![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zna li neko što se desilo sa 11. sezonom Walking Dead na HBO Max? Pogledao sam nekih 6 ili 7 epizoda, očekivao nastavak, a ono nestale i ove koje sam pogledao
|
Obrisalo sve sa ocjenom ispod 6 :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Tesko mi je biti objektivan jer sam fan lort franšize i apsolutno mi je nebitno sto serijal slijepo ne prati Tolkina. Zvuk je čista fantazija, a tek orkestralna glazba po kanalima ... sav se naježim, režija, gluma, kostimi, kadrovi krajolika ... Sve mi je top. Najavili su 5 sezona, a kako je krenulo ptanje je hoćemo li ih ikada dočekati. |
Odgovore na pitanja sto je videoka saljite na pm. Neki kao da su od jucer ovdje ;)
Ovakvim potezima vjerojatno samo pogoršavaju situaciju. Ili je i loša reklama, reklama? https://gagadget.com/en/163185-amazo...ticism-and-ne/ Anyway, House of the Dragon. Vec trecu epizodu mlate slamu oko nje i njenih osjecaja, odnosa otac kcer i sl. Ovo nije ni blizu GoT, vise kao neka meksicka, turska i sl. sapunica. |
Citiraj:
|
Onda bi pisalo u MaxTV videoteci.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jutros pogledah treću HotD ...
Uvodna špica s temom i prvih 5minuta je čista 10-ak, ostatak sam prespavao 😆 So boring |
I meni se prema prvim dojmovima čini da je bolji LOTR nego GOT nisam nista gledao zasad, jel LG Amazon Prime radi u 4k ili bolje nac u videoteci. Uzet cu prime pretplatu kad izadje jos par epizoda i grand tour pa bacit oko za LOTR, a HBO Max uzmem na kraj miseca na tjedan dana
Ovo sam našao i to mi se ne sviđa: "I've watched several 4K UHD movies my CX with the Prime app.. Visually they're definitely higher quality than 1080p, but I've found the picture quality lacking compared to Netflix or the HBO app on my CX." a nije da je ni netflix bas on par... ili bolje gledat preko firestick 4k... |
Koliko vidim sve je dostupno u videotekama u vrhunskoj kvaliteti.
Sat vremana 4k materijala u 10gb u x265 uz atmos, hdr i 10bit, ja bi rekao bez imalo kompresije. |
Citiraj:
Uglavnom šou epskih razmjera, ali iz totalno krivih razloga. Danas na poslu svi bruje o tome, a zagriženi LOTR i fantasy obožavatelji pljuju, jer serija im nema veze s vezom. EDIT: |
Ja zadovoljan sa prvom epizodom Rings of Power. Sedmica lagana
|
Ja sam isto zadovoljan prvom.
Fali autentične muzike koja bi ono nešto probudila u meni, ali za sada ima potencijala. |
Jel samo mene ovaj Daemon T podsjeća na Domagoja Vidu?
|
Citiraj:
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
To mi je bila prva pomisao nakon sto sam vidio lika... Druga je bio Odo (René Auberjonois) iz DS9 :D |
LOTR je ok prva epizoda. Jedino mi je stalno upadalo u oko kako je stara od one hobitice male crnkinja, tata bijelac, a ona bela bela isto. :)
|
Molim kratku provjeru.
Naime, od kada sam se vratio iz US, Netflix mi se čudno ponaša. Tamo sam gledao na Ipadu, nisam imao HR prijevode tamo, mislio sam da je to normalno. Better Call Saul, 4. sezona nema prijevoda? 1. nema, 2. i 3. imaju, 4. ponovo nema? |
1. i 4. nemaju HR prijevod.
|
To mi je jedna od većih zamjerki na Netflix, HBO ima naše titlove puno bolje riješeno
|
Citiraj:
|
"odkad sam dosa iz njemacke prijevod mi na turskom"cringe
nego ROP je ok ali nije moj dir pa najvjerojatnije necu ni gledat dalje Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:21. |