![]() |
Da li je tko gledao 71 ?
Radnja filma se cini interesantnom i dobio je dosta dobre ocjene. A young and disoriented British soldier is accidentally abandoned by his unit following a riot on the deadly streets of Belfast in 1971. |
Pogledaj ga. Meni je odličan bio.
A i pobrao je još prpeoruka kasnije ovdje :D |
Citiraj:
Jučer pogledao Roald Dahl's Esio Trot (2015),zanimljiva i nesvakidasnja komedija iako pise ljubavna nije tipična,svakako tko voli taj kako da opisem usporeni britanski humor,go for it. http://m.imdb.com/title/tt3205394/ |
|
Citiraj:
|
Ovajh Exodus je još jedan film koji fino klistira prije neg kaj vas frend zove u restoran na klopu
|
Exodus, onako, 3/5. Al i to nategnuto. Teško je tu napravit nešto novo kad je storija stara i prežvakana. Ok za pogledat, mada se odmah i zaboravi.
|
dzizs pa to Bale glumi mojsija ahahah
to ko da paris hilton hlumi mariju tereziju (il kak se vec baba zvala) cccc |
Svojedobno je bilo nevjerojatno da Henry Fonda glumi negativca a ispalo vrhunski (Once Upon a Time in the West).
|
Citiraj:
Što se Hiltonice i Marije Terezije tiče, pa i mogla bi proć. :D ![]() |
Exodus, baš kako su kolege napisale.. Srednje, nekako viđeo već i prožvakano. Nije loše, ali ima tu dosta toga što fali. Ali ajde, prolaz.
|
nekak mi Bale najbolje sjeo u americkom psihu i ekvilibriju :P
|
pogledali The Imitation Game. film je odlican. najbolji film koji sam pogledao ove godine.
fala bogu da se jos uvjek nade tu i tamo nesto kvalitetno u moru go*ana koje hloywood izbacuje na mjesecnoj bazi. |
Relatos salvajes (2014)- argetinski film i čisto osvježenje. Svaka preporuka filma. Radi se o nekoliko priča o impulzivnosti, osveti. Stvarno pravo osvježenje. A i zabavan.
|
the Pyramid ocjena: 1 !!!!
mrzim filmove koji se rade kao dokumentarac |
Into The Woods - nemojte me suditi, otišli smo pogledati film ali nismo skužili da je u pitanju mjuzikl :D
Ali kaj je najgore, nije mi bio toliko loš. Naravno, mogao sam pogledati nekaj kaj preferiram ali nije bilo baš gubljenje vremena. Theory of Everything - film je dobar iako me razljutio kad sam se sjetio da ono kaj smo gledali na platnu milijuni ljudi doživljavaju svakodnevno i to godinama. Ovako, iz neke kinematografske perspektive mi je bio dobar. |
@fanatik
Pretpostavljam da je mislio na Majku Terezu. |
Ma skužio sam ja odmah na što je mislio, al kad se već provalio... :D
|
|
pogledao
what we did on our holiday - solidna komedija, film bi bio puno bolji da nema iznimno izlizani kraj. 71' - prva polovica filma je super, a u drugoj ni redatelj nije znao što bi i kako bi. Neke scene jednostavno prevrtiš 5x u glavi i pitaš se what the f just happened. Stvarno izgubljen film, plot je usudio bi se reći - loš. Ali u globalu ima sve odlike jednog trilera, isplatilo se pogledati. |
Hvala nekome od forumaša na preporuci za Talvisota (Winter War). Sjajan film.
Također, Kraftidioten (In Order of Disappearance) Citiraj:
Citiraj:
Npr. jedan nedjeljno popodnevni film, nije komedija, The World Made Straight s još manjim budžetom je puno kvalitetnije ostvarenje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledao Focus u cinestaru... Meni iskreno, odličan :D 8/10 od mene.
|
The secret in their eyes, argentinski film
Meni bio odličan, odlična gluma, priča preporuka |
Pogledao Primer
http://www.imdb.com/title/tt0390384/?ref_=nv_sr_1 Meni osobno možda i najbolji time travel film, ostavi fino za razmišljati. Stvarno osvježenje u odnosu na tipični holivudski bulšit :goood: |
Ali 77 min trajanje...:hitthewal:
|
Pogleda Chappie - preporuka definitivno, 8/10 po meni.
Ima svega, ništa nije pretjerano, odlično je ukomponirano sve. |
Takodjer pogledao Focus u kinu, od mene nekih 6,5/10
Nije los film, samo mi nekako fali ono 'nesto' :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:38. |