![]() |
Cuo sam da je film šrot pa nisam ni bio. Sinoc pogledao Role models (valjda nisam fulao ime) iz 2008. Za se nasmijat super film. 7.9/10.
|
je, to je fakat oke komedija ;)
|
Citiraj:
|
Pogledao: Hunger Games - Mocking Jay Part 1.
Nisam fan serijala, jučer išao gledati jer nisam ima ošta, i mogu reći da su ponovo razbacali film na 2 dijela, i točno se vidi (kao i u hobitu) da nemaju šta staviti da popune tih 2 sata pa samo odugovlače s nebitnim stvarima. Znači prazno, glupo i dosadno. Prvih 10 min filma sve reklo. I zadnjih 3. |
Man caught seeing 50 Shades Of Grey :D
|
vidio danas :D
prejako :D |
hahaha dobar je :D
|
Upravo pogleda Kingsman.
Film je izvrstan, luda akcija, krvi do koljena, nema baš cenzure, nastojali su dosta izbjeći klišeje i glavni negativac je komedija živa, pogotovo zadnja scena :D |
E Kingsman svakako planiram pogledat kad stigne u moje kino :)
|
Ne znam je li mi promaknulo u temi da je netko spomenuo A Most Violent Year. Izvrstan film.
Je li netko gledao dokumentarac Terms And Conditions May Apply |
Pozdrav ljudi! Može preporuka nekog filma tipa 'The maze runner', gledao sam ga i bio je super, iako mi se kraj filma nije svidio. Dakle tako neki žanr, pustolovni, akcijski i sl.
Hvala |
Citiraj:
Iskreno, bojim se i pogledat. |
Citiraj:
Ja sam s curom isa prije par dana gledati i mogu reci da sam bas zadovoljan vidjenim. Dvoumili smo se izmedju Kingsmena i Jupitera, ali drago mi je sto je ovako ispalo. |
Isao tko gledati žena u crnom? Blackhat?
|
Citiraj:
Ovo je jedan od rijetkih filmova gdje mi trailer i nije bio baš nešto, tj. obično je trailer bolji od filma. Tako da me film potpuno ugodno iznenadio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Curi bi se možda više sviđao Jupiter :P |
Ja cu ici sama u kino :P Cyber vidjeh da..samo gleda mi se i neki horor :D
Pogledala sam Jupitera..a gledljivo je...sam fali mi dosta toga u tom filmu |
Jel Birdman čemu?
|
Vidjeh ovdje preporuku za Time Lapse, odlican film !
A Redirected :D Umiranje, jedno 6 puta sam ga pogledao do sad i svaki put vristim hahahhahaha preporuka svakako :D |
Citiraj:
Si gledala Ouija? Loša je ocijena, ali gladala ja neku večer malo na preskokce i čini mi se OK, sad koliko je strašno nemam pojima :D |
Citiraj:
|
Whiplash i Birdman
Dva odlicna kvalitetna filma. Preporuka. Theory of everything - ne mogu smislit onog glumca , dosadan film ali svaka čast stephanu Nightcrawler - ok je za pogledat nista specijalno malo predvidljivo 7/10 Judge - robertu jedan šamar za onakvog lika , nervira me svaki put kad je progovoria jedva sam izdrza pogledat do kraja. on i njegov stari :puke: Nedavno pogleda requeim for a dream i shvatio da je to najbolji film ikad . Ako neko nije pogleda obavezno. |
umro sam gledajuci Birdman-a
jedina dobra stvar je ona plavusa mlada |
Pogledala Kingsman-a sinoć u Cinestar-u . Odličan je film..
Ammy nisam..trenutno idem na put, al kad se vratim u ZG onda ;) |
Foxcatcher - po istinitom, doduše neznam u kojoj mjeri je po istinitom ali pretpostavljam da su pokušali skinuti priču doslovce kako je i bilo, jer je film dosadan i psihologija likova ubija u pojam. Dave jedini normalan. Iskreno, neznam što bih rekao o filmu.. smatram da je dobar i kvalitetan, ali malčice naporan i dosta čudan zbog likova.
|
Citiraj:
Mislim da su likovi površno razrađeni, a u nekim segmentima filma i pogrešno portretirani, pa tako npr. prikazati nekoga kao osobu s blažom mentalnom ograničenosti, a kasnije u dijalogu spomenuti da ima završen faks jednostavno stvara dojam razilaženja slike i tona. I tak. Ima još toga. Kraj filma je nepotpun i nedovršen kao da je redatelj, snimajući ga, žurio u bolnicu da stigne prisustvovati porodu svog prvorođenca, pa mu je film pao u drugi plan. Tako završena priča insinuira pogrešne motive radnje. Priča sama po sebi je zanimljiva i mislim da je to najviše što se može očekivati od filma. Nije mi žao što sam ga gledao. |
american sniper. odilčan film nakon izvjesnog vremena. nitko ne vozi toyotu prius, piju normalno pivo, idu u crkvu, nekim čudom ni jedan hipster i peder u filmu. ODLIČNO.
|
ako nema pedera i hipstera onda ne gledam.
:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:18. |