![]() |
moj dell 5558 ima isti zvuk taj.. al ne dira to mene :D ionako stalno se čuje neka igra ili muzika tak da me ne dira.. ali i kad nema niš ne smeta me to D:
|
Citiraj:
|
Što se tiče kompova loše iskustvo.Složena konfa kod njih,koja naravno ne radi kako treba u gamingu.2 puta mjenjano napajanje(LC 6600)i na kraju da bi oni došli do zaključka da nadoplatim skuplje napajanje.Prodavač u Osijeku je po meni,loše složio konfu za 4600 kn jer je stavio skuplji a10 7700k i r7 260x umjesto athlon 750k na primjer i mogao ostatak staviti u napajanje koje nebi bilo šrot.
kupovina ssd-a ok,sve ostalo pošteno. |
Citiraj:
|
Da, ti što se "razumiju" su najbolji.
Čast forumašima. |
Da,istina.
2013.bila davno,nisam pojma imao o PC-ju ali eto to me dovelo do sadasnjeg iskustva i znanja,s tim da nije bio gust da igras u grune grafa.Novo napajanje,isto tako i traje mjesec dana i opet pocne. smijeh :goodnite: |
Citiraj:
|
Nikad dosad nisam imao problema sa linksom do jučer.
Napravim web narudžbu jucer u 13:30, do danas nisam uopce dobio mail potvrde da mogu preuzeti robu. Jucer navecer sam isao do Linksa ali kako im narudzba nije do kraja rijesena, nisu mi mogli isporuciti robu. Ne kuzim gdje je greska, da li u tom njihovom sustavu ili je u pitanju nesto drugo. Imao netko slicnih problema zadnje vrijeme? Jer dosad se to rijesavalo vrlo brzo. |
Laptop za 500e i planiras zaradivat na njemu ok, a koliko ti vrijedi mobitel? :)
|
Malo koncentracije, tema je iskustva s kupovinom u Linksu. Sve ostalo ostavite po strani.
|
Šta nema više Links web status reklamacije na novom webu ili sam ja čorav?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zvao Osijek, sad mi tvrde da VGA nije u Osijeku, ja reko pa kako ZG onda zna da je i kolega vaš mi danas rekao da je stigla, kaže on oni to ne mogu znati jer ni ne znaju od koga im je stigla roba. Reko super pa ništa ne znate. Uglavnom sad navodno raspakiravaju robu i kroz 30min ću dobiti pozitivni mail ili neću ništa dobiti ako nije stiglo. :-) Znači KATASTROFA koordinacija... EDIT: naravno da me nitko nije kontaktirao, a sad vidim da imaju i WD blue i Samsung EVO u Osijeku, barem po ovome što piše na netu, koje nisu imali kad sam pravio narudžbu 7.1. Baš me zanima ako imaju koji će komentar biti kad budem htio mijenjati. |
jedno brzinsko pitanje.. kolega naručuje komp iz linksa preko webshopa.. uzeo bi cijelu kutiju, ali bez grafe.. jel oni to opet mogu sastavit, ili mora biti kompletna kutija?
|
Ako pc ima integriranu - sigurno. Ako ne, pitaj njih.
|
Citiraj:
|
Evo samo da podijelim moje loše ili bolje reći bizarno iskustvo s Linksom.
Narucio neke komponente preko webshopa, pošiljka stigla iz Splita. Otvorim kutiju i prvo sto vidim je ambalaža od nečije marende....ahm yeeaaa. http://s14.postimg.org/kcg31hpm5/Epic_links.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma to ti je da ne lete komponente po kutiji :goood: |
Citiraj:
|
I, jel tvoj broj bila? :)
|
Majici je trebalo samo pranje, bila je ko nova što bi se reklo, ali je ipak završila u kanti.
|
bacaš goodies-e u smeće?? :D
|
Možda čovik preferira tange i grudnjake :D
|
Citiraj:
|
Evo jednog friškog bisera. Jučer naručim komponente putem web shopa sa podizanjem i plaćanjem u poslovnici. Par sati kasnije dobijem mail da me roba čeka u poslovnici.
Dođem danas tamo, a lik počne kopati po policama da bi ih našao. Dođe do komponente x i kaže: "Sorry, ali ona je rezervirana i ne mogu vam je dati. Nije mi jasno kamo su vam mogli reći da dođete po nju." Okrenuo sam se i otišao. Dakle, niti su pripremili robu niti su imali sve komponente. Bezveze sam otišao k njima, potrošio vrijeme i gorivo. Uz to, novi web mi obavezno zblesira FF. |
Jesu to oni ukinuli i forum?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisu mi baš jasni... |
Očigledno im je koordinacija centrala-poslovnice čista 0. A i ono, zar je baš bio toliki problem potrpati tih par komponenti u vrećicu i staviti je sa strane? Pa kad klijent dođe, dati mu je, naplatiti i 'doviđenja đaci'.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidim da jedno upozorenje nije bilo dosta...
ovčica je na hlađenju, ima li još kandidata? |
Zadnje sto sam kupovao kod njih je bila maticna iz "moj komp" Sve perfektno, kao i inace. Radio sam s njima i preko firme, te je uvijek sve bilo odradjeno na visokom nivou. Govorim na poslovnicu Osijek.
|
Izgleda da u Osijeku rade kako treba, u srijedu navečer (22.30) se registrirao i naručio ssd, u četvrtak ujutro (08.30) dobio mail da me disk čeka u poslovnici gdje mi ga je kolega s posla i pokupio. A i što se tiče samih djelatnika tamo samo ih mogu pohvaliti i nadati se da će i dalje biti kao i do sada.
|
Nitko ne kaže da su komponente loše. Ja i dan-danas korisitm neke koje sam prije dosta godina kupio kod njih.
Stvar je u tome da su zbog svoje nekoordinacije ispali aljkavi i neprofesionalni. Meni se uopće nije žurilo. Da su mi poslali mail u kojem kažu da će komponenta stići za x dana, ne bih rekao ni riječ. Za nju je ionako pod 'Raspoloživost' pisalo 'Nazvati'. Ovako su me za**bali. |
Nastavak Odiseje.
Jučer dobijem mail da mi je narudžba poništena. Na upit zašto, dobijam odgovor da nisam podignuo robu 5 dana i da je više ne namjeravaju držati na rezervaciji?! Ponovim čovjeku priču da sam je probao podignuti prošli tjedan i da nisam uspio jer mi nisu htjeli dati svu naručenu robu te da mi je njihov djelatnik rekao da će mi se javiti kad dobiju nedostaju komponentu. Naravno, nisu se javili. Lik se malo zbuni i papagajski ponovi priču da će mi se javiti netko iz poslovnice i objasniti situaciju. |
A lako moguce da je i prvi dan ona rezervirana roba bila za tebe rezervirana. :D
Na tvom mjestu ja nebi ni prvi dan izasao iz poslovnice bez robe, pa nek taj drugi ceka. |
Citiraj:
Citiraj:
Em je Luceed bagovit po tom pitanju, em se djelatnici izmjenjuju na redovitoj bazi pa neznaju te fičure od programa u kojem rade. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:59. |