![]() |
Meni se spaja ko budala na sve.
|
Men se spaja sve osim u jednom kaficu i sto je najbolje nisu nista mijenjali i wpa je
|
Također sam danas imao problem.. Otvorena mreža, u autobusu na putu za Austriju, spoji mi se na mrežu ali nema internet veze. Dok na bilo kojem androidu radi. Ugasim, upalim mobitel, opet isto sranje.
Kontam si, da je bila bilo kakva enkripcija da bi bilo OK. Također mi se ranije na HTC 8S događalo na otvorenoj mreži gdje traže autentifikaciju da mi ne otvara link na stranicu za potvrdu recimo Uvjeta korištenja. Dok na bilo kojem androidu savršeno radi. Nadam se da će to riješiti |
Bus do Beča prije par mjeseci, L920, otvorena mreža, surfanje bez ikakvih problema.
|
OT (ebga, ima ljudi ovdje): koliko je trajanje jamstva na HTC 8x uređaje ako su kupljeni u HT-u? (konkretno prošle godine u ožujku) 12 ili 24mj? Čisto da se ne blamiram kad ga odnesem na popravak :)
|
Citiraj:
|
Svi uređaji kupljeni kod naših ISPova imaju 2g. gare. Jedini izuzetak je bio iP koji je imao 1g., ali mislim da se i to promijenilo.
|
Odlično. Baterija na uređaju već drugi put u ovom periodu nemre izdržati dulje od dva-tri sata rada pa ću reklamirati.
|
Citiraj:
|
Poznate cijene L950/XL. Meni se čine malo (pre)visoke.
http://www.phonearena.com/news/Micro...tailer_id73925 |
Puno previše za naše prilike. To su nečije dvije mjesečne plaće.
Nekako se više veselim potencijalnom izlasku Surface phonea. |
Uz mobitel se navodno dobije ~200€ vrijedan accesory - vjerojatno Continuum dock, wireless charger, wireless zvučnik tako da je cijena korektna.
I dalje preskupa za moju financijsku sliku :D |
Kaj je najgore ono smeće od gejfona se prodaje i za više pa prolazi ali oni imaju marketing i "pasivne kupce"...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I vrlo vjerojatno ti dodaci neće biti dostupni u brdo zemalja, uključujući i Hrvatistan.
|
Naravno da neće, cijena će biti ista, a od opreme 0, kao i dosad. Bitno da u Indiji ide..
|
Citiraj:
Imaju bolji App Store, kamera im je svaki godine high-end, izrada samog uređaja je od high end materijala, neograničen broj dodataka za mobitel itd... Ali slažem se da ne vrijedi toliko, ali je bolji Microsofta i WP8.1-WP10 |
Citiraj:
No ja zadovoljan sa svojom L640, solidan uređaj, solidna kamera u kombinaciji sa niskom cijenom. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aluminij i staklo high end materijali? :D
Ajd da su stavili titan, kvalitetni čelik, safirno staklo, grafen i sl :) |
I Nikal da se ne piga ako se ne pregrije mob :)
|
Lumia 550
još jedan super telefončić za "kikiriki"...4.7 incha, gigu rama, microsd slot, amoled hd, solidna kamerica (i ona napred), LTE....taj bi se mogao prodavat ko pljeve... |
I nažalost Snapdragon 210.
|
Citiraj:
|
Ima li SD210 ograničenje u video snimanju kao što ima SD200? Znam da zbog toga Lumia 535 ne može snimati HD video.
|
Citiraj:
|
Potvrđene specifikacije 950XL
http://www.phonearena.com/news/Micro...-leaks_id74005 |
Bas sad gledam simpinu reklamu. Za 648kn dobijete lumiu 535, tenisice startas i jos love na racunu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:11. |