![]() |
U nedostatku originalnih serija, poceo gledati twin peaks, prva epizoda odgledana.
90 minuta po epizodi je zaista mnogo kad je radnja slow pace. Mood mi je samo ok, glumci dobri. Glazba uz pojedine scene uopce nije "primjerena" odnosno ono sto bih ocekivao. Budem pogledao eventualno jos koju epizodu ali ne ocekujem mnogo, |
Samo prva je tako duga, ali čekaj pričaš li o starom ili novom Twin Peaksu?
Uh, da mi je opet pogledati onaj stari po prvi put. Gledao sam i svaki intro kao hipnotiziran |
Citiraj:
Pricam o starom 90'tih godina |
Kažeš “u nedostatku originalnih serija”, Twin Peaks nije originalan?
|
Evo vam Neila pa se njemu zalite a i bio je koproducent i odobrio je sve promjene koje su radjene:
https://twitter.com/scottdagostino/s...27606862749699 Serija je generalno odlicna i ima puno promjena u odnosu na stripove tako da tu neko jamranje oko boje koze/spola je potpuno besmisleno tj to najmanje utjece na pricu. |
A preporuka za gledanje, The Lazarus Project
https://www.youtube.com/watch?v=Hz6ThnoEnGw Meni jedan od najboljih takeova o time travelu ikad. Znaci neka kombinacija SFa i modernog trilera. Pozitivno iznenadjen, radi se o SKYevoj seriji. |
|
Citiraj:
|
a fakic. bas sam se nadao dobrome.
|
Počela navala na videoteke.
Citiraj:
|
Napokon našao snage da odgledam Sandman do kraja. Nikako od mene nema preporuku. Sve dosadniji krajem ide, prvih 5 epizoda uopće nevažno za priču, samo popunjavanje praznine.
Uglavnom, ako imate išta drugo za gledati, zaobići ovo. |
Citiraj:
Krenuo sa Line of Duty, taman 3. sezona, zbilja odlicna serija. Taman po mom gustu 👍 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Ako nekog (ne)zanima, izašla 3. sezona Locke and key. Prva sezona mi je bila dobra, druge se ni ne sjećam.
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
... dao sam si oduška i pogledao sve ispočetka. Vrhunski serijal ... |
Citiraj:
I onda procitas da su ga kriticari proglasili remek-djelom.. Kakvi su to kriticari mile ti majke. Smece negledljivo. |
Pogledao sam 1. sezonu Sandmana i nije me razočarala (volim fantasy). U svakom slučaju, meni bolja od Snowfalla kojeg gledam sad 3. sezonu. :fiju:
|
Citiraj:
Planiram ponovno pogledati jer nikad nisam dovrsio svih 4 sezona serije The Strain. Malo drugačiji, meni zanimljiv, pigled na vampire. Serija je s01 iz 2014 pa mi je sad teško naći u videotekama |
Trainwreck: Woodstock '99 - jako dobar dokumentarac, 3 puta po 45min, ni previše ni premalo. :)
Golotinje, cuge, droge i trejnvreka. :D |
Citiraj:
IMHO... -1 umro sam od dosade. Shift+Delete nakon pola E03 |
Resident alien krenuo dalje, S2E09
|
Citiraj:
|
Pocelo snimanje romanticne woke drame u postapokalipticnom svijetu(Fallout by amazon prime) : https://mobile.twitter.com/_XboxNews...81272609390595
|
Postapokalipse nikada ne dosade, preživljavanje je uvijek interesantna tema. Gleda mi se ovo.
|
Sinoc gledao Departed na TVU potkonznakojiput taman pred spavanje. Evo, ne sjećam da sam u zadnje vrijeme pogledao sličan film a da je kvalitetan u svemu, atmosferi,glumi, film bez nepobjedivog heroja i slicno. Dajte link ako netko ima da pogledam, bas mi se gleda nesto slicno.
|
Evo da se nadovezem jedan od zescis filmova: The Harder They Fall
Ovo sa Sandmanom je prolazno naspram ovog gore spomenutog filma, ovdje su pretjerali, svi kauboji su crnci, a svi villaini su bjelci, hahaha |
Tko je gledao, kakva vam je Gomorra ispala na kraju? Vidim ima ocjenu 8.7, a meni je ispala žešća sapunica. Max bi joj dao 8/10. Stvarno sam više očekivao.
|
Citiraj:
Malo je ispala sapunica sa onim filmom između i zadnjom sezonom. Al generalno i dalje dobra serija |
Citiraj:
Nisam gledao Gomorra, ali sam pogledao Suburra i mogu preporučiti |
Jel zna netko, Ring of Power, Amazon Prime, hoće li imati možda prijevoda? I da li na Amazon Prime ima uopće prijevoda na HR?
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |