PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Links.hr (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=158183)

Overclock_freak 29.12.2015. 19:44

moj dell 5558 ima isti zvuk taj.. al ne dira to mene :D ionako stalno se čuje neka igra ili muzika tak da me ne dira.. ali i kad nema niš ne smeta me to D:

capone5 29.12.2015. 20:26

Citiraj:

Autor Overclock_freak (Post 2872174)
moj dell 5558 ima isti zvuk taj.. al ne dira to mene :D ionako stalno se čuje neka igra ili muzika tak da me ne dira.. ali i kad nema niš ne smeta me to D:

a hebemu da si prije rekao da imaš i da je to normalno možda ga ne bi mijenjao nego bi možda samo ssd stavio i tišina...

Bariarnil 04.01.2016. 17:10

Što se tiče kompova loše iskustvo.Složena konfa kod njih,koja naravno ne radi kako treba u gamingu.2 puta mjenjano napajanje(LC 6600)i na kraju da bi oni došli do zaključka da nadoplatim skuplje napajanje.Prodavač u Osijeku je po meni,loše složio konfu za 4600 kn jer je stavio skuplji a10 7700k i r7 260x umjesto athlon 750k na primjer i mogao ostatak staviti u napajanje koje nebi bilo šrot.
kupovina ssd-a ok,sve ostalo pošteno.

John Creasy 04.01.2016. 18:06

Citiraj:

Autor Bariarnil (Post 2874150)
Što se tiče kompova loše iskustvo.Složena konfa kod njih,koja naravno ne radi kako treba u gamingu.2 puta mjenjano napajanje(LC 6600)i na kraju da bi oni došli do zaključka da nadoplatim skuplje napajanje.Prodavač u Osijeku je po meni,loše složio konfu za 4600 kn jer je stavio skuplji a10 7700k i r7 260x umjesto athlon 750k na primjer i mogao ostatak staviti u napajanje koje nebi bilo šrot.
kupovina ssd-a ok,sve ostalo pošteno.

a čuj, zlatno pravilo je da pitaš nekog tko se razumije u to da ti složi konfu.. ne bi takvo što nikad prepustio prodavaču :D

Pupo 04.01.2016. 18:59

Da, ti što se "razumiju" su najbolji.

Čast forumašima.

Bariarnil 05.01.2016. 03:31

Da,istina.
2013.bila davno,nisam pojma imao o PC-ju ali eto to me dovelo do sadasnjeg iskustva i znanja,s tim da nije bio gust da igras u grune grafa.Novo napajanje,isto tako i traje mjesec dana i opet pocne.
smijeh :goodnite:

X-Plosiv 05.01.2016. 07:36

Citiraj:

Autor Bariarnil (Post 2874496)
Da,istina.
2013.bila davno,nisam pojma imao o PC-ju ali eto to me dovelo do sadasnjeg iskustva i znanja,s tim da nije bio gust da igras u grune grafa.Novo napajanje,isto tako i traje mjesec dana i opet pocne.
smijeh :goodnite:

Počni kupovati kvalitetna napajanja? :fiju:

acer 05.01.2016. 09:44

Nikad dosad nisam imao problema sa linksom do jučer.
Napravim web narudžbu jucer u 13:30, do danas nisam uopce dobio mail potvrde da mogu preuzeti robu.
Jucer navecer sam isao do Linksa ali kako im narudzba nije do kraja rijesena, nisu mi mogli isporuciti robu.

Ne kuzim gdje je greska, da li u tom njihovom sustavu ili je u pitanju nesto drugo.

Imao netko slicnih problema zadnje vrijeme? Jer dosad se to rijesavalo vrlo brzo.

zbuzanic 05.01.2016. 10:06

Laptop za 500e i planiras zaradivat na njemu ok, a koliko ti vrijedi mobitel? :)

tor 12.01.2016. 19:53

Malo koncentracije, tema je iskustva s kupovinom u Linksu. Sve ostalo ostavite po strani.

doky 13.01.2016. 11:28

Šta nema više Links web status reklamacije na novom webu ili sam ja čorav?

-POP- 13.01.2016. 18:14

Citiraj:

Autor acer (Post 2874534)
Nikad dosad nisam imao problema sa linksom do jučer.
Napravim web narudžbu jucer u 13:30, do danas nisam uopce dobio mail potvrde da mogu preuzeti robu.
Jucer navecer sam isao do Linksa ali kako im narudzba nije do kraja rijesena, nisu mi mogli isporuciti robu.

Ne kuzim gdje je greska, da li u tom njihovom sustavu ili je u pitanju nesto drugo.

Imao netko slicnih problema zadnje vrijeme? Jer dosad se to rijesavalo vrlo brzo.

Meni je roba trebala biti prikupljena u ponedjeljak ili najkasnije utorak, danas sam bio tamo u 16h, VGA je još među robom i ne može mi dati cijelu konfu (u dijelovima) bez VGA pa makar sve platio. Kaže mi da će biti oko 17-18h, maila nema, ZG kaže danas ili sutra. Znači zovem poslovnicu, niko se ne javlja, a ZG mi je jučer još rekao da je VGA kod njih u OS, znači 2 dana stoji na paleti!!!

-POP- 13.01.2016. 18:22

Citiraj:

Autor -POP- (Post 2878192)
Meni je roba trebala biti prikupljena u ponedjeljak ili najkasnije utorak, danas sam bio tamo u 16h, VGA je još među robom i ne može mi dati cijelu konfu (u dijelovima) bez VGA pa makar sve platio. Kaže mi da će biti oko 17-18h, maila nema, ZG kaže danas ili sutra. Znači zovem poslovnicu, niko se ne javlja, a ZG mi je jučer još rekao da je VGA kod njih u OS, znači 2 dana stoji na paleti!!!

Zvao Osijek, sad mi tvrde da VGA nije u Osijeku, ja reko pa kako ZG onda zna da je i kolega vaš mi danas rekao da je stigla, kaže on oni to ne mogu znati jer ni ne znaju od koga im je stigla roba. Reko super pa ništa ne znate. Uglavnom sad navodno raspakiravaju robu i kroz 30min ću dobiti pozitivni mail ili neću ništa dobiti ako nije stiglo. :-) Znači KATASTROFA koordinacija...

EDIT: naravno da me nitko nije kontaktirao, a sad vidim da imaju i WD blue i Samsung EVO u Osijeku, barem po ovome što piše na netu, koje nisu imali kad sam pravio narudžbu 7.1. Baš me zanima ako imaju koji će komentar biti kad budem htio mijenjati.

John Creasy 13.01.2016. 21:02

jedno brzinsko pitanje.. kolega naručuje komp iz linksa preko webshopa.. uzeo bi cijelu kutiju, ali bez grafe.. jel oni to opet mogu sastavit, ili mora biti kompletna kutija?

Manuel Calavera 13.01.2016. 22:31

Ako pc ima integriranu - sigurno. Ako ne, pitaj njih.

John Creasy 13.01.2016. 22:48

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 2878350)
Ako pc ima integriranu - sigurno. Ako ne, pitaj njih.

nema integriranu.. am3+ konfa je u pitanju.. pitao sam ih u komentar, pa ću vidit

Awelorn 14.01.2016. 09:53

Evo samo da podijelim moje loše ili bolje reći bizarno iskustvo s Linksom.
Narucio neke komponente preko webshopa, pošiljka stigla iz Splita.
Otvorim kutiju i prvo sto vidim je ambalaža od nečije marende....ahm yeeaaa.

http://s14.postimg.org/kcg31hpm5/Epic_links.jpg

Pupo 14.01.2016. 10:02

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 2878284)
jedno brzinsko pitanje.. kolega naručuje komp iz linksa preko webshopa.. uzeo bi cijelu kutiju, ali bez grafe.. jel oni to opet mogu sastavit, ili mora biti kompletna kutija?

Mogu, samo napomeni da si svjestan da nema grafe jer će ti stopirat sastavljanje dok im ne potvrdiš da si svjestan da nema grafe u konfi.

HrvojeJ 14.01.2016. 13:15

Citiraj:

Autor Awelorn (Post 2878477)

Ma to ti je da ne lete komponente po kutiji :goood:

-POP- 14.01.2016. 13:24

Citiraj:

Autor HrvojeJ (Post 2878577)
Ma to ti je da ne lete komponente po kutiji :goood:

Ja sam jednom sa nekim komponentama kupljenim na njuškalu u kutiji pored svih novina dobio i mušku (znojnu smrdljivu) majicu... :chears:

Mikeyy 14.01.2016. 13:33

I, jel tvoj broj bila? :)

-POP- 14.01.2016. 13:35

Majici je trebalo samo pranje, bila je ko nova što bi se reklo, ali je ipak završila u kanti.

alengrosevic 14.01.2016. 14:11

bacaš goodies-e u smeće?? :D

Drvoje 14.01.2016. 14:25

Možda čovik preferira tange i grudnjake :D

zbuzanic 14.01.2016. 15:20

Citiraj:

Hm, kao što je rekao netko to je da komponente ne lutaju po kutiji i možebino se oštete, ali ipak, za takve stvari postoje materijali baš za tu namjenu, ali gle, budi sretan da je čitavo stiglo ako je slano Overseaom :)

coconut 16.01.2016. 11:17

Evo jednog friškog bisera. Jučer naručim komponente putem web shopa sa podizanjem i plaćanjem u poslovnici. Par sati kasnije dobijem mail da me roba čeka u poslovnici.
Dođem danas tamo, a lik počne kopati po policama da bi ih našao. Dođe do komponente x i kaže: "Sorry, ali ona je rezervirana i ne mogu vam je dati. Nije mi jasno kamo su vam mogli reći da dođete po nju." Okrenuo sam se i otišao. Dakle, niti su pripremili robu niti su imali sve komponente. Bezveze sam otišao k njima, potrošio vrijeme i gorivo.

Uz to, novi web mi obavezno zblesira FF.

Bluzer 16.01.2016. 13:22

Jesu to oni ukinuli i forum?

Alfa_R 16.01.2016. 14:40

Citiraj:

Autor Bluzer (Post 2879291)
Jesu to oni ukinuli i forum?

Već od kada. Meni jedino loše što su ukinuli grupnu kupnju...

nathan.fake 16.01.2016. 14:59

Citiraj:

Po meni je veci problem sto ti nisu dodatno zastitili HDD, zamotali ga u nekakav boubble wrap... al svakom svoje veselje :fiju: :chears:

gin.tonic 16.01.2016. 16:36

Citiraj:

Autor coconut (Post 2879247)
Evo jednog friškog bisera. Jučer naručim komponente putem web shopa sa podizanjem i plaćanjem u poslovnici. Par sati kasnije dobijem mail da me roba čeka u poslovnici.
Dođem danas tamo, a lik počne kopati po policama da bi ih našao. Dođe do komponente x i kaže: "Sorry, ali ona je rezervirana i ne mogu vam je dati. Nije mi jasno kamo su vam mogli reći da dođete po nju." Okrenuo sam se i otišao. Dakle, niti su pripremili robu niti su imali sve komponente. Bezveze sam otišao k njima, potrošio vrijeme i gorivo.

Uz to, novi web mi obavezno zblesira FF.

To se meni dogodilo prošle godine u Ri poslovnici :kafa:

Nisu mi baš jasni...

coconut 16.01.2016. 17:25

Očigledno im je koordinacija centrala-poslovnice čista 0. A i ono, zar je baš bio toliki problem potrpati tih par komponenti u vrećicu i staviti je sa strane? Pa kad klijent dođe, dati mu je, naplatiti i 'doviđenja đaci'.

gin.tonic 16.01.2016. 17:36

Citiraj:

Autor coconut (Post 2879355)
Očigledno im je koordinacija centrala-poslovnice čista 0. A i ono, zar je baš bio toliki problem potrpati tih par komponenti u vrećicu i staviti je sa strane? Pa kad klijent dođe, dati mu je, naplatiti i 'doviđenja đaci'.

Slažemo se, ja sam još čekao 40 minuta da mi kaže da je rezervirano :D

Bluzer 16.01.2016. 18:01

Citiraj:

Autor V.I.P (Post 2879254)
cudno da se jos nije javio ovcica da vam svima objasni kako u stvari tamo radnici nisu krivi nego gazda.

Pa u principu to je točno, meni je Links partner za firmu i mogu reći da im je situacija u veleprodaji žešće sranje. Nije ni čudo da im odlaze ljudi koji rade tamo.

tor 17.01.2016. 11:38

Vidim da jedno upozorenje nije bilo dosta...
ovčica je na hlađenju, ima li još kandidata?

bacelj 17.01.2016. 15:35

Zadnje sto sam kupovao kod njih je bila maticna iz "moj komp" Sve perfektno, kao i inace. Radio sam s njima i preko firme, te je uvijek sve bilo odradjeno na visokom nivou. Govorim na poslovnicu Osijek.

spaceman 17.01.2016. 18:07

Izgleda da u Osijeku rade kako treba, u srijedu navečer (22.30) se registrirao i naručio ssd, u četvrtak ujutro (08.30) dobio mail da me disk čeka u poslovnici gdje mi ga je kolega s posla i pokupio. A i što se tiče samih djelatnika tamo samo ih mogu pohvaliti i nadati se da će i dalje biti kao i do sada.

coconut 17.01.2016. 18:14

Nitko ne kaže da su komponente loše. Ja i dan-danas korisitm neke koje sam prije dosta godina kupio kod njih.
Stvar je u tome da su zbog svoje nekoordinacije ispali aljkavi i neprofesionalni. Meni se uopće nije žurilo. Da su mi poslali mail u kojem kažu da će komponenta stići za x dana, ne bih rekao ni riječ. Za nju je ionako pod 'Raspoloživost' pisalo 'Nazvati'. Ovako su me za**bali.

coconut 23.01.2016. 09:31

Nastavak Odiseje.
Jučer dobijem mail da mi je narudžba poništena. Na upit zašto, dobijam odgovor da nisam podignuo robu 5 dana i da je više ne namjeravaju držati na rezervaciji?! Ponovim čovjeku priču da sam je probao podignuti prošli tjedan i da nisam uspio jer mi nisu htjeli dati svu naručenu robu te da mi je njihov djelatnik rekao da će mi se javiti kad dobiju nedostaju komponentu. Naravno, nisu se javili.
Lik se malo zbuni i papagajski ponovi priču da će mi se javiti netko iz poslovnice i objasniti situaciju.

nino 23.01.2016. 09:43

A lako moguce da je i prvi dan ona rezervirana roba bila za tebe rezervirana. :D

Na tvom mjestu ja nebi ni prvi dan izasao iz poslovnice bez robe, pa nek taj drugi ceka.

Pupo 23.01.2016. 10:08

Citiraj:

Autor spaceman (Post 2879758)
Izgleda da u Osijeku rade kako treba, u srijedu navečer (22.30) se registrirao i naručio ssd, u četvrtak ujutro (08.30) dobio mail da me disk čeka u poslovnici gdje mi ga je kolega s posla i pokupio. A i što se tiče samih djelatnika tamo samo ih mogu pohvaliti i nadati se da će i dalje biti kao i do sada.

Nema to veze s djelatnicima, skripta ti je rezervirala artikl koji je bio dostupan u poslovnici i poslala ti mail :) Al da, u Osijeku su ok djelatnici, isto kao u Varaždinu, Vinkovcima i Splitu, eventualno Brod. Ostalo je hjooj.

Citiraj:

Autor nino (Post 2882087)
A lako moguce da je i prvi dan ona rezervirana roba bila za tebe rezervirana. :D

Na tvom mjestu ja nebi ni prvi dan izasao iz poslovnice bez robe, pa nek taj drugi ceka.

Pa vjerojatno je bilo rezervirano za njega, il je netko rezervirao nakon njega istu robu i onda dok se čeka taj drugi, isti artikl oba budu na rezi tj nedostupni.
Em je Luceed bagovit po tom pitanju, em se djelatnici izmjenjuju na redovitoj bazi pa neznaju te fičure od programa u kojem rade.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:59.