![]() |
Bilo bi kobog da je ostalo 2:1:)
Kaj to čujem da je momčad lijepog, bogatog i fantastičnog igrača opet fejlala?:D:D:D |
Inter i Milan su stvarno atomski ušli u sezonu,ovi prvi ni trenera nemaju više :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Sad u subotu barca igra u gostima protiv atl.madrida. :D Ko bog da ih ovi natrpaju. :D |
koliko god falcao utrpao, za jedan vise ce barca :p
|
doma igra barca.
svejedno bi moglo bit zanimljivo - kako taj meč, tako i cijela primera ove sezone. sumnjam da će se ponovit +20 gap u bodovima ko u prošle dvije sezone. EDIT: barca je zadnjih godina loše prolazila s atleticom u vrijeme dok je torres nosio crveno-bijeli dres (i redovno zabijao u tim mečevima)...nakon njegovog odlaska, atletico je znao i sa šest komada u mreži ić doma... |
sam rekao da ce el ninjo zabiti :D
|
Fernanda se nekaj raspucala vidim...:D
|
Ne znam jel gleda itko Wigan-Tottenham, ogromno poboljšanje igre Tottenhama u odnosu na prošlu sezonu.
EDIT: 39' F. Torres crveni karton :D |
curica gol i crveni...sta mu je to trebalo
|
Zna li tko ime i prezime lika koji komentira na sportklubu sada tekmu Uniteda.
Nemogu ga podnijet više, moram mu doć do emaila da mu napišem par čestitki. Pa taj nikad nije valjda gledao prijenos neke utakmice a za komentatorsku ulogu se spremao igrajući Fifu sam sa sobom. 5% izgovorenog mu se tiče utakmice, 95% su razno razne bezpotrebne gluposti i gluposti. :hitthewal: I svaki svaki put tako. |
Crouch:p
Bogme je žilav ovaj Stoke:) |
Svaka čast za stoke city. ;) Chelsea FTW. :D Curica dala gol, a vidim da je i Drogba dao po povratku. :)
|
Mogao je Giggs u zadnjem napadu presuditi:D
Real-Rayo odlicna tekma,Milan dobro za sada:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
atletico je dobra ekipa, u bilo kojoj ligi svijeta igrali bi značajnu ulogu, no večeras je bilo pomalo otužno gledat koliko su nemoćni u srazu s najboljom svjetskom ekipom... |
strasno kako su ih nadigrali, stvarno su odigrali atomski nogomet opet :D
mislim atletiko je respektabilna ekipa, ali ovo je bila barca kakvu znamo :P |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije da nešto volim Real ali volio bi da Barca ima dostojnog konkurenta. Kao i u F1, dosadno je kad netko dominira i kad ga nitko ne može pobjediti. |
Sinoć me je Mančhester koštao tolko para da bi vjerovatno polugodišnje Ždere mogao počastit....užas...
Danas me baš zanima kak bu Juve na tvrdom gostovanju u Cataniji. Izuzevši navijački aspekt,današnje tekme su tolko usrane da se Hajduk-Slaven čini najvećim derbijem u Evropi :) |
|
Danas Dinamo. Bod bi bio puna šaka brade, mislim da nije nedostižno.
No ovog puta bi nekaj trebali odigrati i Sammir i Badelj. |
Slazem se,uzet bod,prva liga zapad...ovi doma nisu legli ima puno...
|
Citiraj:
Kelava - Leko, Vida, Tonel, Ibanez - Badelj, Calello, Pokrivač, Kovačić - Sammir - Beqiraj ili Kelava - Vida, Tonel, Šimunić, Cufre - Badelj, Pokrivač, Leko, Ibanez - Sammir - Beqiraj Veli Krunek da Joe ne bu igral, ali nisam tak siguran. Makar, Leko je fakat dobro odigrao protiv Reala na desnom boku. |
CSK Moskva - Inter Milano 1
Bayern - M.City x SSC Napoli - Villareal 1 Trabzonspor - Lille X M.United - Basel 1 Otelul Galati - Benfica 2 Lyon - Dinamo Zagreb X2 Real - Ajax 1 p.s ovo gore su moja očekivanja i nade. :D Bayern - City i Real - Ajax će biti odlične tekme uz Lyon - Dinamo. :) |
Lyon je u prilično dobroj formi, sumnjam da dinamo može tamo da bodova.
Odigrao: Real - Ajax 1 United - Basel 1 Lyon - Dinamo 1 Samo da me ne kiksa Kristina. |
Citiraj:
|
Oho...dobro da nisam do klade otišao. :D Idem sada. :D
DINAMO! :D |
Ajmooooo plavi! :D
|
Bayern - City 1:0 - Gomez :D
|
Kako me ovaj komentator živcira...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:25. |