![]() |
Citiraj:
|
Zabavan, ali mislim da je moglo to i bolje. Ja mu dajem 6/10
|
Filmčina
http://www.imdb.com/title/tt0079944/ |
ispričavam se što sam padobranac.Ali više neznam što mi je činiti.
Ljepo molim malo pomoći? U VLC Playeru za titlove koji default encoding da odaberem da bih vidio u titlu Č,Ž,Š? U Win 7 current language for non-unicode programs jest postavljeno (Croatian) Croatia. Hvala |
Prebaci VLC na Hrvatski i imat ćeš čćšđž...
|
Prebaci default encoding na eastern european (windows-1250)
Preporuka od mene za Whiplash, odličan film se jednom porukom primjenjivom na široko područje života. |
jel neko pogledao black sea?
je to cemu? jel ima dosta snimaka oko same podmornice izvana ili je to vise dramatiziranje unutar itd. :chears: |
Ok je film.
|
Pogledal A Most Violent Year i meni je film dosta dobar za pogledat doma zavaljan u nes. Dobro je i snimljem a ni glumci nisu losi.
|
Jučer sam pogledao Chappie. Odličan i zabavan film, najbolji što sam pogledao u zadnjih ohoho.
|
Citiraj:
|
Imitation game - a ono.. film mi je okej, na trenutke čak i napet ali u globalu - meni ništa ekstra.
I neznam u čemu je problem ali u zadnje vrijeme su mi filmovi istrošeni i izlizani sa forama, stvari se ponavljaju iz filma u film, sve mi je to već previše puta viđeno. Scenaristi kao da imaju neku šprancu i samo deru po tome.. |
Konačno u komadu pogledao Fury i ne znam tko je ovom smeću dao ovoliku ocjenu.
Film je toliko nerealan da sam se jedva natjerao pogledati ga do kraja, a kraj je stvarno nerealan upičku! Ovo je samo dokaz kakve izdrkotine se u posljednje vrijeme serviraju ljudima koji u nedostatku boljeg gutaju te Hollywood-ske ejakulate! |
Pogledao jučer Interstellar, meni izvrstan, skoro tri sata, ali nije mi razvučen.
Pazilo se dosta i na fiziku i nema toliko nelogičnosti kao u Gravity. |
Isto pogledao jučer. Meni je bio malo predugačak (2h50min).
|
Interstellar meni odličan.
|
Ja imam danas interstellar večer :)
|
Citiraj:
|
Meni je Fury odličan.
A realnost... koga briga? Realnost u akcijskom filmu je dosadna. :kafa: |
Pogledao i ja Interstellar,cisto savrsenstvo,od efekata,glazbe ( ona docking scena ajme majko ) do price,preporuka tko se još dvoumj
|
Ma nema se tu kaj razmišljat, obavezno pogledat. Izvrstan.
Ima pregršt genijalno napravljenih scena, kvalitetnih efekata, dobru priču i glumu. Sve skupa bih rekao da je ovo Nolanov najbolji uradak do sad. |
The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst - dokumentarna mini serija (stavljam ovdje kad je miniserija). Svaka preporuka, vrhunsko zapravo.
Valjda jedna od rijetkih stvari koja je na svim stranicama (IMDB, RT, metacritic) pobrala skoro maksimalne ocjene. Stvarno zasluženo. Možda bi čak i trebala biti pod serijama, al nek bude preporuka i filmofilima :D edit Taman se i u novinama se priča o glavnom akteru, Dunstu :D http://www.jutarnji.hr/milijunas-eks...io---/1314867/ |
Taman pogledao Nightcrawler, po meni jako dobar film, vrijedi pogledati, glavni glumac je genijalno odigrao ulogu, moja preporuka
|
Citiraj:
Ne mogu se sjetiti koji me je film tako oduševio zadnji put. Mislim da No country for old men, ali ovo nadizlazi brojčane ocjene za filmove. Preporuka, obavezno pogledati |
Citiraj:
Meni je Interstella samo prosječan film, predugačak, ništa posebno. Kad ne voliš SF nije ti tak dobar :D |
Meni SF karakteristika u cijeloj toj priči nije uopće bitna (ako mislimo na isto, tj. da je SF = roboti i tehnologija iz budućnosti), bitan mi je onaj faktor "a šta bi bilo kad bi bilo". Zapostavljanje trenutnih limitacija čovječanstva, pomicanje obzora i načina razmišljanja o svijetu oko nas, itd.
Šta kad bi mogli proći kroz crnu rupu, šta kad bi drugačije gledali na vrijeme, šta ako smo već bili u budućnosti, šta ako postoje paralelne realnosti kojih još nismo svjesni, šta se nalazi poviše ove razine svijesti, postoji li uopće Bog, itd. Film golica misli, a volim takve filmove... |
Citiraj:
Slazem se za Nighcrawlera. Meni je film bio ugodno iznenadenje, sve ima na nivou.. |
Citiraj:
Težak povratak medu sci-fi nakon ovoga... |
sada je Interstellar u prici, ja kada sam isto napisao (Klik). no medutim, tada je aktualan bio Nighcrawler koji je valjda vecu pozornost pokupio od Interstellara, pa sam prakticki ostao u manjini :).
sada mi je drago da je nekoliko ljudi pogledalo film i da su svi zadovoljni, osim par spavaca koji puste film u 10 navecer :). filmcina i po'! |
Citiraj:
Ja ga pustio u 9 navečer, ali svejedno je teško zaspat uz njega osim ak baš nisi mrtav umoran. Meni najbolji film u zadnjih par godina. Malo je danas filmova koji te tak okupe. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52. |