![]() |
Baš me zanima koristi li tkogod i gdjegdje taj info telefon da im rekne što misli o tom i takvom tečaju.
|
Došla kartica, podignul danas normalno bez ikakvih naknada na ZABA bankomatu. Sutra ću probati PBZ, ali mi je ovo super :)
|
jel treba još nekome ovdje invite za revolut. dijelim bonus popola. 150kn.
|
Ej ljudi, može li revolut napraviti (i koristiti) fizička osoba koja je blokirana u Hrvatskoj?
Znam da se prilikom registracije daje OIB i slika osobna, pa me zanima provjerava li se to gdje ili je to samo kod naših banaka.. Hvala! Citiraj:
|
Da, nemaju oni veze s našim bankama.
|
Oni nisu naša banka i nemaju uvid u 'crnu listu'.
|
Citiraj:
EDIT: Zaboravih da je bio vikend, gdi Revolut uzima naknadu. Al opet mi se 33HRK čini malo previše? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na PBZu dižeš samo ako imaš karticu sa HR binom, aa “stranim” karticama izbjegavaš PBZ bankomate 🙂 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Dajem/dijelim 150kn za registriraciju preko mog linka. (Javite se porukom)
Uvjeti: registracija na Revolut, naručivanje besplatne fizičke kartice i tri narudžbe od bar 25kn virtualnom karticom; nakon toga i sami možete ostvariti bonus pozivajući druge osobe. Uz gore navedeno, šaljem i bonove za Ekupi popuste do 500kn. |
Dosadni ste s referalima. Bilo je riječi da se to ne posta. I vrlo vjerojatno ljudi u ovoj temi već imaju revolut
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
Tlaka su ti referali u Revolutu gdje svi I tako već imaju Revolut. Ako netko nema pitati će. Sent using Tapatalk |
Izvrsiti 3 zasebne kupovine od min 25kn. Jel za to prolazi ako netko kupi kripto 3x po min 25kn?
|
Citiraj:
Ne Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Je da, 3x bonbon od 25kn rijesi stvar
|
Može li se Netflix platiti disposable virtual karticom? Googlajuci sam vidio da je moglo pa su onda zabranili jer su ljudi abuseali trial. Ali sad više nema Netflix triala pa možda opet radi?
|
A da probas?
Ili ce proci ili nece. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Može li se blokirati odlazak u minus bez mog znanja da mi ne prijete ovrhom i čime sve ne?
|
Nemaš šta blokirat jer ni ne možeš otići u minus tek tako, samo u specijalnim situacijama kad je naplata odgođena pa naplaćena kasnije, što je rijetkost.
Trošiš ono šta imaš na računu. |
delete
|
znači sve banke sad uzimaju proviziju na bankomatu ako je revolut kartica (moja je UK bin)
probao sad podignuti 1200kn. za konverziju izdavača kartice naknada 28kn, a ako ide DCC konverzija onda naplaćuje 150,69GBP (revolut tečaj = 1340kn) koje su lopine ove banke općenito. koliko ide naknada ako sa revoluta prebacim na račun u banci? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne sve banke - meni ona Entoni Đošua kartica sa UK binom bez naknade ide na Sberbank, ZABA, OTP bankomatima Ostale nisam isprobavao… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kad si zadnji put probao?
|
Ja jučer sa zabe diga 100 kn bez naknade , ali nije uk bin
Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Tjedan dana Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ja imam Litvanski IBAN 😁
Dizao zadnji put prije 10ak dana sa Adikko bankomata bez naknade. Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
IBAN i BIN nisu ista stvar, ali da, meni ona glow sa UK binom prolazi bez naknade na RBA, dizano u cet zadnji put.
|
Nekidan sam prebacio nekih 700€ sa Erste na Revolut. Uzelo mi proviziju od nekih 1%.
Ono što mi nije jasno je zašto u izvještaju Erste stoji iznos u kn iako sam prebacio sa devizne Vise. U prethodnim slučajevima su mi stajali €. Kod prebacivanja sam označio da hoću prebaciti € iako je Revolut napisao da je račun s kojeg prebacujem u kn (ona standardna njihova poruka). |
Citiraj:
|
Citiraj:
znači ako pozovem nekog putem maila za 250kn, ta osoba ne dobije taj novac, nego prethodno mora zadovoljiti sto glupih uvjeta? |
Pozvana osoba ne dobiva nikakve novce, uvjeti nisu glupi nego realni, a jedino što je glupo je uopće se ne potruditi pročitati temu nego konstantno nešto ispitivati.
|
2 privitaka
evo update. erste banka ne uzima naknadu na uplate sa revoluta. samo što prođe par dana dok lova sjedne na račun. IBAN je neki revolutov, nije moj osobni.
Privitak 24526 Privitak 24527 |
Erste je prva ukinula naknadu za međunarodne uplate. Možemo jedino raspravljati dali to vrijedi za sve valute ili ne. To bi trebalo provjeriti u uvjetima ali generalno Erste ne naplaćuje priljev već nekoliko godina.
Edit: Išao provjeriti znatiželje radi. Ne, Erste ne naplaćuje međunarodne priljeve općenito. Sent using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b2aa1b109f.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |