![]() |
Citiraj:
Citiraj:
:respekt: |
Što, na kraju ste rekli maxu da ne smije cijeli spust držat kočnice, jeltak? Sad je problem riješen?
|
Obzirom da se problem nije pojavljivao prilikom servisa i nažalost nikako nismo mogli natjerati problem da se pojavi, pribjegli smo brainstormingu i teoretski pokušali doći do riješenja dotičnog problema metodom "Što bi bilo kad bi bilo?"
Da li je problem otklonjen, znat ćemo tek za vikend prilikom terenskog testiranja vozila pri ekstremnim uvijetima u obroncima iznad grada jer takve uvijete nismo u mogućnosti postići na trenutnoj lokaciji. No, da, smije držat kočnicu cijelim putem. |
Nadam se da je problem rijesen jerbo ga nisam mogao reproducirati na putu do i od Vuce do mene doma. vidjet cemo na sljedecoj voznji
Bome se ovi Endurasi fino navoze. Sauze d'Oulx onboard with Julian Oswald from Superenduro TV on Vimeo. EDIT: Fora kut kamere Sestri Levante Ps1 onboard with Davide Sottocornola from Superenduro TV on Vimeo. |
Citiraj:
Ova brtva gore za kompresiju je crna, ona dolje je roza. Eto samo nek se zna, imaš loš monitor :D |
Pogledaj iznad Zmijin post i njegovu zadnju sliku. Loše kopčaš :D :D
Citiraj:
|
A jebo lud zbunjenog. Vid stvarno. :D
Reko, zadnja slika, koji kurac :D |
No, budete rekli kaj je s bremzom bilo? Ovo vam je los pokusaj navlakuse da jebemo maxa jer drzi rucice ko tetkica
|
Ljudi zna li netko jel ovo sjedalo original ili kopija?
Pitam jer na stranici WTB-a ne vidim sjedalo u ovoj boji... |
Citiraj:
Kad je već dolazio do mene, taj oduran zvuk je nestao. Samo kaj veli Max da se pojavljuje random. Stavili smo kako je Max htio - po dvije gumice između adaptera i rame i dvije gumice između adaptera i čeljusti. Ako vibracije dolaze od tamo, to bi trebalo srediti problem. |
Napravili smo kak je Vuco reko, ali su gumice bile rabljene :)
|
Sad su pak i gumice u igri. Neki dan staza 69, on i Crocus solo, sad gumice, Max sumnjiv si mi na najjace u zadnje vrijeme. :D
|
Meni je staza 69 u magli... znam samo da mi je bilo nakon toga tesko sjesti na bajk... max i sile me uvjeravaju da me sic nazuljao... ali zasto nije nikada prije.... :D
|
Citiraj:
http://car.blogs.com/.a/6a00d83455ae...6693970c-500wi a može biti i da je to sjedalo namijenjeno za neko drugo tržište. U DSG-u je bilo tih siceva s srebrnim, žutim, i maskirnim detaljima, tako da se ne moraš ravnat prema WTB službenoj stranici. Prema svemu navedenom odgovara originalu - težina, izgled, opis itd. |
OK, thanks.
Pitam jer takva nađem samo na ebay-u., a izgleda i malo drugačije u odnosu na klasični pure V |
Domy1 sta ako ce biti kise u nedjelju?hoce se odrzat utrka?kolko vidim po prognozi vrijeme nece bit bajno...
|
Bravo Deda!
Ajde da i tebe malo vidimo na forumu :) |
Lijepo izgledaju ovi 819 obruci...kolko ima kila bajk?
|
ima li mozda zainteresiranih za strukle u kumorvcu kad se malo stabilizira vreme? 25kn su i cisto su solidne...
ima i drugih stvari za jesti, ali prema old skul HRB tradiciji uvek smo jeli strukle... ja mogu ponudit kod mene parking za aute ili mozete doci vlakom do mene ili cak do harmice, tko nemre odvozit od zagreba... edit: ja mogu posudit jedne maxxis detonator i jedne kende kopija smart sama... http://www.kendatire.com/media/99942...ii-k942_zm.jpg slicne ovima s centralnim grebenom i detonatorice ![]() Citiraj:
|
Citiraj:
Za ove bicikloilijade neznam, ali kontam da je ovo na stranicama kluba poziv za našu raju da se saletimo do Svete Zemlje. |
Sad sam se sjetio kako je kod Medvedgrada Irvin zatražio kratku pauzu za ćenifu, a Onyx se narihtao u pozu mislio da je ćenifa neki sleng za slikanje :roller: reko koji kurac se rihtaš 'lega ide pišat :roller:
|
Hahahahhahahahhahahahahah :D :D :D istina, ja čul nešto sasvim deseto :D reko da se naštimam za foto opportunity, a kad ono Irvin ode pišat :D
|
Citiraj:
|
Ma ne zamjeram ništa, skoro sam se upišao od smijeha :D
|
|
Sutra kaze prognoza da bi se sredinom dana a posebno poslijepodne primirilo s padanjem i razvedrilo.
Ako se ovo obistini opalio bi jednu laganini voznjicu, start kod tunela u 16h...laganim dvopedlajem idem garant, neeema zurbe ni forsanja jer bi mi sutra bio 4. dan "trenkanja" za redom bez odmora - tako da sutra u revijalnom tonu :D. Takodjer ako se obistini prognoza preko vikeda imamo potop. |
Ja se sada borio jedno 1h da stavim novi bash al uzalud :D
Saraf mi je kratak za 3-4mm. |
Citiraj:
|
Dečki, tko prvi njegovo, do 30. travnja još imam kod za 1$ popusta za narudžbu sa discobrakesa: P988
Nije puno, al meni ne treba, sad sam našo papir na stolu, malo pospremam svoju sobnu radionu. Vilja je sređena, radi ko zmaj čak i bolje neg prije jer je Zmija "izbacio" ekstra rupe koje su bile u onom pipcu i sad ima fini otpor zadnji cm hoda. I rebound se čuje ko da zokija imam, ne foxa :D Daniel, pitao si me jel se vozim što, vozim se vozim, puno više nego se čini, bar 3 puta tjedno odem u šumu. Osim zadnjih par dana kad je vilja bila kod Zmije. :) |
Bum ja iskoristil ovo za discobrakes, bas bum si danas narucil jedno pakiranje jer sam sa zadnjom narudžbom fulao pakne
|
Imam jedan mali ruksak za bajk...taman za voznjicu po gradu, ne osjetis ga. Nema kopci po sebi, u glavnom pretincu im dva odjeljiva pretinca, dva vanjska pretinca. Pa ak netko zeli dam ga...Lovro ima prednost :)
https://picasaweb.google.com/1092629...69938871/Torba |
nik, jel ti prekasno krenuti u 16.30? taman ne stignem do 16h doci do tunela jer sam na faksu...
|
Moze 16:30...a moze i kasnije jer mi je danas iskrsnula jedna totalno nepredvidjena obveza i moram potegnuti do Moslavine i nazad.
SMSni me na 095-90-40-938 tak da imam tvoj broj u slucaju da kasnim pa da ti se mogu javiti na vrijeme...ali do 16:30 bi trebao stici...makar dovezao bajk na krovu auta ;) |
ajmo onda u 17h da ni ja ne moram letit gore, a ni ti :D
|
Dogovoreno
|
|
prvi sam u redu tamo za tjedan dana :D
|
Stavio Specialized Phenom SL sic , prvi dojam je izvrstan , puno je mekši od SL C2 , sad ga treba na Sljemenu isprobat , nadam se da će bit sve ok.
|
@Sile
e neču tamo pisat, al onaj Stryk je zadnje smeče od bicikla, daj se okani :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |