![]() |
Ma gle, opcija Moj komp nije obavezna...samo kaj bi ja takvima koji ne ispune a traže pomoć lupio lock i bok, kad ispuni nek PM-a moda:)
|
Citiraj:
Karton, lock i gotovo. I ne samo kod debilnog naslova, već i kod debilnog posta. Mislim šta se uopće trudit pomoć liku koji napiše: Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
:banned::banana: Citiraj:
BTW iz OS sam - zelish li router ? :D |
Ah, prisila. Za neke je prisila i to što ne smije na forumu tražiti crack, za neke je to najnormalnija stvar na svijetu.
|
Citiraj:
|
Ajd sad stvarno, dosta "ja neću ovo, moja baka hoće ono". To nije tema ovog topica.
|
Citiraj:
|
1. Zato što je bilo sve odgovoreno, sve dalje je bilo čisti spam
2. Zato što je i sama svaštara nužno zlo 3. Zato što bi onda netko drugi pitao jel može manje 4. Čemu, kad ne poštuju niti osnovna pravila. Nemoj trgovati s takvim. |
Da li se može namjestit (horza :stoopid:) da npr :p ima kraticu :P ???
|
Ti zaista nemaš pametnijeg posla od toga da gnjaviš moderatore i administratore za _svaku_ sitnicu koja ti padne na pamet...
|
Citiraj:
|
Bez upuštanja u svađe.
I odgovor je ne... |
|
Citiraj:
koristiš li možda kakav adblock? |
ne. Nikakav adblock. Cista opera.
Gledam i nevjerujem. Sve radi osim toga. I sad se sjetio probati sa IE. sa njim radi. dakle nije do vas. Idem drugdje pronaci rjesenje... |
Da, nije...To nova Opera?
|
Dela nova Opera kak spada i svi "gumbeki" na forumu su uredno prikazani i funkcioniraju, bar kod mene.:)
|
Citiraj:
|
Na, odmah pomisliš na najgore :D Pitao sam jer sam bio isprobao jučer i sve je bilo OK, kao što je i McG potvrdio. Problem je očigledno u Fleksu, kao i uvijek, tak da :D
|
imam jedan kveščn. Zasto mi je obrisan sig? Niti sam imao velika slova, niti sam reklamirao sta. Makar nije mi ni ovaj los koji ste mi vi dodjelili :D
|
Citiraj:
Nešto nije valjalo ;) Citiraj:
|
Možda zbog Jure :rolleyes:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Takvim linkovima stvarno nije mjesto u sigu. Nije ovo forum.hr gdje se deca glupiraju sigovima, brišem svima na koje naletim i vidim.
|
mislim da bi se onda trebalo pola sigova obrisat jer mnogi imaju kojekakve gluposti i citate u njima...
|
Kad vidim ili mi netko dojavi obrišem, no ovo nije niti mjesto niti vrijeme ta rasprave o sigovima.
|
Citiraj:
|
Mozda netko ima vise kanturina doma pa mu ne stane sve u moj komp?
Meni osobno je "moj komp" gey :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:36. |