![]() |
Citiraj:
Dobra serija, knjiga je bolja (ofc) |
Citiraj:
A ako planiraš gledati i buduće filmove, mislim da moraš pogledati sve marvel serije da budeš u toku, tipa: Falcon and Winter solider ako misliš gledati Captain America 4, Ms. Marvel (nisam još gledao) ako misliš gledati Captain Marvel 2. Loki (btw super serija) ima poveznicu u Ant-man & Wasp koji će izaći uskoro vjerojatno će i Hawkeye i Moon Knight imati negdje neku poveznicu, ali to nisam ništa čuo/vidio. |
Pa za grand story nove Marvel faze mislim da je Loki vrlo bitno za pogledat zbog lika koji je tamo predstavljen
|
Carnival Row S01 - sasvim dobro.
|
Citiraj:
Počeo gledati "You" na Netflixu bolesno i odlično i bolesno odlično Dobro si rekao - ljubavni dexter |
Sandman je vani. Nekako sam se veselio tome, tematika mi se čini zanimljiva.
Javim dojmove. |
Završio From i osjećam se prevareno. Sezona naprasno završava bez da je išta objašnjeno. Još su u zadnjoj epizodi natrpali novih "misterija". Meni slabašna serija od početka, neka kombinacija Lost i Wayward Pines, s iritantnim likovima i dosta razvučeno, ali nadao sam se da ću bar biti nagrađen nekim raspletom. Kad ono mućak.
|
pa to je klasika zadnje vrijeme da tako zavrsavaju sezone lol.
sad samo se nadat da nece prekinut snimanje ko sa masu njih. zato i ne gledam nikad serije prije neg zavrse. |
|
Sandman - nisam siguran jel bi preporučio za sada... 4 epizode down, za sada dosadno i monotono. Mislim da ću odgledati za vikend, ali čisto jer je produženi vikend, da je nešto odlično, nije.
Ali bitno da prati sve trendove današnjice, svih duginih boja i članova LGBT zajednice. |
Meni je serija ok
Neil Gaiman je dosta specifičan i kao pisac...nisam ni očekivao nekaj drugačije. Uvjek postoje razlike između knjiga i ekranizacije, isto je bilo i sa American Gods. |
Nije problem u razlici izmedju knjiga i ekranizacije, problem je u razlogu te razlike.
|
Citiraj:
sta nije ms marvel bas ono totlano lose za pogledat :stoopid:? loki namjeravam gledati, ali kad zavrsi, jos nije ne? upravo gledam strange-a i nis mi nije jasno. what if isto imam na listi kad zavrsi. |
Citiraj:
Nije baš kak bi trebalo bit al meni kaj ide dalje postaje sve bolja... Svi bu jambrali I fanovi stripa i fanovi knjiga I hrpa onih koji su očekivali nekakvu Marvel seriju |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Koga zanima Sandman a ne zanima woke:
|
5. epizoda Sandmana... Kakva parada... Ne kužim zašto sada idu u neke ekstreme i pretjerivanje s tim stvarima.
|
Moga si pročitati moj spojler i preskočiti doklen sam reka :D
U komadu sam pogledao 5 epizoda, petu sam jedva čekao da zavrsi i tu sam stao... |
Citiraj:
"5 epizoda slobodno preskočite..." je meni značilo da se prvih 5 epizoda sezone slobodno preskoči. :) I da se isplati tek gledati od 40. minute 5. epizode. :) Da je pisalo "5. epizodu slobodno preskočite do 40. minute..." bilo bi mi jasnije. :D |
Grammar nazzi, isti si ko ovi LGBT nazziji :D, dobro da sam ista u 2 ujutro napisa sa moba :D eno ispravio sam.
|
Citiraj:
|
Ja sam isto tako shvatio, poceo gledat od 40. minute 5. epizode i nista mi nije bilo nejasno :D
|
Sad pogledaj prve 4. epizode i onda petu od 40. minute :D , mea culpa.
Nisam citao originalne stripove ali kažu da je taj # 6 24 hours stvarno grozna, tio sam nac ali neda mi se, nisam. uspio nac na ofisl linku |
dogledao sandmana, u globalu dobro osim guranja lgbtisvihostalih u svakoj epizodi bar 2 puta.
završava sa cliffom tako da vjerojatno očekujemo i nastavak. |
|
Citiraj:
trans/neodređen spol- check :-) |
Orville S03. Gledam prvu epizodu, recite mi da je ovo najlosija epizoda prije nego sve obrisem :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog Pixel 4a (5G) koristeći Tapatalk |
Pročita sam strip, koliko god on bio wokean netflix je to udupla, i moram priznat da epizoda 24 hours je puno mračnija i vise disturbing od ove forced woke verzije i stvarno je dobra isplati se procitat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53. |