![]() |
Automobili
Uskoro će izaći novi Continental SportContact 6.
Novost od contija, SC6: http://www.continental-tires.com/www...contact-6.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nyb, vidi oglasnik, usporedi ispod koje love ga nebi dao, pošto ti lova treba.
|
Problem je prodat auto bez klime ili ce ga morat dat za kikiriki...
|
Citiraj:
Btw ne znam ako ste primijetili, osnovna verzija citroena DS3 je bez klime ( nisam mogao vjerovati a kao neka luksuzna serija) O.o |
Prije 15 god jedva da je itko znao kaj je klima :D
Jesi siguran za ds3? Pa svi auti serijski imaju klimu, nije moguce da su ovi tak maloumni... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ne ode za neku normalnu cijenu, onda ne će ni ići. |
Citiraj:
Iznenadio bi se ti još kakvi se auti većinom prodaju i za koje novce kad bi mrdnuo malo van Zg-a u manje sredine put istoka.... Autoru pitanja, na upit OVDJE o cijeni i vrijednosti nekog automobila - otvori si njušku, složi filter za točno takav auto, godinu stariji i godinu mlađi, bez klime, s otprilike jednako prijeđenih km, i vidi kak idu cijene, nađi si prosjek, neku srednju cijenu uzmi i to ti je to po koliko realno ide takav auto. |
I bolje je auto bez klime prodavati u jesensko-zimsko vrijeme nego po ljetu :fiju:
|
Citiraj:
|
Još jedan Nordshliefe 7:34 BTG
|
Moram priznat da po moru vidjam podosta zimskih guma na autima, cak i strance, gotovo da bi se usudio rec malo manje nego ljetnih po zimi.
Mene bi srce boljelo da na svom autu imam zimske na +40... I vozni park stranaca stvarno nije za bacit, gotovo da nema celicnih felgi, vecina su tvornicke alu. |
Ko radi malo km godišnje, tipa 10-15 000km, na posao ne vozi utrke, to mu je najbolja opcija, da godišnje i kupi jedan par zimskih guma i to pred zimu, to je taman
|
Svake godine 2 nove zimske gume i to sa 10-15t km?
Ti imas viska love... |
Probaj kočiti sa zimskim na +40.
|
Moj susjed iz zgrade vozi megane III, zimske gume cijelu godinu, auto mu je vani na suncu cijeli dan :) Mijenja gume kad ga više ne puste na tehničkom.
Znam da putuje na posao 15 km i on i žena, inače oboje dr.sc., ali antitalenti za aute i tehniku. Ne bih volio biti u prilici gdje on mora naglo stati iza mene niti po ljeti niti po zimi :) |
Citiraj:
Ako dožive sudar i osiguranje neće pokriti. Jučer sam vidio Seat Leon Cupru bijelu sa 18" aluminijske. Dečko sa 22 god i ima zimske uglancane do sjaja. Citiraj:
|
Citiraj:
Na ostale nebuloze se neću obazirati, ali ovo me zanima. |
Kombi rega istekla dva mjeseca, zimske gume sa 3mm profilom. Dovoljno?
|
Pa normalno da neće to osiguranje pokriti još pogotovo što je rega istekla :lol2:. No kako je jopis rekao ako imaš zimske sa odgovarajućom dubinom profila nema razloga da osiguranje to ne pokrije ista priča i sa ljetnima.
|
Da nemamo kretenske propise onda bi auto sa zimskim gumama po ljeti bio tehnički neispravan... No kako kod nas sve glupo, tako i to.
|
još gori i kretenskiji propis od toga je "ljetna sa dobrim profilom po zimi" :D
|
Gledao sam test na tv-u neznam točno koji program/emsija. Uglavnom bio je test novih ljetnih guma (continental eco), rabljene matador i sve 4 različite zimske.
Prolaz koroz zavoje suhi asvalt (otprilike, jer se ne sjećam točno) continental ~115km/h matador ~109km/h mješavina zimskih ~99km/h Put kočenja po mokrome continental eco matador ~7m krače mješavina zimskih ~još 5m krače Ne sjećam se sad dali su bile dvije zimske+dvije ljetne ili smo zimske uglavnom sve 4 različite :goood: |
Kako god okreneš bolja je dobra zimska po ljeti nego čelava ljetna.
|
|
nije dosta što smo dali na rekonstrukciju asfalta para, pa i na ovu paradu pijanstva i kiča trošenje dizela/kerozina, sada moramo trpiti i vako...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima toga za nevjerovat. Jadni stoje na suncu i ne micu se po sat vremena. Ogromna je kolona.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |