![]() |
Citiraj:
|
Koliko ljubomore vidim u ovim postovima. Jedva ste cekali da Manutd malo posrne da se isprsite. Steta sto Manutd mora biti los da bi neki drugi klub mogao osvojit PL :D :D
|
Malo posrne? :D MALO? :D
Ovo je preloše za gledati. :p Čak je i meni malo žao. :D |
Citiraj:
A netko uvijek komentira tuđe utakmice/suce, a suđenje "svog kluba" ne vidi. Jedva čekam srijedu 20:45h Arsenal-Man United :) |
Citiraj:
Manje više svima je drago što se sad guši u moru prosječnosti u kojem i zaslužuje biti. |
Losi su nema sta. Dobijaju golove kao Dinamo u najboljim danima.
PUNO su posrnuli :D. Mozda im dosadilo stalno uzimati pokale pa se odluci malo dati i drugoj deci da se vesele :D :D :D |
Citiraj:
Mislim da je to ipak realnije |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
Citiraj:
Istina. Igraci nisu nesto ali je Fergie s tim igracima uzeo pokal. Ja bih prije rekao da je problem u tome sto je Moyes prosjek kao trener. Ali thats me :) |
Citiraj:
Koliko dugo taj čovjek može uopće očekivati da ostane na klupi ManU ? S ovakvom politikom im se ne piše dobro ... a koliko čujem, čovjek planira razmontirati cijelu momčad, što bi moglo imati izuzetno velike posljedice po klub što se tiče financija, uspjeha u međunarodnim natjecanjima (pogotovo u narednih sezonu-dvije). |
OK, Moyes je prosjek, ali nemojte očekivati bolje rezultate od bilo kojeg drugog trenera sa takvom ekipom.
Fergie je znao izvući 110% iz prosječne ekipe, niti jedan novi trener neće uspjeti u istoj stvari |
Sudeci pp igranju ove godine,Fergie je izvukao 300% a ne 110 :D.
|
Veceras cfc gostuje kod mocnog wba. Njusim neki fail. :D
|
uvalili jedva gol u sucevoj nadoknadi.. sad ce bunker odmah :D
|
Nemoj! Nemoj tako! 1-0 fala bogu, neka još koji padne! :D
|
Sad je jasno kak je Ronaldo i zabio 60+ golova prošle godine :p
|
Pisao sam da ne trolate. ;)
WBA stišće. :) I to pošteno. ;) Eto ga 1:1 |
WBA zabio...zato kaj ih imam na kladi...al sam nanjušio i dooobro pokrio Xa :D
Kakva je to koma od momčadi... parodija je kaj trpe napade još... ovo WBA nebi DInamu mogao napraviti šta je ovima EDIT: Luiza,Ramiresa i Williana sterati u Brazilsku treću ligu...recimo Fortaleza Esporte jer sa ovakvim predstavama jedino tamo i mogu igrati |
Citiraj:
Budući prvak prosuo bodove kod 3. momčadi lige (odostraga naravno, zona ispadanja :D)... Ali, Hamm, bez brige. Danas United pomaže Chelsea u borbi za naslov i pobjeđuje Arsenal. Vrijeme je da konačno odigraju pravu utakmicu. |
Cuva se Chelsea za Ligu Prvaka :D :D
|
Mogo bi MU danas dobiti
|
Volio bi da danas MU izvuče barem bod, da bude zanimljivije prvenstvo.
Ali mogao bi United iznenadit, Arsenal su im stalne mušterije. |
Mora Chelsea zaje*ati. Krvi im se napijem.. Kada bi Arsenal kiksao danas bilo bi super, i da City odigra X... Mogao bi neke pare danas dignuti..
|
Citiraj:
Cfc si je sam usrao tekmu. Sumnjam da ce united danas dobiti. Bilo si super ali mislim da je Arsenal u boljoj poziciji. Citiraj:
Bilo bi super da unites rokne arsenal i da sunderland rokne city. :p |
Citiraj:
/offtopic ej ti mali..ne se igrati sa životom :D /on sta se to dešava sa milanom? ne pratim bas tal. ligu pa ono...cudno mi je da je taako los |
Citiraj:
|
Problem je bio što su napadači više zabijali Barbari nego protivnicima na terenu :D
|
Citiraj:
(eh da je barem i robinho prosao s njim ) |
Koji vrag, englezi odgodili City vs. Sunderland i Everton vs C.P. :o
|
Biće zbog poplava :(
|
|
Uhh, kakva prilika van Persia na početku.
Bit će super utakmica :) |
Madržukić zabio za 0:1 Bayerna protiv Hamburgera. :)
|
Ali koja asitencija Götzea :care: :care:
|
Mandžo trese :) Hat trick...
Fulham vodi! |
Mandžo sa hattrickom fino ispratio badelja i iličevića
![]() što se tiče engleza, Liverpool se fino priključio gornjoj trojki, United nagodine neće vidjet lige prvaka, a prije će Schalke osvojit ligu prvaka nego Arsenal ligu, barem po prikazanome... |
Po meni, kao dugogodišnjem navijaču Arsenala, Arsenal nije ništa bolji od prošle godine. Dobili su ekstra dimenziju u vidu Ramseya koji se vratio u formu prije ozljede, te Ozil naravno koji je extra klasa, ali ga nema u svim većim utakmicama. Ovako dobru poziciju na tablici vidim samo iz razloga što su ostale momčadi u banani.
City - novi trener (hvataju formu) Chelsea - nova momčad u stvaranju United - čuvaju se za lp :D Što se tiče Arsenala, totalno bezidejna igra poslje ozljede Ramseya te nedostatak normalnog napadača (ako ne računamo zgeliranog). Do kraja sezone očekujem 2.-3. mjesto. A sad, dosta EU fudbala, Vai Corinthians!!! :D |
http://www.givemesport.com/430458-ch...premier-league
Fernanda i 20milja Ł za Costu. Nelose samo kaj su totalno ukenjali s lukakuom. Previse je van kluba, a momak ima potencijala. |
Ne šmekam Costu....one year wonder i totalno u crnu rupu upao u zadnje vrijeme. Se sjeća ko kad je zadnji put zabil?
|
Citiraj:
Pa bolji su upravo za Ozila u odnosu na prošlu sezonu :D Citiraj:
Iako, kako sada stvari stoje, Murinhov bunker i pila naopako bi mogli presuditi :D |
Citiraj:
I onda jos dobije zuti jer je jaci i kasnije upaljacem u glavu... Citiraj:
Citiraj:
Nije on tak dobar,nego su Messi i Ronaldo malo losiji ove sezone pa Costa drzi korak s njima :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |