![]() |
Citiraj:
Hvala |
Citiraj:
Sorry. Bio sam uvjeren da je to ovaj vikend.... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
Citiraj:
Ispod ibana imaš Način izvršenja rubriku. Umjesto Redovno plaćanje odabereš Instant plaćanje. |
Citiraj:
Ok hvala, budem provjerio kod slijedeceg placanja. |
Kome treba pisati za uvođenje novih gradova u mParking? Nijedan od tri grada u koja često idem nije na popisu. Zaboravio sam tko je posrednik između banaka i tih privatnika što naplaćuju parking jer sve ovisi o njemu.
|
Provider je BMove, barem za zabu i keks.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
predložaka još nema...kad će, nitko ne zna
|
Plaćao sam jučer račune skeniranjem QR kodova sa uplatnica. Samo na 2 uplatnice su bila dobra imena primatelja, za sve ostale mi je javio da je djelomično točno ili da nije uopće.
Banka neće biti odgovorna ako primatelj nije dobar bla bla.... PBZ app. Još netko sa istim problemom? |
Citiraj:
Brokerski račun je bez hrvatskih grafema, revolut račun kako piše na osobnoj. Odmah me upozorio da se ne podudara. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Kaže ZABA ako su predlošci bili spremljeni po nazivu primatelja, neće biti vraćeni.
Izvrsno. |
danas im ni izvodi ne rade, 14.10. je ok izvod, a jučerašnji ne postoji, zvao zabu - biće
bog te koje hoštaplerstvo već 10 dana |
Citiraj:
169 15.10.2025. CAMT.053.08 TXT al nema ga u PDFU |
da, nema pdf, izvod postoji
zvali smo, ''rješavaju'', INO predlošci isto razjebani skroz, ma kaos |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:38. |