PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 4: Modern Warfare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=72743)

thuNdeR 10.02.2008. 08:48

Citiraj:

Autor Željac (Post 947612)
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1275

tu je za chat.....

a za laser nisam nasao premda sam poprilicno siguran da je bilo rijeci o tome.
ili sam za mladez i droge :D

:beer:

kao što je nuke rekao nemože se, ima ga samo u spu :)

MisterM 10.02.2008. 11:02

Citiraj:

Autor Željac (Post 947612)
ili sam za mladez i droge

Mladež i droge definitivno:p

Nijoe 11.02.2008. 10:48

Imam mmješane osjećaje prema GL-u.
Ne smeta me kad me netko skenja GL om dok čučim negdje u kutu i kampiram.
Ali kad me skenja sa 1.5 m u trku, to ide na živce.

žile 12.02.2008. 23:48

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 946576)
A meni baš fale killovi i direct shotovi s GL-om pa ću počet opet lagano igrat s tim. Kaj me briga kaj nekog živcira. Neka nađe neku igru u kojoj toga nema. A nek mi netko kaže da na početku igranja, čim je otključao create a class, nije uzeo AK47 s GL-om. Bez tog se ne napreduje dalje. Najbrži način je za dizanje rankova.

Ja nisam niti jednom stavio gl osim one predefinirane assault klase kada sam počeo igrat.
Gl je noob oružje za koje trebaš imat skill <=0.
Al volim kada me netko tko me tri-četiri puta zaredom ubio s gl profula jednom u trku pa dobije nožem:)

MisterM 13.02.2008. 09:45

Citiraj:

Autor žile1942 (Post 950376)
Gl je noob oružje za koje trebaš imat skill <=0.

Ne igram sa GL-om ali daj mi reci ti kao PG koja se oružja smiju koristiti da ako naletim na tebe da te nebi ljutio.....:rolleyes:

Klanski serveri i njihove borbe - to još i mogu razumijeti da neko igru uzima malo previše ozbiljno kao da mu se o životu radi ali public - samo ime sve kaže - svatko može igrati sa čime želi - nisu ljudi hakali igru i stavili GL sami unutra.
Što je u igri na raspolaganju je!:kafa:

Mene uvijek zabavljaju ljudi koji zbog Bog zna čega stalno pišu noob ovo noob ono, skilll i slično a da nema veze sa klanskim stvarima.
Kad takvih ima dosta tamo gdje igram sa guštom koristim martyrdom i ostale "noob" stvari i ljepo se smijem i zabavljam znajuči da nekome ide pjena na usta:D
Zbog igre! :kafa:

žile 13.02.2008. 10:40

Martyrdom je ok.
GL nije.
Nemoj mi pričat da te ne iziritira da se 3-4 puta spawnaš i kad te u prvih pet koraka smaže papčina s gl-om,po mogućnosti ista.

Racker_CRO 13.02.2008. 10:59

Osobno ne smeta me ni martydom ni GL...naučio sam se ne gaziti preko mrtvih LOL! Jest da me malo kopka Last Stand, ono koknem tipa u trku i ne skužim da je izvuko gan i da me s leđa rokne! E to me raspi****. Najgori su mi tipovi koji banaju nekoga jer kempa! Pa halo, ako igram kao snajper kaj očekuje, P90 i da jurim u gilu ko manijak po karti. Omiljena mi je Bloc i Bog za kempanje ali opet kad i ne igram ko snajper na tim kartama znam kuda i kako se provuć da me drugi kemper ne skine. Na kraju to je samo igra ali zar bi u realnom ratu rekli NEMA KEMPANJA!! Nije da uspoređujem to dvoje ali što je na raspolaganju nek si koristi. Jasno ako igram na servirama gdje toga nema ili ako se dogovorimo ok, nema. Kaj je s tipovima koji sade clay? Nedavno sam upao na neki server (8 vs 8) gdje su 4-ica sijali clay ostali im davali support. E to je bilo zanimljivo...brzo sam odustao.

Toliko od mene.

1v@n 13.02.2008. 11:02

Citiraj:

Autor žile1942 (Post 950636)
Martyrdom je ok.
GL nije.
Nemoj mi pričat da te ne iziritira da se 3-4 puta spawnaš i kad te u prvih pet koraka smaže papčina s gl-om,po mogućnosti ista.

Đizssss, get a life. Ako te živcira kaj te netko skine GL-om kad se spawnaš, lijepo se nasmij i probaj opet. Nisu svi supermegaturbouberkul nabrijani gejmeri ko ti pa da mogu pištoljem headshotove radit dok skaču uokolo. Ima ljudi koji nisu igrali prijašnje nastavke CoD-a i navikavaju se tek na ciljanje i pucanje po neprijateljima pa im je jedini način da nekog ubiju upravo GL. Ne kužim čemu živciranje zbog obične igre koju možeš ugasiti ili promijeniti server na kojem igraš.

žile 13.02.2008. 11:24

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 950655)
Đizssss, get a life. Ako te živcira kaj te netko skine GL-om kad se spawnaš, lijepo se nasmij i probaj opet. Nisu svi supermegaturbouberkul nabrijani gejmeri ko ti pa da mogu pištoljem headshotove radit dok skaču uokolo. Ima ljudi koji nisu igrali prijašnje nastavke CoD-a i navikavaju se tek na ciljanje i pucanje po neprijateljima pa im je jedini način da nekog ubiju upravo GL. Ne kužim čemu živciranje zbog obične igre koju možeš ugasiti ili promijeniti server na kojem igraš.

CoD4 je prva igra koju sam ja probao na mreži igrat,tak da...:rolleyes:
Naravno,ja nemam života i ti si u pravu.
Samo da vidiš koliko ljudi zapravo nema života,otiđeš fino na bihnet i igraj 10min s gl-om,i samo broj koliko puta će ti bliža rodbina biti spomenuta.

Sam Fischer 13.02.2008. 12:34

Kaj je sa rabbits serverom? Nema nikoga vec duze vrijeme? Ja sam samo tamo igrao pa pitam...

Juggernaut 13.02.2008. 12:44

Prebačen je na origigi :)

Sam Fischer 13.02.2008. 13:48

Do jaja, sad nema zive duse :(

Apacer ft Bozja 13.02.2008. 15:04

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 950655)

Da..bas super,i tako ti debili sa GL.om (svi odreda njubovi,jer neznam ni jednog malo boljeg igraca da ga koristi) misle nauciti igrati...pa neces nikada nauciti igrati ako stavis GL..puknes ta 2.e ili 4 grenate i onda ceka da se opet spawna da opet derne te grenate...ma tko ih ***e...kod mene nece igrati!

buljo 13.02.2008. 15:09

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 950948)
...i tako ti debili sa GL.om (svi odreda njubovi...

I tako...
Ja sam debil :(
I njub. :(

A kikaju me sa servera zbog scorea jer misle da sam chiter :D

A što se tvog servera tiče, ak nije orginal uopće ga ne gledam. :kafa:

žile 13.02.2008. 15:12

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 950948)
ma tko ih ***e...kod mene nece igrati!

Jel ti imaš gl free server?Jel public ili samo za tvoj klan,da mi pošalješ ip na pm?

Apacer ft Bozja 13.02.2008. 16:34

Citiraj:

Autor buljo (Post 950957)
I tako...

To te jedino mozda kikaju na Bihnetu,gdje igra balavurdija na kubik,ne cak niti na kvadrat nego na kubik...

A te svoje fore sa kikanjem zbog uber super scora,mozes pricati frendovima kojima je Tetris jos uvijek super igra :)

@žile1942

Public server..bez GL.a i martydoma..pa ako oces slobodno dodji ;)
87.238.170.62:30040

MisterM 13.02.2008. 16:43

Citiraj:

Autor buljo (Post 950957)
I tako...

Ma Buljo to oni ne znaju koristiti GL pa su ljubomorni :kafa:

I nisi ti ni debil ni noob ali čitrečina jesi:lol2::lol2::lol2::lol2:

SetH 13.02.2008. 16:54

upravo sam bio igrao nakom serveru,i kad odjednom me konzola upozorava da nesmijem radit bunnyhop...ja gledam,nemogu vjerovat,al reko ajd dobro..nakon 2min ,opet upozorenje da nesmijem koristit GL...wtf?!?! i na kraju vele da i martydom...i sad ja namjero izađem i mislim :s čim da ih ubijam?sa lukom i strijelom?!? gluposti

Gabre 13.02.2008. 17:02

apacer, bio sam ti na serveru, i server je smeće.

zašto?

možda ekipa ne igra sa GL.ovima, ali zato brate, svi su KEMPERI, izludio sam!!

odmah sam ga obrisao iz favoritesa.

Tri upitnika 13.02.2008. 17:15

Citiraj:

Autor Sam Fischer (Post 950754)
Kaj je sa rabbits serverom? Nema nikoga vec duze vrijeme? Ja sam samo tamo igrao pa pitam...

pa stavili su "orginal keys only" ,,to ti je jedini razlog

Tri upitnika 13.02.2008. 17:18

Citiraj:

Autor seth (Post 951049)
upravo sam bio igrao nakom serveru,i kad odjednom me konzola upozorava da nesmijem radit bunnyhop...ja gledam,nemogu vjerovat,al reko ajd dobro..nakon 2min ,opet upozorenje da nesmijem koristit GL...wtf?!?! i na kraju vele da i martydom...i sad ja namjero izađem i mislim :s čim da ih ubijam?sa lukom i strijelom?!? gluposti

lol,š čime da ih ubijas,pa sa kalašom ili sa bilo kojom drugom puškom,kaj ti znas ubijat samo GL-om i martyem? omg

SetH 13.02.2008. 17:20

Citiraj:

Autor Tri upitnika (Post 951071)
lol,š čime da ih ubijas,pa sa kalašom ili sa bilo kojom drugom puškom,kaj ti znas ubijat samo GL-om i martyem? omg

ma nije u tome stvar..nego ja BI TREBAO moći igrati s bilo kojim oružjem a ne da mi netko drugi zabranjuje korištenje nekog oružja...po meni je jako glupo

Renesis 13.02.2008. 17:23

ja jesam njub, i ja hocu igrat s GL-om :D i bas me briga sta ce mi skill ostat na nuli dovjeka :D

kad igram na publicu, onda se IGRAM, jos najbolje da se moram zivcirat radi zafrkancije :)

Tri upitnika 13.02.2008. 17:23

pa onda to tak reci :D

tech 13.02.2008. 17:30

Citiraj:

Autor Renesis (Post 951075)
ja jesam njub, i ja hocu igrat s GL-om :D i bas me briga sta ce mi skill ostat na nuli dovjeka :D

kad igram na publicu, onda se IGRAM, jos najbolje da se moram zivcirat radi zafrkancije :)

I ja sam njub i ja igram sa gl-om i ja mrzim kada me ti digneš u zrak sa gl-om:D
Al moraš priznat da je veci uzitak sa pol metra satrat ga sa sacmom:D
To mi totalno glupo zabranjivati oružja koja su u igri, da ih netko nije htio nebi ih ni stavio:)

Apacer ft Bozja 13.02.2008. 17:30

Citiraj:

Autor Gabre (Post 951057)
apacer, bio sam ti na serveru, i server je smeće.

zašto?

možda ekipa ne igra sa GL.ovima, ali zato brate, svi su KEMPERI, izludio sam!!

odmah sam ga obrisao iz favoritesa.

Srce mi puklo zbog zadnje recenice :lol2:

A to sto kampaju..pa brate mili krece se citavo vrijeme pa te nece neki kamper dernuti..eh svasta..

@MisterM
"Ma Buljo to oni ne znaju koristiti GL pa su ljubomorni :kafa:"

eh..na ovo se mogu samo slatko nasmijati..jer dok sam igrao sa GL.om,na pocetku skoro svake mape sam skinuo poprilican broj raje sa GL.om!

1v@n 13.02.2008. 17:37

Citiraj:

Autor Renesis (Post 951075)

O tom i ja pričam. Neki su previše zabrijali na igru i živciraju se zbog svega. OVO JE SAMO IGRA. Par persena si uzmite prije igre i sve će biti ok. Nisam ni ja presretan kad me netko skine GL-om, ali life is a bitch, get over it. Htio si igrati, pomiri se da možeš dobit po p**** na milijun i jedan način. Ne znam koji se k**** svi sad prepucavate oko (ne)korištenja sadržaja igre. Idemo igrati NFS i nećemo koristiti nitro niti se odbijati od zidova, mislim stvarno :D. Ako vam smeta nešto, pišite Activisionu. Možda sljedeći CoD naprave u posebnom izdanju koji će se zvati Call Of Duty 5: Whiner's Edition i u njemu neće biti granata, claymorea, GL-a nego samo jedan pištolj i jedna puška tako da se nemate oko čega prepucavat.

Gabre 13.02.2008. 17:40

meni još najjači, odnosno najgluplji mod koji sam sreo na nekom serveru : NEMA TRČANJA, niti hodanja normalnog, nogo moraš u crouchu igrat, jedino kad si pod vatrom ožeš malo potrčat... :D:D ja se svadio sa adminom u igri, i izišao van, koja glupost bokte...

SetH 13.02.2008. 17:41

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 951085)
O tom i ja pričam. Neki su previše zabrijali na igru i živciraju se zbog svega. OVO JE SAMO IGRA. Par persena si uzmite prije igre i sve će biti ok. Nisam ni ja presretan kad me netko skine GL-om, ali life is a bitch, get over it. Htio si igrati, pomiri se da možeš dobit po p**** na milijun i jedan način. Ne znam koji se k**** svi sad prepucavate oko (ne)korištenja sadržaja igre. Idemo igrati NFS i nećemo koristiti nitro niti se odbijati od zidova, mislim stvarno :D. Ako vam smeta nešto, pišite Activisionu. Možda sljedeći CoD naprave u posebnom izdanju koji će se zvati Call Of Duty 5: Whiner's Edition i u njemu neće biti granata, claymorea, GL-a nego samo jedan pištolj i jedna puška tako da se nemate oko čega prepucavat.

ovo je ljudina!!svaka čast :respekt: :dobar:

Gabre 13.02.2008. 17:47

maloprije sam igrao na jednom serveru sa custom mapama, i nekim modom, nije loše zapravo.. OGROMNE mape, baš je zakon! napokon snajp ima smisla.

buljo 13.02.2008. 17:51

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 951031)
To te jedino mozda kikaju na Bihnetu,gdje igra balavurdija na kubik,ne cak niti na kvadrat nego na kubik...

A te svoje fore sa kikanjem zbog uber super scora,mozes pricati frendovima kojima je Tetris jos uvijek super igra :)

Lol Bihnetu? Jel to za jest? :D

Ak si toliki skeptik, reci dal imaš orginal pa idemo igrat negdje zajedno. :)

Apacer ft Bozja 13.02.2008. 18:24

Eo za nekih 10.ak dana bi trebao dobiti orginal..pa cemo onda igrati,kako god oces..ocekujem da me na svakoj mapi/tipu igre pobijedis sa barem 50% razlike,u redu?

Crimecop 13.02.2008. 19:41

Ako je gay ok onda je i GL okey:D:D.Ja se sa apacerom slažem nema mi ništa gore nego kad rođak s 55lvl me čeka i skine s gl s 4 m i onda je to neki skill.Ali ***iga oružje je u u igri pa se mi možemo ljutit koliko hoćemo ali ekipa ga ima pravo koristit al zato ima servera di su zabranjeni pa onda tamo pališ ako ti se ne sviđa:chears:

De5tr0yer 13.02.2008. 21:41

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 951031)

Ja isto imao ne jednu situaciju... Imao 37 kill streak i kikali me. I sto da napravim? Da nadem svaki ebeni IP igraca koji su votali yes, pa da nazovem t-com da im kazem da se radi o pitanju cod-a 4 ili smrti pa da mi kazu adrese tih ljudi, te da iznajmim jedan čarter let da ih pobijem sve di god jesu sa GL-om na ak47 u jednoj ruci i p90 u drugoj?

Apacer ft Bozja 13.02.2008. 21:47

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 951314)
Ja isto imao ne jednu situaciju... Imao 37 kill streak i kikali me. I sto da napravim? Da nadem svaki ebeni IP igraca koji su votali yes, pa da nazovem t-com da im kazem da se radi o pitanju cod-a 4 ili smrti pa da mi kazu adrese tih ljudi, te da iznajmim jedan čarter let da ih pobijem sve di god jesu sa GL-om na ak47 u jednoj ruci i p90 u drugoj?

Tebi bi preporucio obvezno psihijatrijsko lijecenje :chears:

De5tr0yer 13.02.2008. 22:41

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 951321)
Tebi bi preporucio obvezno psihijatrijsko lijecenje :chears:

A ja bi tebi preporucio da nades smisao za sarkasticni humor. Da ne bi JA nasao tvoju IP adresu.
:chears:

Apacer ft Bozja 14.02.2008. 01:02

Evo da se ne trudis IP adresa ti je poslana na PM.

Nemir 14.02.2008. 01:28

Jel mi neko moze rec kako slozit server (treba mi nesto sta je 0-24)
nesto kvalitetno

gore bi drzo vecinom HC S&D, i koristio bi ga za vjezbu s teamom i warove

par stotina kuna godisnje..
imam klan i dogovoreno je vec da cemo podjeliti trosak, samo neznam gdje da trazim server

hvala :I

btw ko oce na xfire me moze dodat da zaigramo koj war ili sam tak radi servera i igre

LUKAvac2

Renesis 14.02.2008. 17:10

nitrado, teamplay.de to je onako iz glave, ima njih jos jako puno koji daju hosting servera, sad ce se vec javit neko :)

robert7 14.02.2008. 17:17

od mid range servera definitivno lowpings,nitrado,teamplay,verygames
od high range servera tu su gamehosting i serverhuur (koji ti je vjerojatno nezanimljiv posto imaju samo u .nl servere)

Uzmi nesto midrange,za pocetak je stvarno najbolje,jeftini a nisu tako losi,cisti prosjek.
Ova dva su dosta skuplja,ali su i brutalno dobra.

To je što se tiče iznajmljivanja postoječih servera po njemačkoj i nizozemskoj
Ako mislis sam doma dizati server,treba ti jako dobra veza,i prosjecan hardver (ako mislis ga 24/7 drzati) ako ga mislis dizati po potrebi,dovoljno je i tvoje računalo na kojem se igraš (ako je dovoljno snazno).Računaj na to da ako doma dignes,moras imati dobru vezu,i ako imas jako dobru vezu,samo ce ekipa iz hrvatske i okolice moc normalno igrati,dok ce stranci imati katastrofalne pingove te ce vjerojatno odbijati igrati.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:27.