![]() |
Mozda je postar bio tamnoput :D
|
Eto, riješena misterija, poštar, majstor i sl.
|
|
Pečka joj se zaštopala, a i ova playback gluma za spot je u rangu LOTR serije.:):D
|
Jedna stvar je sigurna, ovakav Hollywood nikad neće snimit ništa po Icewind Dale serijalu :)
|
Citiraj:
|
Od uvijek se filmovi i serije prave kao proizvodi a ne kao doslovne vizuale knjige. Kažu umjetnička sloboda, u stvarnosti proizvod prilagođen ciljanoj publici. Niš novoga, bilo i biti će.
|
Sve u svemu, bedastoća od Halo serije.:kafa:
Citiraj:
|
Ako netko voli anime, toplo preporučam japansku seriju Attack On Titan
Odlična priča (cjelokupno preostalo čovječanstvo živi zaštićeno u nekakvim enklavama iza 3 ogromna zida, a izvana posvuda su titani ljudožderi- no pojavljuju se neki koji uspijevaju probiti zid i masakrirat rodni grad protagonista, i time počinje radnja), likovi, dijalozi, akcija, dobra animacija, itd. ima 9 ocjenu na imdbu. Prikazuje se već dugo, 4 sezone, srećom sljedeće godine dolazi ostatak zadnje sezone. Epizode su kratke, oko 25 min, no ima ukupno za jedno 20 sati gledanja. Postoje i neki filmovi, no nisam gledao, jako su loše ocjene, mislim da se radnja nikako nemože kondenzirat u dva filma. |
The Patient…pogledao 1/10, sad gledam 2/10 i preporučam https://m.imdb.com/title/tt15574312/?ref_=ext_shr_lnk
Sent from my iPhone using Tapatalk |
rings of power bolji show nego hobbit trilogija filmova. pljuje se po tome bezveze.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
IMDB je maknuo sve user reviewe sa ocjenom nižom od 6/10 :lol2: |
Počeo gledat Lucifer...
Ne znam, mlako. I jel bi me stvarno išta u toj seriji trebalo prepast? Tipa one njegove tranzicije, crvene oči i slično? Meni je to smiješno. Možda ciljaju na mlađu publiku, ne znam. |
Citiraj:
Pa nije to horor serija. To te može prepasti ako te prepala recimo Buffy the vampire slayer |
Citiraj:
A koja je onda poanta? On bi kao trebao biti zastrašujuć, a u seriji je blago rečeno pičkast. Ono, najveći doseg mu je pogledat nekog u oči i pitati šta želi. Zar ne bi trebao moći isisavati duše i slično? |
Meni je puno strašnija pomisao da me Lucifer pita što želim nego da mi prozaično isiše dušu.
Koju sam ionako davno prodao istom :D |
Citiraj:
Median je 8 sta je prihvatljivo i vjerojatno realna ocjena |
Citiraj:
Da je i losije jos opet bi se gledalo :) |
Ne znam, meni je orginalna filmska trilogija odlična i pogleda se kad god je na TV-u, a u proteklih 20 godina više i ne pamtim koliko puta sam sve skupa odgledal. Hobbit je ispal tak ni vrit ni mimo, ali i to se pogledalo više puta, ali bome ova nova serija bi lako mogla biti otkazana kak je krenulo, neovisno o nofcima koje su i budu potrošili. Ne koristim društvene mreže, a još manje se vodim za IMDB ocjenama, ali ovo je sad jako fini pokazatelj koliko je sve skupa podložno manipuliranju, čim matična kuća mora "pauzirati" recenzije, mišljenja i ocjene. Komedija. Koga boli briga, ako valja gledalo se bude, a nečija boja kože je totalno nebitna u svemu tome, ali jebiga, htjeli su epsku priču, a publika i kritika su ih dočekali na nož, kak je to inače običaj s novim razvikanima igrama, pa ide ista taktika za serije, a ovi se sad čude da im netko koristeći vlastiti IMDB čušpajz reže ocjene u samom korijenu.:)
|
Citiraj:
Točno je tako, provjeri sam. Ne pričam o općim ocjenama nego o user review-u, znači kad se netko baš potrudi i napiše tekst i stavi ocjenu. Tamo je obrisano sve sa ocjenom ispod 6/10. |
Citiraj:
Citiraj:
The Lord of the Rings: The Rings of Power, kojima se svidja i tvrde da je serija bolja od flimova. Jeste li procitali knjige? Ili su vam filmovi i serija prvi i jedini dodir sa djelom J.R.R. Tolkiena? Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U svakom slučaju, po tome što sam ih jučer vidio i čitao, a i da nisam zar ne bi bilo malo čudno da u moru user reviewova nema niti jedan sa ocjenom ispod 6? P.S. ostavljeni su samo hvalospjevi, naravno. https://www.reddit.com/r/lotr/commen...e_reviews_for/ Ipak partija bolje zna što se smije pisati o seriji:D |
Ne trolam, lijepo sam pitao :) Po tvom postu je ispalo da se i dalje moze provjeriti tj. nekako vidjeti obrisani reviews. Mozda i moze, ima servisa koji pamte kako su stranice izgledale ranije. I da, slazem se da je cudno ako nema niti jedan review sa ocjenom ispod 6. Al' i nace ne citam te reviews.
|
Moj review je obrisan, dao sam 1/10 i napisao poduži review, sad ga više nema :D
|
Citiraj:
I... English motherfucker, do you speak it? :D |
Citiraj:
Zato bude onaj skok u vremenu oko pete ili šeste epizode, tak da sve sjedne na mjesto, ali IMHO ove prve dvije epizode imaju čisto fino spletkarenja i akcije po uzoru na GoT kak i priliči. |
Počeo sam gledati Rings Of Power. Očekivao sam teški krindž, woke, ugađanje publici, obilje eye-candy fora. Ali nakon pogledan prve dvije epizode vidim visoko produciranu kvalitetnu seriju koju vrijedi gledati. Priča se polako odmotava sa svih strana pomalo.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |