![]() |
Kas ste već raspisali evo i linka za sve korisnike ispod. :)
Od 27.11-3.12 na "Pari" dnevne rasprodaje - još 6:25h do isteka donje ponude: -Skyrim 7,49E -Sleeping Dogs 4,99E -L4D 2 3,49E -The Walking Dead 6,24E -Outlast 6,45E http://store.steampowered.com/ |
vise se isplati uzeti skyrim legendary edition s svim DLCovima za 13.60e, nego obicni edition :D
|
Pas mater i Skyrim-u! Pikiram ga zadnja tri mjeseca i uvijek bude pred kraj mjeseca kad nemam kinte na racunu!!!
I opet ista prica. Dode prvi u mjesecu i uzmem nesto drugo, lel. :D |
Nije steam, ali na originu mozete uzeti BF:BC2 za 1 euro.
|
Dead Island za 5 ojra na steam autumn sale - zbog co-opa se isplati
|
Preporuka ide i za Van Helsinga 3,73E
Taj RPG je odličan ali kratak - taman za ovu šaku "nofaca" po kojoj je prodaje. |
Imate sacrifice za 2.5 eura, igra iz 2001 ali ako ikom znaci ista shiny entertainment (i tim curry kao bog vjetra :D) pogledajte to
|
Na originu je black friday rasprodaja, makar cijene nisu nesto nize od g2playa, ima dobrih igrara za simbolicnu lovu.
|
Greškom stavili neko vrijeme Dishonored GOTY na -92 % , 3,6€ :) , vraćeno nakon 20 min.
Naravno ni eura na debitnoj više:D |
Zaboravite na Steam. Amazon ima nenormalno brutalne dealove ove godine :O
|
Citiraj:
|
ubo Bioshock Infinite... mislim da je to-to za ovu godinu :)
mozda jos Borderlands 2, ako bude na nekom brutala popustu... inace cekam GOTY izdanje sa svim DLC-ima :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
i dodaj adresu na tvoj postojeći account, ako ga već imaš. Ja sam maloprije kupio code za Metro last light season pass. |
Hvala svima....ubo si Far Cry 3 :goood:
|
Pao i CS:GO za 2,74, ne znam sta da prvo igram, to ili BC2, mozda ipak CS, ipak je skuplji 2,74 puta.
|
Citiraj:
Ili budeš radi 3.74€ bankrotiral? |
witcher 2 ED, 5 eura, smijesna cijena :D
|
Ubo Shadowrun Returns, BG 1 :EE, Fallout 2, sve za 15 :D
|
jel ovaj witcher 1 ED directors cut DLC, ili cijela igra?
googl cuda radi, je :D |
ima g2 play akciju, uz bilo koji order ide random steam key (koliko random neznam), uzeo sleeping dogs za 3 usd (jer imah bodove) stoga ono kad dodem doma vidjet cemo luck of the draw XD
|
I sta si dobio? :D
Ako je nesto dobro, imam u planu par igara za uzet pa da uzmem 1 po 1 :) |
vidim da su na steamu neke igre ćak na 50% popusta... pa jel moguće da za žićbo ide još niže?
|
Citiraj:
zašto ne bi bilo moguće ? :D :D bit će to baš lijepo onda tek :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Počeo Holiday Sale. :goood: Popusti su ok, ne znam jel to samo meni ali nekak mi se čini da su iz godine u godinu sve manji i manji.
|
CS:GO za 2.74 eura :) ali to je flash sale pa jako kratko traje...
|
ima vec jedno vrijeme kada vise uopce ne dozivljavam steam kao glavno mijesto za sale. vece su sanse da cu preko godine na 10 razlicith mjesta kupiti sve sto mi treba po manjoj cijeni nego kad je na steamu na -75%.
|
Amazon se pokazao odličnim, no i Steam će ovaj put možda malo promijeniti repertoar za razliku od prošle dve tri godine.
|
ja se nadam. Ako ne promjeni nek pusti Oblivion GOTY na 5€,
ove godine spušta sve osim njega. |
Ko zna koja je sansa da vidim jedan od starih COD-ova na 75% popusta...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neki manji popust da, al mislim da za popust na COD cca 50% il vise nema nade. Tak sam ja ceko cod4 pa nisam docekao. |
Witcher 2 + Oblivion GOTY =9,98€ :D Konačno dočekao taj sale,
propustio sam ih valjda 10 puta:D |
Ja si razmisljam jel da ubodem Witchera... al fan sam Assassins Creeda, pa ne znam dal da radje to cekam...
|
|
to je trajni ključ ili samo ako se instalira danas pa sve dok je na kompu? Jer vidim da mora ići prvo instalacija, a serveri su preopterećeni...
|
tko god ga ugrabi danas, trajno je njegov
|
L4D2 je super... Nije mi zao ni onih par baksa kaj sam dao na nekoj od prošlih akcija..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:34. |