![]() |
Citiraj:
https://pevec.hr/tv-led-noa-vision-n...t2-321650.html Bio sam jučer u pevecu i gledao sliku, meni je jako dobra slika za tu cijenu, čini mi se da je IPS panel jer su kutovi gledanja izvrsni. Možda sam trebao tražiti daljinski da ovo provjerim. Večeras završava akcija u Pevecu ali za istu cijenu ga prodaju u neutrinu. |
To nije niti FullHD :D
Ne razumijem kako ti je bila dobra slika, ali eto :) Danas se kupi za 2000kn 4k tv, ti gledaš 1366x768 :) Ne valja :) I nije nikakva akcija, svugdje je 899kn. |
To gledam za roditelje :D, reza nije bitna, samo da mijenja kanale fluidno, ni smart ni ostale funkcije ništa ne znače ali kutevi gledanja su stvarno izvrsni, nije bio neki dobar video na njemu da vidim kakve su boje.
I da nagovarao sam ga da uzme veći ali ne želi jel onda mu ne stane u regal (neki stari koji bi ja i onako sklonio), tu mu 4k ništa ne znači. Bez obzira na to glavni razlog što ga neću ni razmatrati je to što tata, ne znam kako to uspije ali svaki daljinski uništi za 2-3god. :goood:, a onda naći zamjenski za NOA-u?? Ne vjerujem da i univerzalni imaju kodove za NOU, možda neki rade ali za drugi tv. Vjerojatno sutra kupujem ovaj Grundig 32VLE6735BP: https://www.emmezeta.hr/grundig-32vl...tv-631229.html Ili da sačekam petak, 29.11.?? |
Citiraj:
EDIT: e da, jel ima uopće na tim IT crni petak akcijama kakavog SW (softwera) ?? |
Znači da mi netko pokloni Noa TV ne bi zamijenio stari Philips s njime koliko god bolje specifikacije bile, a kamoli da bi išao kupit to smeće na nekom popustu.
|
Ima mi ga prika i skroz je okej, malo je spor ui al u globalu vec 2 god skroz okej
|
Citiraj:
A gledaj, osobno nikada ne bi dao novce za tu marku, ali ako imaš priliku uzeti free, why not. |
Gle, da mi crkne moj TV stavio bi Nou da imam s čega gledat, ali bi ili popravljao stari ili kupovao novi TV čim prije. Nikad mi to ne bi bio primaran uređaj.
|
Zasto tako lose misljenje? Imas neko lose iskustvo?
|
@bezkontrole
Jesi pročitao prethodnu stranicu ove teme? Počni od posta #2122 |
Ahaa, nisam, sad jesam, al nezz meni prika ima okej iskustva, nije to ko low end samsung/lg, ali je skroz okej, pogotovo s firestickom
|
Citiraj:
Kako izgleda kada dobiješ "poziv" od carine, da očekujem neki papir ili? Jučer mi je stigao papirić iz pošte da nisu uspjeli isporučiti pošiljku (nisu ni zvonili naravno) i da danas mogu preuzeti u pošti uz 0.00kn naknade. Da li da očekujem sluške bez carine i PDV-a ili papir za platit nešto? :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako netko znade neke dobre akcije sa ryzenima i maticnima nek javi, uskoro ce pravi BF.
|
vidim puno seagate externih, jel to bolje/lošije/jednako u odnosu na wd recimo?
|
|
|
Nije to taj model sa slike, piše ispod u linku da je model: STEB6000403
|
A onda nek vam bude taj koji piše u opisu, ja to čudo kupio s Amazon.de prije mjesec dana i dobio disk sa slike. :)
|
A kakve veze ima što si ti kupio? Ne mora značiti da je isti disk. Pogledaj si dolje, imaš brdo različitih modela, svi s drugačijim diskovima, svi Seagate, svi 5-6TB.
|
Pa ako sam prije mjesec dana kupio točno taj 6T model Seagatea koji je linkan u postu i dobio disk sa slike onda valjda ima nekakve veze. STEB6000403 je item number s kutije diska u USB kućištu.
https://i.postimg.cc/qzD6R0rR/20191126-132254.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To ti je sreća, meni su otvorili mali paket na kojem je pisalo gift i 10$ vrijednost, a unutra bio media player i morao sam im poslati dokaz plaćanja na kojem je naziv itema i cijena.
|
Sve je stvar sreće kako naleti.
Ovo doba godine je dobro za kupovinu skupljih stvari van EU jer je veća šansa da promakne carini zbog prilično povećanog poštanskog prometa. Svi nešto kupuju što zbog black fridaya, što zbog božića i nove godine, pa je i većim paketima lakše da prođu ispod radara. ;) |
Citiraj:
Htio sam 6tb staviti u komp a u kućište stari 2 TB... Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Jedino što se kvačice na poklopcu kućišta pokidaju kad ga rastavljaš, ali dovoljno je dobro dizajnirano da poklopac stoji čak i bez njih. USB3.0 SATA adapter je podržan u verziji 7 smartmontoolsa za Linux, ako ga je netko mislio koristiti na nekom RPI-ju ili klonu. Može se namjestiti spindown/sleep. |
Ok hvala ti.
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
HG šrot kao i links - samo za gospodu iz ZG i dotičnih gradova...web opet ništa...a i na fejsu su ograničili komentare....
|
popratio sam da Links ima samo ZG? ako je to istina, kad bi se barem to nekako moglo bojkotirat pa nek se jebu
|
Uvijek bogatima sve, sirotinji smo mrvice 😂😂😂
Taj BF izgleda u svim drzavama funkcionira samo u hrv.ne, uvijek ili nije snizeno ili ako je snizeno prije tog dignuta cijena ili spuste 10% Šta ce mi onda i snizenje netreba nista ni stavit Poslano sa mog RNE-L01 koristeći Tapatalk |
necto sunce ti jebem spamersko
https://www.mall.hr/gamepad?b%5B%5D=sony tu su vam V2 gamepadi, ista cijena |
Samo da ne bude opet, nemamo te boje. Ili crni ili nista
Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Ma gamepadi su svake godine po 300kn, 99% sam siguran da budu i ove u svim dućanima.
Inače hg spot se izblamirao sa akcijom...na fejsu objavili 3 artikla od kojih je ps4 999kn i ne stoji količina, a ostatak ponude im je srednja žalost jer su cijene dignute prije spuštanja, a i ove spuštene su im slične ili tipa 10% jeftinije od drugih dućana. Tipa Galaxy A50 mislim da mikronis reklamira za 2100kn kao black friday, pa taj mobitel otkad je izašo na ekupi i ostalim trgovinama je snizavan sa 2600kn na 2100kn u akcijama. Ne bi to bio problem da su oni to stavili u bf ponudu sa ostalim stvarima, ali jis su istaknuli na webu i newsletteru tu sramotu. Strasno... Mislim da ce BF ponuda na kraju biti najbolja kod trgovina koje se ne reklamiraju senzacionalisticki kao links, hgspot i ostali jer ce takve trgovine prodavati u minus vise proizvoda nego da troše na reklamu u vidu "ps4 za 999". Možda se varam... |
U newsletteru stoji da imaju 25 komada ps4. Dostupno i izvan Zagreba
|
jel valjaju čemu ovi zvučnici iz chipoteke? nema nikakve info po netu o njima...Isli bi kao prednji u 5.1 ht sustavu bar za početak a možda bi ih poslije selio na stražnje. :goood:
|
Magnat je uvijek imao dobre proizvode, 60W po kanalu je sasvim u redu, mislim da ne možeš fulati za tu lovu.
|
Ako netko vidi Logitech G815 negdje na popustu u HR za BF, molim da mi javi. Hvala.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53. |