy1 15.04.2012. 21:36

Citiraj:

Autor Lovrix (Post 2143947)
A jebiga , oni znaju stazu , ja sam prvi krug zamalo poginuo na prvom spustu zbog onih hupsera , tek sam se treči ufurao al onda nisam imao snage vozit kak spada.
Stavi tu na forum kad budu rezultati i slike. Kad će otprilike?

Ma sve 5, samo ovaj kaj je na postolju se i razbil na kraju prvog kruga, inače bi bio prvi. Vozio sam ga na hitnu. Taj je stalno na postolju, odere me ko beba zvečku, a mlađi 7 godina.
Imam i ja jedan fail, a svi padali na istom mjestu, samo ja imam 2 površinske na potkoljenici s vanjske strane.

pikčr

danielzg 16.04.2012. 07:48

Di si pao?cuo sam da je na prvom djelu staze dosta ljudi palo..tad sam iso nije mi se cinio taj dio zeznut...kad smo gledali vasu utrku dosta ih je bilo palo na prijelazu iz sume na cestu..taman prije cilja..sjecam se da je jedan pao tak i izgubio prvo mjesto..koji peh..
Lovro Zlatar je poslje Marije Bistrice.. previse bi se umorio za trku da idemo bajkom do tamo..a za vlak jos neznam..nekak mi se neda to..prosli put kad sam iso sa vlakom vlak se je vuko uzasno..presporo je to..vidjet cemo jos do kraja tjedna...

domy1 16.04.2012. 08:09

Pao sam na kraju drugog kruga, dolazak na asfalt. Zanio zadnji kraj, ali prednja guma nije držaja u zavoju na asfaltu i bam. Sva sreća pa nisam stegnuo ručice kočnica, inače bi sahranio SLX.
Što se tiče prijevoza, ako bude mjesta kod nas možete s nama. Samo neznam koliko auta će ići.

Mikadiesel 16.04.2012. 09:46

Citiraj:

Autor Lovrix (Post 2144044)

Hvala na razumjevanju. Greška je ispravljena, ispričavamo se što smo napisali Sliškov umjesto Sliško i što je upisano BK Bjelovar.

Mislim da komentar nije bio potreban jer vrijeđa mene osobno a i vjerujem spomenute desetogodišnjake iz Dubrave ;)

LP

Dragan Mikulić
predsjednik BK Dugo Selo

SileTzar 16.04.2012. 09:51

Owned. :roller:

Cuky 16.04.2012. 10:00

LOL. Koji smijeh :D

Nego, Danijel ti si bio 21.? :)

Željac 16.04.2012. 10:03

Citiraj:

Autor SileTzar (Post 2144277)
Owned. :roller:

Školski :D hahahhaaaa

adaksinjo 16.04.2012. 10:10

danijel je u drugoj kategoriji, 5 krugova :D

Cuky 16.04.2012. 10:11

Znam, tamo sam i gledao.

Mephsto 16.04.2012. 11:06

El ima ko alatku za skidanje XT hollowtech 1 pogona?
Da mi iznajmi.
Trebal bi rastaviti očistiti i podmazati, pa opet sastaviti.
40-ak minut posla.

De5tr0yer 16.04.2012. 11:28

Citiraj:

Autor Mikadiesel (Post 2144271)
Hvala na razumjevanju. Greška je ispravljena, ispričavamo se što smo napisali Sliškov umjesto Sliško i što je upisano BK Bjelovar.

Mislim da komentar nije bio potreban jer vrijeđa mene osobno a i vjerujem spomenute desetogodišnjake iz Dubrave ;)

LP

Dragan Mikulić
predsjednik BK Dugo Selo

Dečec nije mislil ništa loše, zajebancija na najjače. Deca u pubertetu, što reći. :D

danielzg 16.04.2012. 13:51

Da,bio sam 21..zadovoljan sam,mozda sam mogo i bolje al nemam bas iskustva puno u takvim utrkama tak da.najvise mi je bio problem pogodit pravi tempo da izdrzim svih 5 krugova u slicnom tempu..
Gledo sam na Facebooku profil staze za Zlatar..150m visinske po krugu,zvuci grdo:)
Domy1 jesi bio na toj stazi?

Željac 16.04.2012. 14:15

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 2144330)
što reći. :D

koju posluku porati ?!
:goood:

:roller:

meni se vozi... ostatkuuuu ?? :beer:

Cuky 16.04.2012. 14:16

I meni se vozi al sam na poslu :(

2 die 4 16.04.2012. 14:19

Citiraj:

Autor Mikadiesel (Post 2144271)

Znaš kako je to kad udari slava u glavu :D
Nije razmišljao prije nego je napisao (to mu je česta greška) ali mlad je, naučit će ;)

Cuky 16.04.2012. 14:22

I mi "stariji" cesto izvalimo nesto prije nego razmislimo, a kamoli on :D

zgmmax 16.04.2012. 14:22

Ovaj tjedan cu ici na jednu nocnu voznjicu po dotki skupa sa kolegom Crocusom. Pa ko ima muda za to slobodno nam se pridruzi jer sam cuo da nocu hodaju partizani.

Željac 16.04.2012. 14:23

Citiraj:

Autor cuks (Post 2144454)
I meni se vozi al sam na poslu :(

ne znaš što je gore :D

imati posao i bicikl pa nemati vremena za vožnju....
ili
nemati posao i krpati za bicikl pa imati pregršt vremena za vožnju :D :D

ali sudeći prema potpisu... mislim da znam što bi izabrao od ovoga :D :D
:beer: :chears:

zubich 16.04.2012. 14:32

Ja bi sutra ujutro na voznju...

Al do 14h moram biti na mihaljevcu kod zubara.

Cuky 16.04.2012. 14:33

Hehehe, zna se :D :beer:

Ajde, bio bi red i da tebe vidim na nekoj voznji nakon dugo vremena. Bogme se nismo zajedno vozili skoro godinu dana :D

Taman kad sam ja poceo, ti si prodao bike i prestao vozit.

Lovrix 16.04.2012. 14:44

Oprosti Dragan zbog čudne usporedbe , al mi je čudno kak ste točno napisali ime onom Ruszkowskom a meni ste fulali :D
Kak dečki vele , udarilo me u glavu pa sam morao neš napisat , ko i inače.
Kad budu slike stavi tu na forum da još pasem oči na onim karboncima iz elite kategorije :D

btw danas mi je najgori dan u zadnjih godinu dana valjda , pobro 2 sulje , neopravdani i faking profesor me zaliže u imeniku tak da me svi otvaraju i onda se idem raspoložit na PCE vidit jel Sile kakve gluposti piše i onda vidim da me Dragan spusti i zbediram se još više. Katastrofa :D
Sam još treba da se odem vozit i da sjebem bajk , onda bi to bio u potpunosti ispunjen dan.

Shoshy 16.04.2012. 15:00

Aj Lovro veseli se, bar nemas strganu ruku i mozes se voziti :D

Lovrix 16.04.2012. 15:19

Da , bar neš , al kakve sam sreće nikad ne znaš...
Sad sam kupio kacigu , neka kahlica od Gianta , lagana ko papir , to mi je za dulje cestovne rute i dotku , na Sljeme ne pomišljam bez FF-a. Meni nejde uglavu kakvu ona ima svrhu , na kakvu shemu možeš past na vrh glave? Valjda u 99% slučajeva padaš na facu , al se hvala Bogu ruke ispriječe.

I sutra kupujem Shimano DX tenke , za 175kn sa cleatovima , se to isplati? Htio bi neke skejterske jer u ovima ne mogu hodat ni nikaj , a ove su udobne i lakše se vozi u njima , bar mi daju takav dojam.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:42.