![]() |
Ta kompatibilnost sigurno nije upitna. Mene najviše zanima cijena kod nas po izlasku, da li će biti početnih mušica i sl. Sa PS 5 više nije problem kaj bum igrao...fino odigraš sve kaj nisi sa PS4, uz zakrpe nadam se sa otključanom FPS-om na 4K ili zaključanim na 60, još bolje. I pomalo uzimati nove naslove kako će izlaziti, optimizirane za novi hardver.
Znači aktualna od prvog do zadnjeg dana 6-7 godina ako toliko izdrži. Uzeti produženo jamstvo i to je to. Ganjati ekskluzive :D onak pomalo, laganini ali kvalitetno:D |
Koliko bude da bude prodavati će se kao vruće kifle... Kao i svaki do sada. Ja znam da ću ja prednaruciti opet 😂
Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Pa to su potvrdili već, tj. ta informacija mi nije strana.
Ili sam u krivu? |
Nije službeno.
|
|
Koliko ja znam, opet nisam siguran, ali očito mi info od negdje, da će biti na razini 2080.
|
Evo malo glasina.Navodno cemo vidit novu plejku 05.02.2020 i saznat cijenu i datum izlaska.
https://www.reddit.com/r/PS5/comment...on_4chan_leak/ Meni izgleda kao fake jer je Sony potvrdio da nece biti na E3 ove godine a u clanku pise da ce se detalji saznat na e3. |
|
Treba mi externi hdd za plejku, neka preporuka? Mogu uzet bilo koji ili plejka radi samo s odabranima? Ima svega za manje od 400 kn pa da nebi uzeo neki koji ne šljaka
|
Citiraj:
Ja imam onaj wd 1t od strganog sto prodaje :goood: |
sa plejka stranice
''Sutra u 17h vodeći arhitekt sistema PS5 Mark Cerny će nam pružiti detaljan pogled na arhitekturu sistema PS5 i pokazati kako će ona promijeniti budućnost igara. Gledaj sutra na PlayStation blogu:'' |
Kad kreće njihovo preCtavljanje, danas u 17:00h po našem vremenu ili su bile kakve promjene?:)
|
Citiraj:
|
OK, znači ide planirano:), pa da vidimo kaj je za njih AMD složil.
|
Stroj, imam feeling.
XBOX je izbacio jebenu konzolu, ne očekujem manje od PS-a. Samo da ne bude onakav dizajn kakav je "leakani", jer je užasan. |
Je u tom izdanju je GPU dio osjetno lošiji, osim, ako bolju/jaču verziju ne čuvaju za PS5 Pro. Izuzev toga su dosta slične konzole.
|
|
čini mi se da ga neće prikazat :D :D :D
jebote koja dosada |
Momak prica o SSD-u vec 20 min, nista nam novo nije rekao. Imam osjecaj da ih je M$ ( xbox ) toliko presisao da se sada oslanjaju na " PAZITE OVO LJUDI, IMAMO SSD U KONZOLI SADA !!!!!! "
|
gasim, dosta
bolje da su rekli da zbog korone otkazuju il neš, ovo je lol |
https://www.eurogamer.net/articles/d...ext-gen-vision
Za one kojima se ne da gledati ovaj snooze fest... Lik djeluje kao da je na Xanaxu dok otkriva SSD u 2020. Uglavnom, hardverski dosta slabiji od XBX, nisam mislio da ću biti ovako razočaran hardverom, vjerojatno jer nisam očekivao da će XBX biti onakva mrcina. Uglavnom, ekskluzive će spasiti stvar. |
Ja još uvijek pratim, već 50 min, ništa nisam čuo.
Ne vjerujem da imaju konzolu iskreno, već su morali nešto napraviti pošto je XBOX najavljen. |
Citiraj:
I PS4 pro je salbiji od trenutnog X-a pa je razlika u prodaji na strani Sonya enormno veća. Samo neka bude hladna i tiha, to je super bitno. |
|
Citiraj:
Next gen kreće od početka, sad Microsoft nema toliki hendikep. Imaju hardverski jači uređaj u vremenu kad se 4K rezolucija i high refresh rate guraju kao glavni selling point. Treba čekati in game testove, ali garantirano je da ce XBX imati viši minimalni i maksimalni framerate. Dodatno su kupili popriličan broj game studija, što su doduše morali napraviti prije 10 godina. Sony ima slabiji hardver ali zato hrpetinu vrhunskih studija koji će štancati hitove i na taj način gurati ljude k sebi. Balkan nećemo smatrati toliko relevantnim, tu se zna da Sony odnosi pobjedu. Mislim da će se globalno ponoviti situacija mrtve utrke između X360 i PS3. edit : btw, "hladna i tiha" uz varijabilnu frekvenciju za CPU i GPU, ne bi rekao... (čitaj "diži boost do ibera da pogodiš 10.2 Tflops i drži dok ti termalni dizajn dozvoljava") |
Expendable storage. Odmah 1TB M.2 SSD ide ;)
|
Citiraj:
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Enivej, ušasan live danas, zaspao skoro. Ništa nisu rekli. |
Kak god bilo AMD je za jedne i druge zapakiral poprilično impresivan hardver u SoC, samo jebiga - izgleda da Sony zasad ima slabiju kombinaciju.
|
Nov sam u playstation svijetu i nalazim oprečne informacije. Koja je točno razlika između full game i PSN game u opisu na storeu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:50. |