![]() |
Ja sam nešto između fingertipa i palma.
Nije mi cijeli dlan na mišu, ali dlan mi malo dodiruje. Valjda će odgovarati. |
Za Model O je RJN objavio jučer da su updejtali miš sa novim kabelom jer se stari znao brzo slomiti zbog položaja u kutiji, valjda nećeš imati problema:stoopid:
Ajd kad dođe javi dojmove, najviše me zanima kakav je osjećaj koristiti tako laganog miša, meni niti jedan do sada nije bio ispod 100 grama. |
Ja imam sad vec par mjeseci Model O. Igram uglavnom apex i cod, prije toga ima Rival 310, G700, G400 i MX518. Brzo sam se naviknuo na Model O i stvarno sam super zadovoljan, kabl mi je jos najbolja fora sto je pero lak, doalovno imam osjecaj vecinu vremena da je mis bezicni.
|
Imaš manji i lakši model "o minus" ako ti je ovaj prevelik :D
Ajd lijepo, dakle sve manje ima onih spika - "meni miš treba imat bar 100g i onda još dodam utege unutra" xD |
A gledaj, ja sam uvijek imao teže miševe.
Ali postepeno sam prelazio na lakše i lakše. Prvo s ovih težih sam prešao na G203 i sada na Model O. I lagano se privikneš i onda je to to. |
To je jedno vrijeme unazad 5-10 godina bia trend da mis dolazi s utezima. Ja sam i sa g403 wireless dobia uteg od 10 grama i ne znam ni sam zasto ga do prije koji mjesec drzao unutra. Valjda je bilo "baza", kao dobio utegs njim pa zasto ne stavit ga (no homo).
|
ja isto drzim uteg u g403 :stoopid:. nekak mi prelagan bez sto znaci da je pitanje dal bi mi glorius pasao.
bum probal izvadit pa se probat naviknut. |
A trebate probati, nije to za svakoga. Ne kažem da je za mene, ali pokušavam se naviknuti.
To su brzi miševi, više za FPS-ove ali meni odgovaraju. Jedino što je čudno, dlan mi se više znoji s tim rupama nego na normalnim miševima (a nikada nisam imao probleme s tim). |
Citiraj:
meni se znoji kad igram samo, mislim da je to vezano za stres/adrenalin. |
A ne grije se, nemam pojma.
Jučer igrao 30 min, nisam stigao provjeriti. Možda je do mene, upalio jučer grijanje u stanu pa možda je i u tome problem bio. Javim dojmove nakon par dana korištenja, pa ću znati više :) |
Citiraj:
Made my day :lol2: |
Ja imam sve utege nabubane u misu. Ne volim lagane glodavce.
|
Uskoro dolazi i Model D iz Gloriusa
|
to je vise kao izgled deathadder-a i G403 ak dobro vidim. to mi se vise svida :zdero:.
sad mi je drago da nisam uzeo O. |
Citiraj:
|
Taj 303 sam imao 2 dana, dao sam ga frendu.
Uz G9, jedini miševi od Logitecha kojima sam dao priliku i nikako se nisam mogao naviknuti. :) Model O je po svemu drugačiji miš od 303, tako da radije probaj prije nego uzmeš. Oblik, dimenzije, senzor, težina, sve različito. |
Citiraj:
Sa oblikom necu imati problema jer su mi glavni uvjeti da je mis malen, da je ambidextrous tj simetrican i da nema preveliku grbu iza, sve to Model O Minus zadovoljava. Bio sam posudio G pro Wireless od frenda i privikao se nakon 2 partije tako da niti sa ovim ne bi trebalo biti problema. Sto se senzora tice to su gotovo isti senzori tj varijacija na temu 336* senzora pa niti tu ne bi trebalo biti problema. |
Citiraj:
Od ovih ultra laganih mislim da bih ipak coolermastera. Lakši je i nema rgb što mi je plus, al nemrem si opravdat trošak :D |
Citiraj:
|
Jedno pitanjce vezano za Logitech općenito... imam G403, kotačić mu je poludio, skrola gore kad se skrola dolje i obrnuto, užasno iritantno. Problem je što nemam račun od njega pa kakva je situacija sa Logitech supportom ako tko zna? Ako bi direktno njima slao?
|
jesi updejto firm?
|
Evo upravo, kao da je popravilo stvar i to dosta. Još tu i tamo zna gore, ali puno puno manje nego prije. Znači stvar bila samo do firmwarea? Nije mehanički kvar?
|
Moguće da je i mehanički. Ne bi trebalo ići gore dolje samo od sebe. Možeš reklamirat ako još imaš garu.
|
Prije updatea je išlo konstantno gore dolje, sad nakon updatea svaki 30-ti skrol jednom ode u krivu stranu. Masu bolje. Nisam trebao kupovati novog, uzeo Pulsefirea... sad će taj stajati u ladici dok ovaj Logi skroz ne poludi :)
|
|
Uzi, naravno, tko će drugi ;) Svaka čast ekipa.
|
novi Glorious Model D
https://www.pcgamingrace.com/product...-d-matte-black https://www.caseking.de/ je njegov jedini distributer - dobavljač za Europu https://i.imgur.com/2Dyp1DJ.png |
Ja mislim da ću mjenjati svog za manji model.
Ovaj mi je prevelik... :( |
Citiraj:
https://www.maxgaming.com/Shop/Produ...q=glorious%20D uzeo Nixeus miša u njih, sve ok. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:23. |