![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
"Also, pressing "P" ingame will turn on motion blur and a depth blur kind of effect that masks edges (like in the console versions). I like the motion blur but not the depth one (less crisp). Hopefully in a tweak we are able to simply enable motion blur." :chears: btw. na 18 % sam..... |
Ovi novi beta driveri od nVidie su preporod...štekalo je tu i tam sa običnim 180.48 al sad ide glatko ko med!
|
Citiraj:
|
Zašto su sjene ovako debilne, nekako kao da su mrežaste...
|
i meni je tako do cega je to?
|
Je, sjene su koma...to je pretpostavljam do shadow density postavke, al opet, i na max su "rupičaste"...
|
To se zove dithering, i sad sam se sjetio gdje sam to već prije vidio...
http://www.imagesforme.com/out.php/i253752_ss.JPG |
Jel postoji mogučnost rješavanja tih rupica u sjeni jer izgleda katastrofa ?
koji su najbolji settingsi da to ne dolazi tako jako do izražaja ? |
Neo, to je možda slično, ali nema veze s ovim.
Z-Man - čini se da ni najviše postavke ne pomažu. |
probao sam ja sve na max ali opet isto
|
ajmo jedan rezime za one koji ne znaju kako dići fps, znači ovo pomaže:
-page file na disku na kojem je instal. igra. -clip capture ugasiti -nvidia driveri za nvidia grafičke kartice -? imali još nešto? |
Citiraj:
|
a kako to sa page fileom napraviti... ?
|
dobro ljudi jel može tko odgovoriti ako na 8600gt m(mobile) idu ovi driveri od nvidie. na njihovoj stranici ne piše da mogu u tu grafu
fala |
sipe - mozes mi dati link za te beta drivere za ati, kad se ocekuju pravi?
|
s tim driverima 180.84 čitam po netu da kad ih instaliraš u gta4 nema ammo countera, da li je to istina???
isključite vsync, dobi se do 2-4 fps-a više...u folderu gdje je instalirana igra napravite .txt dokument (notepad), koji se zove "commandline.txt" i i njemu napišite ovo "-novblank", spremite i pokrenite igru:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Odlično... |
hvala ljudi na pomoći
|
Meni je nevjerovatno da netko izda takolose optimiziranu igru. Steka mi svako malo, posgledajte mi pod moj comp pa recite jel on preslab za normalno i ugodno igranje?. Znam da mi rade i farcry i fifa nova i nba2k9 i sve ostale sa max detaljima a ovaj gta mi steka na low detaljima :D. Mogu li si kako popraviti performance prije patcha ili da jos cekam :D
|
Citiraj:
|
Hehe ma znam to ali nemoze ni gta biti toliko jak, kad mi sve ostalo radi puno bolje. Jel vista 64 mozda ima utjecaja na brzinu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
desni klik -> properties -> security -> advaned -> u prozoru "Group or User names" klik na svoje ime (koje ste dodali ako ste slijedili postupak od Lihto-a) advanced -> permissions -> klik na svoje ime -> edit -> opet klik na svoje ime -> Edit -> full control TOCKA. Pogubio sam se objasnjavajucio ovo. Katrastofa... al su ga zakomplicirali... |
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:41. |