![]() |
Neznam tocno u cem je problem i kako ga zaobic, ali sve je to rezultat novih/suvremenih zahtjeva za zastitu od svekolikih opasnosti koje kolaju i sire internetom. Za sve streaming aplikacije danas se traze zastite koje nisu potrebne non-streaming aplikacijama.
To je bio glavni problem za MaxTV aplikaciju za WebOS; taj je uspjesno rijesen, ali za FireOS jos nije. |
Amazon Fire TV Stick - Media player
Ima li neki app kao Plex za streamanje preko kućne mreže da radi i offline?
Krepao nam fiksni internet a taman se smjestio da ću gledat večeras filmove. Zapravo Fire TV uopće ne želi raditi dok nema interneta. Meh, nema pomoći. Morat će preko laptopa na HDMI. |
Emby prva liga odlicno radi. Nadje se i app bez limitationa za firestick.
Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk |
Amazon Fire TV Stick - Media player
Edit
Zapravo ne... Nvm |
Dajte neko verziju Maxa koja radi, pun mi je k više isprobavanja.
Danas pokrenem Max, veli da moram instalirat novu verziju. Prvo skinem par komada, naravno nijedna nije za firestick i onda dvije potrefim, al naravno Max i dalje javlja da moram novu verziju instalirat |
MaxTV ili HBO 😁
I ja trazim MaxTV Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Max iliti HBO
|
Citiraj:
|
Na koju foru da instaliram preko amazon storea? Uvijek piše unavailable, zato se i mora instalirat preko downloadera, samo treba potrefit verziju
|
Citiraj:
ako vec nisi, probaj prvo maknuti prijasnje hbo aplikacije pa onda instalirati max preko amazon storea, imao sam slicnu situaciju i ovak mi je proslo... |
Sve obrisano, ali otkad imam firestick, a to je 5+ godina, nikad nisam mogao hbo/max instalirat preko storea.
Nakon kaj sam sve obrisal, probal sam opet instalirat dvije verzije od jučer, više mi ne javlja da trebam novu skinut, ali mi samo vrti i nikak pokrenut aplikaciju. |
Zadnja Max aplikacija se može u HR. Ako tebi ne ide, do tebe je, odnosno do Amazon profila.
|
Citiraj:
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
Radi sad i meni. Znam da sam zbog downloadera prije morao mijenjat lokaciju DE/US, i sad sam stavio HR i morao napravit restart firesticka i onda je konačno MAX instaliran
|
Od jučer mi ne radi max tv to go aplikacija više na firesticku. Koju novu apk mogu staviti da radi i kako?
|
Niti jednu. MaxTv to Go je napustena i vise ne radi a nova MAXtv aplikacija jos nema verziju za Amazon Fire TV.
|
Mislim da podaci sa linka nisu točni tj. ne za novu aplikaciju. Npr. nema je za Tizen (iako piše na linku da ima), a na winsima ima velikih problema. Meni ne radi ni na jednom kompu. Totalno je sfušana.
|
To da ta firma nije u stanju napravit bilokakvu donekle postenu aplikaciju je svima valjda poznato :lol2:
Na LG TV-ima app radi uredno, ali sa rudimentarnim mogucnostima, a na AndroidTV boxovima nesto malo bolje, iako je i to daleko od postene aplikacije... |
Tragično za firmu takve veličine i resursa.
|
Apsolutno. Baš tragikomično.
|
|
Ako si ovo slikao nakon resetiranja onda moguće. Meni je jednom zazelenio ovako , ali ga je on/off power otrijeznio 😊
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S926B koristeći Tapatalk |
Iscupao ga, ostavio pola sata promjenio HDMI ulaz i fercera sve, dela kao i prvog dana.
|
Citiraj:
Hvala, baš glupo. |
Citiraj:
Meni to jucer bilo sa Fire Cube... rekao pa nije valjda oled krepao.. Pošto je samo Amazon bio takav, gašenje paljenju na žicu je upalilo... |
Citiraj:
ispravak, ima je na tizenu, samo ovisi o tome da li je model TVa podrzava. Moj TV iz 2017 je ne podrzava, ali zato monitor koji ima i Tizen na sebi je podrzava i instalirana je |
TV je iz 2021.g. Kada otvorim rubriku Apps, nigdje nema MaxTV aplikacije. Kontaktirao SZK, kažu ako je nema u Appsima, onda ne postoji.
|
Citiraj:
|
Sto to tocno SZK krivo kaze?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:33. |