![]() |
ma ne moze u sekundi pojest nesto 40% baterije... a i da jest, dok kliknes power button, mob se ne pali al blinka crvena ledica koja ukazuje da je mob skroz prazan i da nije ni u mogucnosti upalit ga. tolko malo juicea uvijek ostane.
|
ma znam ali svasta sam dozivljavao pa razmisljam na glas.. :D
from my Le X720 on TT |
ma ajd sreca je sta radi, jer gore mi je hrpa slika i videa od klinca sta nisam syncao na cloud... bilo bi mi ful krivo da je prdnuo skroz :)
|
Citiraj:
bar se nije samozapalio lol Sent from my MI MAX using Tapatalk |
suti ja sam prosli mjesec kupio 8 godina staru hondu jer se 19 godina star opel poceo raspadat XD
|
Jel vam radi Mail aplikacija na Xiaomi telefonima?
Meni već dva dana ne može sinkronizirati outlook mail, samo vrti i ništa. Ista stvar je i na wifi i na mobilnom internetu, pa sad ne znam do čega je... |
Nema to veze sa njihovim serverima, probaj maknuti racun pa ga ponovno dodati.
Ja recimo na njegovoj mail aplikaciji ne mogu dodati tcom mail nikako, uvijek izbaci unknown error, dok exchange mail radi normalno. |
Ok, sad radi, izbrisao sam account (data podatke) i ponovno naredio.
|
evo malo na jednom mjestu na ekranu probija bijela tockica na mimaxu. kontaktirao sam honorbuy, bas me zanima kakva je procedura. tak da se zna kaj se desi kad bude problem, da ljudi bezveze ne naklapaju :)
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Za vlasnike Mi5, koji ROM furate i jel se isplati sa zadnjeg Global Stable (8.1.4.0) prelazit na zadnji Global Developer (7.3.23) radi nougata i hrvatskog jezika? Zanima me jel primjetio neko bugove neke?
|
Ja imam MIUI 8 Global 7.3.23. bolje nemoj prelazit na njega, ima hrpa glupih bugova, tipa rotacija fotki u aplikacijama ne radi najbolje, pa često pošaljem zarotirane slike. Notifikacije isto ne rade kako treba, malo je sporiji nego na marshmallow.
Ima sigurno još stvari koje ne primjetim toliko, ali puno sam sretniji bio na Global Stable |
Znaci danas mi je stigao Mi5 sa goldwaya i ima global stable rom. Sad imaju ove dvije aplikacije weather i njihov browser pa me zanima jel ima nacina da ih obrisem
|
Upravo mi preko OTA došla obavijest da mogu preuzet Global Stable 8.2.1.0 (nougat), sad sam u dilemi pošto kažete da je bugovit :)
|
Ajd stavi pa da nama ostalima javiš kako radi :D
|
Citiraj:
Tapnem na update i kaže no updates available. Trenutna je 8.1.1.0 :wtf2: |
Jedno noob pitanje, ne sjećam se jel se na zadnjih par stranica pisalo o tome, jel stavljanje Global Stable preko zip fajla briše podatke, tj. vraća uređaj na tvornički reset?
|
Ne brise
|
Citiraj:
|
Ima li neka naznaka kad bi moga android 7 na stabilnu verziju za MI4c?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk |
Kad vidis daje dev verzija bez bugova, izaci ce i stable..
|
Citiraj:
|
Trebao bi biti ali po svoj logici da. Ali ja sam ionako uvijek koristio bete.
|
Na službenom forumu dosta se žale na 8.2.1.0:
http://en.miui.com/thread-558433-1-1.html |
pričekaj idući release..
|
Koliko ja imam iskustva s xiaomijem, niti taj neće biti ništa bolji.
|
Instalirao sam na curin mi4c posljednji xiaomi eu update 7.3.30.
Koliko sada shvacam bootloader je ponovo zakljucan, koja mi je najbolja metoda da ga otkljucam? Da li da se ponovo prijavim kod xiaomia za bootloader unlock dozvolu ili da to zaobidjem s nekim toolom s xda foruma pa otkljucam bootloder, rootam i flasham ponovo twrp? Hvala unaprijed. |
Ne znam, al na Dev verziji kukaju kak imaju bug pri downloadu sa Play Marketa di samo piše da traži wifi vezu, a ja tih problema nemam. Vrag će ga znat...
|
Pojavile se kutije za Mi 6 sa speckama
https://www.gizmochina.com/2017/04/0...fferent-specs/ |
Ak ima neku zastitu ekrana GG i slicno i ak je kamera poboljsana u tamnim uvjetima, mob ce biti big deal.
|
Poštovani forumaši!
Prije par dana mi je stigao Xiaomi redmi pro 3/64 sa Goldwaya u roku od desetak dana bez ikakvih dodatnih troškova (sve pet). Žena oduševljena i od silnog proučavanja desilo se sra..! Probaj ovo ,probaj ono i zaključala je telefon i nemože ga više otključat. Ako netko zna kako otključati telefon bio bih jako zahvalan da objasni jer smo već ludi od beskorisnih pokušaja. Na telefonu je kreiran google račun. Hvala unaprijed! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:19. |