![]() |
Sta je ovo milunka sunce ti yebem :D |
Ne valja, ima nemiran rad na leru. :D
|
Citiraj:
|
Kakav je to coating kojim su premazana svjetla da se čini kao da su dio karoserije?
|
Pasti dip ili tako neka budalastina.
|
Da, plastidip. Nije moj stil, ali ukusi su različiti
|
Auto mojih snova... Jedini auto koji bi prije njega uzeo (da mogu birat, jel) bi bio HAKOSUKA
|
Citiraj:
Provizija na osnovicu plaće ide iz visine marže salona. Skraćeno, svejedno im je plaćaš li solarno, kreditom preko banke ili leasing kuće. Zarađuju na redovnim servisima. Otuda i sve akcije sa sedmogodišnjim-desetogodišnjim, pa i "stogodišnjim" :) jamstvom, ako treba, na koje većina 'nasjeda'. |
Mazda MX-5 ili Mazda RX-7? Cijenom su tu negdje, no cuo sam da je RX-7 problematicna vec iznad 100 tisuca kilometara i da je razlika u cijeni servisa/dijelova enormna. Ima li itko kakvih saznanja o tome?
|
Naravno MX-5. 7ica je problematična jer ima wankel motor, većina ih se prodaje pred generalku motora koja je koštala nekad ko dobar auto, a pitanje je gdje ima pravi meštar za održavanje tih motora
|
"Zagrebačka policija ovog će petka i vikenda, od 7. do 9. kolovoza, provoditi akciju pojačanog nadzora alkoholiziranosti sudionika u prometu, dopuštene brzine kretanja vozila i nadzora zlouporabe droga."
Jučer sam ih prvi put vidio na priključenju na Slavonsku kod Av. V. Holjevca... Nasrali se na onu ionako prekratku priključnu traku. |
|
Ovo je auto kojeg bih ja najradije imao i kojem težim imati kroz 5-10 godina :lol2:
|
Ideja je da se nije skolovao za znakove, posto takve trake idu i desno i ravno, ima ih sve vise a ljudi navikli na stari sistem jbg.
|
Ma ljudi su poludili....
Bio na moru, pogubio sam živce na autocesti.... Ali apsolutni vrh je slovenac od jučer Bijeli Nissan xtrail, NM rege Ja se na autoputu vozim tako da na tempomat stavim 140 i bmk, ako je netko brži, propustim ga, ako je sporiji, obiđem ga Čiko me je od Otočca do Oštarija prešao jedno 8 puta (keep in mind ja se na tempomatu vozim) i svaki put se ubaci ispred mene na cca 4-5 metara i KOČI Nakon ko zna kojeg puta sam popizdio, ubrzao da se poravnam s njim i pokazao mu da nije normalan, usporio je, i onda ga gledam opet, kad god smo prošli neki sporiji auto on mu se ubacio ispred isto tak na svega par metara, mene više nije prelazio. Deda kojih 60-70 godina i baba s njim. |
Slovenci su poznati po tome da neznaju voziti po autoputu, valjda jer imaju svog par km
Neznam kad sam otiso na more da se neki Slovenac nije vukao u ljevoj traci i iza njega 5 auta koji mu blicaju |
Citiraj:
Na autoputu su me prošli tjedan Nijemci puštali da ja blicam našima... Oni su prepristojni. :D Nemoš mi se vozit 100-119km/h u lijevoj traci zato kaj je u desnoj kamion dva kilometra daleko. Imao sam pik na te koji blicaju, ali više nemam živaca i postao sam jedan od njih. Previše je idiota koji ne znaju voziti ili umišljaju da su kraljevi ceste. I oni sadisti koji ti vole izletit sa 110km/h i vozit se par minuta paralelno sa drugim autom koji putuje 109km/h... Ufff a tek oni koji te cimaju da će se prestrojit u desnu, ali ipak nasred trake odustanu... Bio sam nešto previše raspoložen, bojim se i reći koji mi je bio prosjek i top brzina. :D |
|
Citiraj:
Pa ja prosječno vozim 140-160 km/h od Pule do ZG-a :D ...a idem sa autom koji nije ništa posebno (c3 95 ks) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ove mongloide koji nariču nad troškom i popravkom cesta, da se ne može jednom u 20 godina posveta napraviti svim poginulima koji su oslobodili Hrv. znaju sta ih već ide. Pripadnici HVa su ponosni što su vidjeli da je narodu stalo do njih, to i pokazuje broj ljudi koji su posjetili mimohod. Pusa |
Zamisli da daš ljudima na volju, da li žele ili ne žele izdvojiti lovu za mimohod, kaj misliš kakvi bi rezultati bili? "Suddenly no Croats appear."
Da se vratimo na temu jer ne želim započinjati nikakvu političko domoljubnu raspravu. Kad idete van, prema Austriji, Švici, Italiji. Kod koga je najbolje točiti dizel? Shell, BP itd... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma onda ću isplanirat da naletim na Shell benzinsku i to je to.
Ne volim sipat u auto sve i svašta. Zadnje loše iskustvo imam s Inom prije dvije godine kad mi se auto počeo trest čim sam ga natankao, od tad sam na Petrolu i nikad nikakvih sranja. |
Malo da promoviran priku :)
|
|
Jutros se vratio iz Italije. Pa koja je ono ciganija tamo, sta je ono... Izmedju ostalog cijena dizela je 1.612 €/l!? Zamalo me srcani opalio kad sam vidio. Onda sam se i ja ciganio, uzeo digitron u ruke i racunao u dec koliko ce mi biti dovoljno da predjem granicu u Gradisci. :D
|
Cijena barela nafte nikad niža (u novije doba):
2 godine: http://www.pohrani.com/f/O/mF/18LZC2...6bbc5d6c5f.png 10 godina: http://www.pohrani.com/f/3G/11c/1TFU...35a26f7a29.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |