![]() |
Baš zbog cjena igara mi nije jasna ekipa kojoj je default digitalna verzija.
Koliko pratim ps4 zadnjih 2-3 godine, igre stare do godinu dana znaju imati puno cijenu od 450-600kn u digitlanoj verziji, dok se fizičke mogu nove naručiti iz UK za 40 funti ili ako se strpiš koji tjedan bude ih u HR za 300-350kn i prodaješ dalje. Čak i argument "žeim ih imati u kolekciji" nema smisla za digitaliju, kupi fizičku igru i prodaj dalje, trošak 50-100kn, poslje za kolekciju se kupi digitalija kad bude na akciji, ili još bolje, ugrabi se "besplatno" na PS plusu. |
Iskreno me tak zaboli za cijene igara. Mogu nove biti i po soma kuna. Uvijek im cijena padne nakon vec pola godine. Nisam nikada platio igru vise od 300 kuna. Digitalne igre po cijeni box verzije me isto ne diraju pol posto.
Sto je najbitnije ima toliko opcija pa nek svako odluci kaj mu najbolje pase. |
Citiraj:
God of War izašao 20.4.2018., 16.11.2018. ga kupio za 200 kn. Detroit: Become Human, izašao 25.5.2018., 16.11.2018. ga kupio za 200 kn. Da, nema daljnje prodaje, ali ima dijeljenja ako ih kupuješ na sporednom accountu. Fizičke verzije novih iz UK za 40 funti možeš naručivati do kraja godine, nakon toga će ti to biti lutrija zbog PDV-a/carine, a fizičke iz EU koje plaćaš u eurima nisu toliko povoljnije. |
Citiraj:
Meni to ima više smisla, svako radi kako mu je bolje naravno. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
Ja jednostavno nisam fan fizičkih diskova niti želim punit police time. I disk mi ništa ne znači, ako ionak moram skidat pol igre.
|
Pff.
Cijena otprilike očekivana, prikazane igre me ni najmanje ne vuku .. jedino D. Souls, koju ću rado opet odigrati; remake izgleda fenomenalno. Obzirom na nove cijene - koje će, možemo se kladiti, vrlo brzo postati standard - verzija bez diska mi nema smisla. Nabijem ih na 80E za igru :) |
Kratki info:
Skromne kolege iz SD-a kažu da bi mogli sa preorderima krenuti do kraja dana a možda početkom 10. mjeseca. Cirkus je zagarantiran :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://ffa.hr/vijesti/playstation-5...RkJDeMpnbyOkrc Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Sve mi se više čini da će biti kao i za eko subvencije Fondova - 'najbrži prst' pobjeđuje.
|
https://www.gamershop.hr/sve/potraga/PS5
Evo kome je hitno Edit: već rasprodano kod njih haha. Očito je limitirano na najjače Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Svuda piše rasprodano.
Mislim da nisu još ni počeli preordere nego samo tako piše okvirno. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Otovreno za narudzbu u SD-u.
Pazite da promo kodove upišete. Specijalci su stavili fejk više cijene i onda priložili promo kodove da se cijena spusti na onu koja bi inače trebala biti. |
Na SD pao payment sustav.
|
jel se placa odmah? meni zapelo ali vidim da mi je konzola pod narudzbama
jedino sto nije naplaceno i nisam dobio mail za potvrdu |
Ja sam pukusao nekoliko puta platiti jednokratko, nije mi niti pokušalo naplatiti karticu jer bi inace dobio notifikaciju internet bankarstva. Znači, ne pozivaju uopće servise za naplatu.
Nebitno, biti će konzola... :) |
a jesi dobio mail da je narudzba potvrdena?
|
Ne, samo se loader vrti na SD stranici, nije nikada niti završio naplatu.
|
meni je izvrtilo i pisalo da polje od kartice ne moze biti prazno...no shit e, pa popunio sam sve
|
Ne mogu progutati toliko requestova, standard...
|
Unio plaćanja na 12 rata, potvrdio i sada loader vrti jedno dobrih 15min bez stanke
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Ne znam čemu ovakva strka kad se realno mogu igrati samo PS4 naslovi čim konzola izađe.
|
Citiraj:
Svatko ima svoje, ne vidim problem :) I ja bi ga htio day1, bez nekog posebnog razloga. |
SD daje samo jednokratno.Nemrem birat na rate sa Visom premium?
|
Ma daje na rate al je manji popust, 5% umjesto 10%. Ispravite me ak sam u krivu
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
delete
|
Više od sat vrimena mi vrti naplatu, a neka vrti do jutro :)
|
evo probajte tu:
dosta ljudima je usoijelo, samo izaberite koju verziju najprije zelite. Koliko vidim je disk verzija 200kn skuplja dok digitalna i nije nesto skuplja. https://www.svijet-medija.hr/art/igr...ion-ps5/100157 |
Ja sam je u Svijet Medija uvatio.
Malo je skuplja od SD, ali nije me briga :) |
Citiraj:
Treba netko ps4? :lol2: |
Uzeo i ja u svijetu medija digitalnu.Sd sere govna po onoj cijeni.Nitko nije ulovio tam za 3100
Poslano sa mog Galaxy S10 |
SD:
Obavijest Poštovani, zbog tehničkih poteškoća uzrokovanih jako velikim interesom primorani smo zaustaviti prdnarudžbe. Po otklanjanju poteškoća prednarudžbe će biti ponovo omogućene |
Ima toliko nacina da se to bolje organizira, bas su amateri ispali...
|
Prosla narudzba u SD
|
Obzirom na navalu, ubrzo bi ih moglo biti na njušci po nekim nebuloznim cijenama.
|
sada ujutro probao opet i uspio narucit i dosao predracun/racun. odabrao placanje dinersom jer imaju cudan izbora ostalih kartica a cash ne uzimaju za preordere.
na stranici pise za je jeftinija rasprodana a skuplja nije, probao uzet tu skuplju. nadam se da necu dobit novi mail da ih nema vise |
Meni prošao Maestro payment za skuplju verziju na SD jutros. Iako je trebalo nekoliko pokušaja.
|
Meni sd nikako nije htio.
Jucer uzeo u Svijetu Medija. Zovu me danas da nema vise digitalke, ispricavaju se, posalju mi ponudu na mail za skuplju, i ubace 5% popusta tak da me ispala 3890kn, 50kn skuplje nego u SD a s tim da Svijet Medija ima preuzimanje u poslovnici dok SD nudi samo dostavu. Ps5 necu povjerit glsu niti overseasu u ruke |
Došlo u Instar prije pol sata, i tako i nestalo :D
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |