![]() |
Citiraj:
|
Nitko nije ništa zabrijo...
Jasno je da je sve fejk. ali ne kužim u čemu je problem ako ljudi raspravljaju????? |
Pa ne branim ja nikom da raspravlja, al IMO, sama rasprava je potpuno nepotrebna. Naravno da je sve fake, naravno da nitko ne riskira propadanje kombajna u led, naravno da su tu ljudi koji se brinu za sigurnost i naravno da je sva konverzacija skriptirana. Al to je sve nebitno kad je konačni rezultat vrhunski zabavni show.
|
A kako su im samo najave krvave, tu se uvijek odvalim od smijeha :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja bih radje da se vrate korijenima, nego da je svaka epizoda skriptirana i da mi ocigledno lazu (kunu se tamo da su kombajnom sami cistili snijeg, je mos mislit.) ugl, show bi trebao biti o autima i prije je to sljakalo fora mi je i ovo sto rade sad, ali prije je clarskon posvecivao puni vise paznje autima bilo bi fora da naprave 2 emisije jednu samo o autima, a drugu di samo rade sranja :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je zabavni show gdje "testiraju" aute u koje 99% nas nikad neće ni uć. Raznorazrne sprdačine, razvaljivanje one Toyote, komični komentari te vrhunska produkcija su stvari koje prodaju taj show. A sve mi se čini da ga jako dobro prodaju. :D |
In the name of May, Hammond, and the Holy Clarkson... Top Gear :D
Samo nek bude fejk dok god se ja smijem ko lud. |
Ma uvijek je bio fejk al su se malo isfurali.
Ova sezona nije bas nesto, albanija definitvno najbolja epizoda dosad, koliko god da je heavy scripted, iznenadilo me kak su se u sred dana po najvecoj gužvi s tim autima ganjali okolo :D |
Citiraj:
Can I get a hallelujah! :amen: |
Sljedeća epizoda je zadnja u sezoni:baad::baad::baad:
|
cudi me da se nitko nije osvrnuo na usporedivanje M3 sa CoDom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=FkYzx...eature=feedlik
Obavezno gledati u viskoj rezoluciji! :care: |
Citiraj:
"Ujutro za dobar dan Navecer za dobar san" :))))) |
Predobro.
Zna netko naziv muzičke podloge? EDIT: našao, Two Steps From Hell - Heart of Courage |
http://transmission.blogs.topgear.co...zza-vs-prezza/
Citiraj:
|
Joooj ne Hammond i još jedan Porsche. -.-
|
Ferrari F40 :D:D:D:D
Naj zivahniji "Star in reasonbly priced car" do sad :) Odlicna epizoda, opet mi nije zao sto sam do sad ostao budan |
Citiraj:
|
Odlična epizoda.
Početak dosadan, ali dalje je odlično. Ove trke bi trebali češće imati, bar takve kratke. Jaguar... možda nije najljepši auto na svijetu, makar meni nimalo nije loš, ima najljepši interijer koji sam ikada vidio. Ono je stvarno nešto prelijepo. Kakav Mercedes, kakav BMW, spram ovoga se čine kao igračke. Kraj sezone, stvarno je šteta što su spali sa 12-14 epizoda po sezoni na 6. No kaže Clarkson da se vračaju u 6. mjesecu. Jedva čekam. Mislim da ću dotad opet početi gledati sve sezone po redu, po neki 5 put :) |
i dalje je zvuk kompresorskog v8 brrrrrr brrrrrr brrrrrrr :D
|
Citiraj:
|
ocekivao sam vise od zadnje epizode..
kad sam vidio hammonda i porsche, pao mi mrak na oci (i onda opet kad sam vidio koliko je unakazio saltanje brzina u f40 - mom najdrazem autu iz nfs2:se ^^) ona "utrka" sa suncem totalno bezveze i forsiranje neke nepostojece napetosti (uvijek te utrke budu "guste" ali se stigne tik prije isteka vremena) - jos snimano po mraku pa nemos ni vidjet auto kako treba aj drago mi je sto smo opet vidjeli cool wall - stvarno dugo nisu imali taj segment a onaj segment sa jamesom i lunar explorerom kao da su uzeli iz one njegove emisije sto se moze vidjeti na national geographicu - tj uopce nisam imao feeling da gledam top gear prosla epizoda je bila puno bolja. |
morali su napraviti utrku sa bogom i višim silama jer je xj(r) imao identičnu formu valjda 20 godina i bio je dosadan svima, tako da je jasno kako se samo mogao sa suncem usporediti :)
|
Meni je baš bija dobar taj dio o Moon buggyju.
XJ je meh, kao i svi ti Jaguari koje TG gura jer su britanski (da su američki ili francuski popljuvali bi ih :D) Hammond i Porsche je već tradicija, iako mi je draža tradicija razbijanje Morris Marine, a čak i je Hammond reka da mu je bolji F40 :D Meni dobra epizoda, bolja od prošle. |
ma dobro pljuju oni često po britancima i to na puno kritičnijem (kompaktnom) tržištu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:40. |