![]() |
Sviđa mi se L'pool ove sezone. Dobro igraju, lijepo to izgleda. Volio bih da uđu u prvih 4.
|
Nema Sturridgea - nema igre. :)
On i suarez su fakat igrali. Odlican duo. |
Do kada je ta pauza španjolske primere?
EDIT: thx panda.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Baš to. :) Nadam se da će se vratiti u dobroj formi.
|
Danas nastavljamo u dobrom ritmu i nadam se sedmoj pobjedi u nizu. :)
Evo današnjih utakmica Premierlige: 13:45 Swansea-Manchester City 16:00 Arsenal-Cardiff 16:00 Crystal Palace-Norwich 16:00 Fulham-West Ham 16:00 Liverpool-Hull 16:00 Southampton-Chelsea 16:00 Stoke-Everton 16:00 Sunderland-Aston Villa 16:00 WBA-Newcastle 18:30 Manchester Utd-Tottenham P.S. Svima na ovoj temi želim sretnu i uspješnu novu 2014. godinu! :chears: |
|
|
Adebayooooor Adebayoooooor, XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
0:1 :) |
Biti će tu još golova..nije ovo kraj. :D
|
Imam filing da ce ih Spursi nametat iz kontri :)
Imali su već par dobrih šansi, iako ni ona od Smallinga nije bila za bacit |
Prvaci koračaju k'a novoj tituli!
|
Opala 1:2 :) Fino fino. :)
Sad može tako i ostati. :) |
![]() |
Budite ozbiljni ljudi, pojačanja stižu...
Murić za siću :roller: |
Ak se to more nazvati pojačanjem :D :D
|
Imamo razloga tako omalovažavati?
Ne pratim tog imenjaka, pa zato pitam.. :) |
Citiraj:
Nisam dečka gledao pa fakat nemrem ništ za njega reći, ali Unitedu trebaju gotovi igrači svjetske klase, a da ga jebeš, ja za maloga do sad čuo nisam, tak da sumnjam da je klasa igrača koji će za United napraviti veliku razliku uz dužno poštovanje malome, transfer u United je velika stvar, i trebaš biti talent i pol' za tak nešto, ali sumnjam da će on sad biti idući Scholes u Unitedu |
Super je kak se takav novi Ronaldo, Messi i Zidane svake godine rodi u hrvatistanu...
Izgleda dobro na snimci, ali tako su i Miura i Anderson Costa i još neki izgledali dobro :lol2: Čini mi se i da je tu aktualna i Halilovićeva škola sebičnosti |
Kakav god ispadne Murić,Moyes je very loš menađer. Prvo ne zna slozit ono sto ima ,a drugo gleda nekakve Fellainije i slicne. Vjerojatno još nije shvatio da vodi MUTD a ne Everton.
|
Jučer sam gledao United, ta obrana majko mila, nešto strašno...
Nego, šta mislite koji je glavni uzrok pada Uniteda ove sezone (već 6 poraza)? U Ligi prvaka se još dobro drže,no nisu još igrali protiv prvoklasnog suparnika. Dal je to zbilja samo zbog novog trenera? Bi li recimo Mourinho bio uspješniji, odnosno dal je Ferguson otišao u "zadnjem trenutku"? Panda; imaš li kakve povjerljive informacije hoće li Mandžo put Torina? :) |
Los trener i poprilicno prosjecni igraci, Fergie je jos pod autoritetom i drzao to na okupu, ali budimo realni, imaju svega par igraca koji valjaju...
U LP ce biti razmontirani prvom prilikom. |
fergie je pokazao da je izvrstan trener, i s tako limitiranom ekipom dominantno osvojio PL, i otisao je u pravo vrijeme :D
jedino par igraca su klase(RvP,Roney), ostatak je prosjecan, s par talentiranih klinaca, koji ce pokazat svoje u buducnosti |
Citiraj:
|
Nema logike taj potez. Imaju Llorentea koji je u punoj spremi kompletniji igrač od Mandze i tek zadnjih mj dana igra kak može. Juve ide na krilne napadače tipa Nani,DiMaria itd....
|
Ima dojam da bi Mandži najbolej bilo otić u Premiership na kraju sezone, nakon što ponovo osvoji sve što se osvojit može s Bayernom :D
Fighter, prgavac, s odličnom igrom glavom, izvrsno bi se uklopio :D |
Hoće li sad napokon najebat padavičari iz barce i ostalih klubova? :)
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsk...---317795.html |
Bio bi red. :)
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:46. |