![]() |
Osoba ograničenih mentalnih sposobnosti među prvima u generaciji završila strojarski faks? Ak je to istina, onda je to slučaj jedan na milijun.
|
Za što se danas dobivaju oskari. Neznam zašto jednostavno ne dodjele ako nema kandidata
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
neki dan gledo "The devils knot" - meni odlična "drama" snimana po istinitom ali tužnom događaju. film ističe puno nepravilnosti oko rada policije i istražitelja. |
Vern Schillinger dobio oskara, nice :D
|
Pogledal sam jučer prigodno Still Alice http://www.imdb.com/title/tt3316960/?ref_=nv_sr_1 i ne nađoh valjana razloga za Oscar dodijeljen glavnoj glumici a ni film me nije baš nešto impresionirao. Očekivao sam nešto drukčiji kraj filma...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Vern mi je u Ozu bio zakon, a Simmons je zakon u velikoj večini filmova / serija gdje se pojavljuje. O ulozi u Whiplashu netreba ni trošit riječi, 'ebački odrađeno od njega i definitivno zasluženo. |
Citiraj:
|
Devil's knot.
Dan danas se ne zna tko je ubio 3 dječaka, Potresan film barem meni, a sumnjivaca kao u priči Nemam ocjene jer je po istinitom događaju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Je l Citizenfour doista tako dobar?
Od prošlogodišnjih dokumentaraca navodno još su za preporuku: Terms and conditions may apply https://www.youtube.com/watch?v=yzyafieRcWE Food chains https://www.youtube.com/watch?v=bna0zC4szVs Tek ih se spremam pogledati. |
Citiraj:
:chears: |
american sniper
hmmm...ocekivan(?) pristup (senilnog konzervativca) eastwooda koji masovno ubijanje na drugoj strani kugle promatra i opravdava iz perspektive 'malog' covjeka koji tek brine za svoje suborce i domovinu, pritom ne maknuvsi ni prstom da preispita kompleksnija pitanja globalnog koncepta americke politike i njenih ultimativnih ciljeva...fail, clinte, fail... kakav-takav posao u filmu obavia je tek cooper koji je dobro skinia priprost lik glavnog 'junaka', inace bi film vise-manje bia za termin na novoj tv iza 23.00. |
Mislim da kao režiser ima pravo odlučiti na čemu će fokus filma bit, u ovom slučaju to je lik američkog snajperista.
|
uz režiju, glavne konce vuče donator - producent - inače nema para....redatelj je tu da malo smekša producenta i jamči kako će baš ti odabrani glumci odigrat ulogu života :D
|
I to stoji što si rekao.
Al ono, očekivati da okorjeli republikanac Clint pljucka po globalnoj američkoj politici i patnjama drugih naroda kao posljedica te politike je fail. :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa čuj, ja u principu nemam zamjerke na filmove koje je Clint režirao. Samo mi Sniper baš i nije legao.
|
Citiraj:
a onako iskreno, eastwood mi nije kalibar osobe koja bi mogla snimit coming home ili platoon. :) no, postujem tvoj stav. i ne slazem se s njime, naravno. :) |
Jel gledao tko ovaj film o Hawkingu? Men se šini da je to nekakav lovestory, a ne neki normalan film....jel se isplati žrtvovat 2+ sata za to? :D
|
Isplati, glumac je ludnica - da je love story i da nema baš puno znanstvene strane - da, ali je sigurno dobar film.
|
Zanima me po samoj činjenici da je eng film, a ne američanska patetika...bar se nadam.
|
Citiraj:
Nakon kaj je dobio oskara oboje smo bili u čudu AMA ZAŠTO POBOGU :D Ja danas pogledao kum 1 ponovo, jebemti koji je jeben frajer bio al pacino. Osobno meni je najbolji kum 2 od cijele te trilogije. |
Gleda pretpremijeru Fokusa danas, 7/10 kaze imdb, meni film bia odličan za ubit četvrtak večer, zanimljiv, will smith kralj u svakom filmu i glavna glumica bomba!
fokus |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:33. |