![]() |
Dal netko zna sto se sve dobije u VIPu sa Z2 u paketu?
Kod T-Coma se dobije Smartband narukvica, dal se to dobije i u VIPu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Denmark 3.
Ne koristim domaće brandirano smeće od firmwarea. |
Nemam ni ja domace smece, kod mene je CH- cistokrvni Svicarac nebrendirani. A pricekat cu ga jos malo, ako ne onda odoh i ja na Denmark :D
|
Ok. Vele da je .233 carrier based update, kao baseband i to, ali nije samo to. I baterija i laggovi su drastično poboljšani, barem ovo što sam ja doživio sa XZ. I flešao sam uvijek sa SUS-om, dakle clean factory flash.
|
Pa da, jos mi to fali i bit ce kompletan. Prebrzo mi bateriju trosi, tako da sad iscekujem taj update.
|
Onda skini .233 FW i flešaj ga preko flashtoola :) neće ti svi dobit .233 čisto da znaš.
|
Jel zna itko kakva je ovo notifikacija gore u notification baru, nesto kao uho izgleda sa malim slovom t...
Dosla mi poruka i kako se ekran upalio u dzepu otkljucao se i probrijao sam malo po mobu i ovo cudo se upalilo te tako samo stoji, uopce nemam ideju sto bi to moglo biti... http://www.pohrani.com/t/27/Re/4LkNQ...-08-07-13-.jpg |
RTFM :D
Skini manual od mobitela u pdfu sa neta ako već nemaš tiskani blizu. Siguran sam da je u njemu ta oznaka i objašnjenje ;) |
Ma kakav manual, tko jos to cita :)
Pustit cu par dana mozda nestane :D |
Citiraj:
evo imaš tu sto je to :chears: |
Eto, hearing aide on.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Z3 neće biti neka velika nadogradnja u odnosu na Z2. Podsjeća me na Samijev sistem sa S serijom - S3/4/5
http://www.phonearena.com/news/Sony-...-specs_id59261 |
Da, neće. Isto ko i samsung, računaju najviše na sljedbenike, da ne kažem fanbojeve :)
|
Samo što Samsung ima malo veći broj fanbojeva. :D
|
Jasno vidljivo :D no, eto, sretno im bilo. Dok je nas koji imamo politiku nkvi mob svake 2 godine, mogu štancat i svaka 2 mjeseca novi flagship :D
|
Samo neka daju UI dizajneru otkaz. Z serije su stvarno hardverski odlični telefoni (osim ekrana u prve dvije serije - sorry, morao sam :D) i vidi se da napreduju u softveru. Ali UI je shitty fuck. :D
|
Lako za ekran na Z i Z1, ali što fali UI-ju?
|
Eto i novog modela kojem je jedini upgrade to da je mrvicu manji od starog. Za 6mj ce ga jos malo smanjit i tako dok mogu a kod Z to mogu radit jako dugo. Bar ce Z2 kostat normalnije po oglasnicima.
Meni je UI Ok ali bi ga malo "osuvremenio" sa nekim novim opcijama. |
Osobno mi je Sonyjev UI na n-tu potenciju bolji od TW-a. Ok, to je ionako subjektivno mišljenje oko UI-ja. Velim, meni je odličan. Kao i što mi je Sense bio.
|
Citiraj:
Po meni, Sony-u fali konzistentnosti, ako bi to tako mogao nazvati. |
Kaj god. Ne znam, na svojoj XZ nikakvog štucanja nisam vidio od 4.2.2. Dobio sam ga sa 4.1.2 ak se dobro sjećam. Tad je onako malo štuckao tu i tamo, ali vjerujem da je to bilo zbog T-Comovog bloatwarea. Nakon toga 4.2.2 generički fw do danas, mob radi glatko skroz, kao i sada na 4.4.2 nakon updatea na .233 verziju FW-a.
Dok god radi glatko bez štucanja i dok nema FC-ova, meni odličan. :D |
Meni je Z1 radila savršeno na 4.2.2. Nakon update na 4.3 su počeli problemi. Mislim da sam čak negdje spomenuo u temi da sam imalo lag kod otključavanja kao kod Samsunga.
|
Z1 kupljen u t- coma, dok je bija na 4.3 radija je ok. Medutim sa nadogradnjom na KK mobitel je posta neupotrebljiv. Kamera se doslovno nakon dvije slike zamrzne. Katastrofa. Inace mobitel kotisti zenska osoba, pa je kamera vrlo bitna. Brko ako savjetujes da flashan drugi ftf, nista od toga jer mobitel nije moj.
|
A jes napravio factory reset nakon upgradea?
Naime navodno to treba napravit na androidima u određenom periodu i nakon nadogradnji ... sad ne znam jesam to tu čito ili negdje drugdje .... |
Ne pomaže. Ja sam imao isti bug na Z1C. Napravio factory reset, napravio reinstall 4.4.2 odjednom, bez nadogradnji, i nije pomoglo.
Pomogla mi je na kraju prodaja Z1C i povratak na HTC (Mini 2), riješilo sve probleme. Sony ima bolji hardware od HTC-a (Z1C > Mini2), ali puno lošiji software. Na kraju se sve svede na iskustvo korištenja, nakon 2 dana zaboraviš da li ima Snapdragon 400 ili 800 u njemu... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:06. |