![]() |
Da dođemo napravit đir moj prika Bronhitis i ja :D
|
Citiraj:
na proljece kad bude bilo zainteresiranih za jaaaako laganu voznju, jedan vikend cu rezervirat za pce sleme... Citiraj:
na 26-34 nema toga brega ako imas imalo kondicije... ja sam tu i tamo za gorski kotar i alpe znal bacit napred 22 umesto 26...:goood: |
Citiraj:
evo dio videa http://www.youtube.com/watch?v=aT9erw49Uhs jutub sruši kvalitetu dosta al jbg... |
Dotka cca podne. Idem ujutro na kafu s Cuksom i maxom, pa lagano. Ko god hoće, dobrodošao je.
|
Max, ja sam danas prvi put u životu nakon 22-32 kombinacije išo sa 24-36. Nikakvih problema nisam imao, dapače, činilo mi se ko da imam mlazni motor :D
|
to te ushićenje gonilo :D
|
Prije bih rekao 4kg lakši bajk ;)
|
a može bit da je i to imalo (mali) doprinos :D
jed2i ko je ovaj ispred tebe, ne prepoznajem ga? |
Citiraj:
Citiraj:
I do sada sam vozio samo naprijed 22, a iza 32. al jbga treba vidjet, ici cu uzbrdo sigurno, a za koje vrijeme bumo vidli mene ne dira koliko mi treba do gore :) Danak tome je sto se vozim samo preko vikenda, al sam se sjetio da mi deda u podrumu ima neki kucni bajk pa cu ga srediti da mogu doma pedalirat dok gledam telku :D EDIT: Htio rec da smo izvagali Cuks i ja svoje bajkove, a Silete ramu. Cuksov vepar (tak ga je nazvao :D) je tezak 16.1kg, moj zelenko ima 15.1, a Siletova rama je imala mislim 1.9kg |
Citiraj:
|
Beskućnik neki? Sudeći po grbetini na leđima, kaj pol svih osobnih stari fura sa sobom :D
|
Broj 1 sa Pitchem jelda ?
A momak sa Yetijem je ? Onaj rozi yeti ili ? |
Da, to je broj 1...i srebrni Yeti.
Sreli smo ga jednom kad si mi pokazivo gdje je Dotka, i u Lugarnici je non-stop. Ganja se covjek stalno. |
da, on ima pitcha
a yeti mislim da nije rozi, ne znam ko je taj drugi |
Citiraj:
Ne znam tko je momak na Yetiju. Meni je i dalje onaj rozi najjači. Mislim da je ASR 7, jednom ga vidio u paru sa novim CoilAir-om koji uživo isto izgleda brutalno. |
Citiraj:
Bogme je vepar i mene iznenadio. 16.1 kg :D Kilu iznad mojih ocekivanja. Ici ce na fitness prvom prilikom > kad zaradim love za lakse kotace :D Zlatan iliti Konan sasvim lijepo izgleda. I veoma je poletan. Stvarno je Sile uzeo dobru ramu. Btw, pohvala Zmijoljubcu na centriranju kotaca, sad malo manje plese :) |
Kaj smo nakraju zaključili, da li CRC šalje na poste restante ili ne?
|
Citiraj:
Kaj ne znas...jos si ga pitao za neke Shimano tene koje je imao. Nizi lik, kratko osisan BiH naglasak. |
Citiraj:
Vidim po snimci, napro si momke :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Nope. Toliko sam je ja platio prije 3 mj. I to je ista cijena po kojoj ide i Recon 351.
|
Citiraj:
ak ju prodas za tolko platis mi mini pileci kebab :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
lovro ja sam ti u stanu do nekih 10.30 onda idem sa sekom vodit macku doktoru i nakon toga idem na voznju sa SIDom :) i od nekih 2 sam opet u zapresicu...:goood: |
@deda - otici ce ona po toj cijeni. Dobra je vilica i nije da ih previse ima :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I btw , ak se laganica vozaš po onoj svojoj šumi i gorskom kotaru , zakaj će ti onda druge kočnice , čini mi se da si Saint čeljusti nešto spominjao? Za to ti je i obična hidraulika dosta. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |