![]() |
Kak volim one koji govore kak to nije fajt :D:D:D
Kaj je to gaženje zelja :D Ja sam htio otič uz veliki prasak i tako sam otisao, nekima se to ne sviđa al kako god da okrenuli to je FAJT OD 1 000 MIL ŠTETE i ja sam hepi :) Gemy al je bilo dojaja :) |
Citiraj:
Sve u sve super fight :D |
Hvale me koji me znaju a oni koji me ne vole pljuju :D
Pa i tebe hvale, vidio sam nekoliko postova :) |
ma dechki kaj se zamarate s nOObekima!!! najjachi ste i bok: goood : : goood : : goood :
btw veri najs fajt:beer: |
gemmy i buljo ***emu tek sam sad sazno za ovaj fajt :( nije me bilo doma.
ovo vam je dokaz da se ne smije ogame odlucivat u pijanom stanju :D Svaka cast decki i vidimo se na nekoj cugi. |
Ako ima netko slabiji (samo da ima preko 500 poena) u uni 6 neka se prijavi u savez T.D.H svi su dobrodosli.
|
buljo sad penzionerski igras uni9?
|
Citiraj:
|
Stanje u UNI9 je takvo da CroFire niti ne špijuniraju.
Dobivamo ovakve poruke: Odgovori: ej ajm molim te ocesh me josh dirati?? pliz nemoj vishe dosta mi je !!! Ili oprosti nisam vidio da si iz CroFirea. |
Citiraj:
Svi bi ratovali ali nitko nema muda ni da spijaju :D Jel onaj papak od Bulja jos igra, ili je u modusu ? |
Kaj jos ima ovisnika o ogameu?? Kak vam ne dopizdi?
|
Citiraj:
|
hoce tko kupit acc u uni 8 sa 45k bodova?
|
Dam ti kilu domacih jabuka :D
|
Ide nama solidno u UNI 9, imamo prvi gravi, najbolju ekipu, jedino ovi jedni klipani s kojima ratujemo od početka unia su još tu dosadni (promjenili su već 3 ili 4 saveza). ali sada kada se ovi spuste nazad u normalan svijet ima da ih opet razbiju :D
|
Citiraj:
Dam ti za Acc kamen za zelje kiselit. :D |
evo ja danas NAPOKON od***o ogame... puff... dugo mi je trebalo.. uni3... 180ak k bodova....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
lol ja imam 700 bodova. Doduse igram 10min na dan :)
|
hehe crofire i dalje punom parom dere :D
ja kad sam igro u UNI1 sam bio u crofire...:) |
U uni9 .E. i CroFire rulaju...
|
Po bodovima nas ima 15 u Top 100.
Po floti nas ima 14 u Top 100. Kao ekipa smo 2. iza Elite jer su se nakon 3 izgubljena rata ponovno pregrupirali i vrbovali samo igrače iz Top 100. Postoji velika šansa da će se opet raspasti jer su neki dobili južno voće. Kako stvari stoje ubacit će i AKS u UNI9, a onda će biti svašta. |
Citiraj:
Ček da se malo prisjetim, ah da Knights, Anarchy, No name i elite u pravu si rulaju C/P sa CRO FIREove stranice :) Noname defeated... RIP Anarchy defeated... RIP Anarchy Wing defeated... RIP Knights defeated... RIP Knights Wing defeated... RIP :burn: |
A tek sada... jaooo, neki su pobrali južno voće, neki su dezertirali, sve mi se čini da će i Elite ići u ropotarnicu povijesti :D
Bokte, nakrcat ću onaj tekst saveza sa ovim RIP-ovima :D |
cisto da se malo pohvalim pred buljom & company... :D
:cool: http://img240.imageshack.us/img240/1479/npg9.png a poslije toga http://img182.imageshack.us/img182/2509/nandg9.jpg sad ce komek reci da to nije nista.. :p |
ISSE, meni je max bilo 2lv, koja si uni?
|
Tvornica nanita (Level 5)
Svaki level tvornice nanita polovi vrijeme za izgradnju zgrada, brodova i obrane. Potrebno: Metal: 32.000.000 Kristal: 16.000.000 Deuterij: 3.200.000 Trajanje izgradnje:2d 2h 0m Eto malo vise :) Ja sam uni4: sweating |
Ja sam u uni5 imo 2lv... di bi sad bio da sam osto igrat... a to je bilo prije 5mj...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:10. |