PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

Mommistake 23.04.2013. 14:59

A jbg tak :) Moram kupiti rune za movement speed :)

Vidim da ekipa u s3 ide na tanky masterije.. why?

Guls 23.04.2013. 15:01

Najviše zbog teže jungle nego u S2, a i ne zaboravi da si ti initiator teamfightova u svom timu, znači moraš biti dobro potkožen da bi prvi uletio i po mogućnosti ostao živ.

Mommistake 23.04.2013. 15:06

A gle, stavio sam mu masterije sad u utility, ali kasnije uzmem ja nešto drugo ak mi se nebude sviđalo ;) Za sad nek bude ;)

Sad treba čekati četvrtak da ga isprobam :)

Guls 23.04.2013. 15:07

Vjeruj mi, ovako kako je tako treba biti. Mislim slobodno ti prilagodiš svom stilu igre, ali ovo ti daje koliko toliko izdržljivost, movement speed, i solidan amount utilityja.

Mommistake 23.04.2013. 15:15

Počel budem umjesto ovih velikih (3x) movement speed s AD. Da vidim.

Guls 23.04.2013. 15:41

Ok, ali će ti trebati mov.speed zbog pasiva na početku...

Mommistake 23.04.2013. 15:46

Budem kupil sljedeće 3x mov speed ;)

Guls 23.04.2013. 15:47

Ok, GG :)

Mommistake 23.04.2013. 19:03

Probao sam ga protiv botova :) Slabiji dmg od noc ali veća mobilnost :) Definitivno zanimljiv champ :)

Nybelung 23.04.2013. 19:07

Stavio sam da se skida igra. Da i ja vidim o čemu se radi. :D
Kako se biraju serveri? Jel me automatski baci na East EU ili mogu igrat na West? Gdje je bolji ping za nas balkance? :)
Sorry ako je glupo pitanje. :lol2:

Mommistake 23.04.2013. 19:09

Sam biraš servere.. Ping ti je nevažan, gotovo da nema razlike... Jedino s kim ti je bolje igrati (poljaci, rusi, česi ili pak francuzi, švabe etc.) i gdje češ imati više frendova :) Da igrate timski :)

Ima nas ovdje s oba servera, pa se javi di češ igrati, mogu te čak i provesti kroz uvod i malo objasniti :):kafa:

Nybelung 23.04.2013. 19:15

Mislio sam pratiti ovaj guide za kupovinu. Vjerovatno ću uzet Garena za prvog heroja. A za gameplay ću se već nekako snaći. Igrao sam W3 Dota dugo godina. :)

Neću među poljake onda. Oni iz nekog inata odbijaju pisat na engleskom. A i imam loša iskustva sa SIEMKA iz WOTa. :D

Mommistake 23.04.2013. 19:17

Garen je super champ za početak.. A rune, hm... To ti je za ranked više manje (na ovaj tvoj guide mislim).. Do lvl 20 nemoj slučajno rune kupovati.. Jer do lvl 20 su ti tier 1 i 2, a ti trebaš tier 3 ;) Ja iskreno nebi tako kupovao rune kak je tam :) Do lvl 20 drmaš bez runa, jer je bacanje ip.. skupi si barem jedno 8-9k ip do lvl 20 da imaš za rune. Odmah drmaj rune na lvl 20 (tier 3) i to je to ;)

Trebaš dobar rune page za AP, za AD i neki sup za početak.. Ali ap i ad su ti dosta za početak. I onda dalje po želji.

Mogy 23.04.2013. 19:18

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2382959)
Stavio sam da se skida igra. Da i ja vidim o čemu se radi. :D
Kako se biraju serveri? Jel me automatski baci na East EU ili mogu igrat na West? Gdje je bolji ping za nas balkance? :)
Sorry ako je glupo pitanje. :lol2:

klik

ovdje odabereš regiju i registriraš se ;) i kad pokreneš igru samo označiš regiju i to je to, mislim da bilo koju regiju odabereš bit će ti svejedno(naravno west ili east) :D :chears:

Po meni najbolje uzeti ryzea za početak, jer sa njim ćeš naučiti last hitanje najbolje(vjeruj mi), teško je last hitat sa njim, a to je po meni jedna od najvažniji stvari u igri ;)

Do lvl-a 28 ne kupuj rune, mislim da se tek onda može kupiti tier 3 runesi.

Probaj naučiti za početak po 1 championa za svaku rolu, samo sa njima igraj ;)

ps. ako oćeš mogu di dati begginers guide.

Mommistake 23.04.2013. 19:24

Citiraj:

Autor Dujo (Post 2382967)
klik

ovdje odabereš regiju i registriraš se ;) i kad pokreneš igru samo označiš regiju i to je to, mislim da bilo koju regiju odabereš bit će ti svejedno(naravno west ili east) :D :chears:

meni osobno uzmi si ryzea za početak, jer sa njim ćeš naučiti last hitanje najbolje(vjeruj mi), teško je last hitat sa njim, a to je po meni jedna od najvažniji stvari u igri ;)

Ma kakvo last hitanje. Da skuži mehaniku igre prvo par levela. Za to je garen OP :) Onda dalje :)

Ali da, kolega Dujo je u pravu... Uči last hitanje od početka. Nemoj si pushati lane, nego samo last hit ;) Što više ubijenih miniona to je bolje, više para :)

xGAME 23.04.2013. 19:34

Ako želis brže postat bolji igrač nemoj uzimat Garena, niti bilo kojeg lakog champa. Uzmi nekog težeg, po mogućnosti skillshot heroja i kasnije ćeš mi bit zahvalan. Jebeš heroje koje s jednom rukom možeš igrat bez imalo razmišljanja. Dont pussy out so fast :D

Mogy 23.04.2013. 19:35

Evo ovdje imaš guideove za champione(koje iteme kupit, koje runse, kako spellove stavljati itd)

1. Solomid (sa strane samo odabereš lika, i pogledaš kad je updejtan zadnji put)

2. LoLking samo upišeš u search championa i odabereš featured guide(obavezno, oni su obično prvi na vrhu ;) )

3. LoLPRO

:chears:

Nybelung 23.04.2013. 19:37

Hvala ljudi. :D
Sad ste me zasuli informacijama, trebat će mi malo da to sve provarim.
A Garena uzimam sigurno, najmoćnije mi izgleda. :D I probat ću pokupit ove neke što su kao "free" za subove na youtube i faceu. Neki Alistar i Tristana.

Mommistake 23.04.2013. 20:23

Da, free su ti oni.. Dobiješ i skin :) Tristana ti je adc za bot lane ;) Nju isto igraj ;) Ali je već malo teži ;)

Gledaj, garen je na tim slabijim mečevima i normalima OP :) Ideš hp i armor i nema te niko. Ali kasnije, ako ekipa zna nekoga "isključiti", garen je useless.. Ali tvoj izbor :) Hebeš 450ip :D

Mirkopoter 23.04.2013. 20:34

Reinstalirao windowse danas i naravno ostavio sam si lol fajlove na pc-u da bi instalirao bez onog silnog skidanja fajlova. Počnem instaliravat i navigiram gdje mi su mi lol fajlovi i opet počne skidat -.-

Jeli moguće ikako pomoću starih fajlova?

Nybelung 23.04.2013. 20:37

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2383011)
Da, free su ti oni.. Dobiješ i skin :) Tristana ti je adc za bot lane ;) Nju isto igraj ;) Ali je već malo teži ;)

Gledaj, garen je na tim slabijim mečevima i normalima OP :) Ideš hp i armor i nema te niko. Ali kasnije, ako ekipa zna nekoga "isključiti", garen je useless.. Ali tvoj izbor :) Hebeš 450ip :D

Dobio sam ih. Alistar mi se čini jako zanimljiv. U Doti sam volio heroje sa stun-om. :)
On i Garen će mi onda biti prva dva melee tenka. Idem večeras samo igrati protiv botova. Da ne uđem u pravu igru kao debil. :D

Edit:
Kupit ću sve ove heroje od 450ip. Nek ih ima. :D

Mommistake 23.04.2013. 20:56

Nemoj kupovati heroje po 450 (ne sve).. Radije uzmi nekoga za 1350 (ili kreni s free herojima).. Kad tad češ imati sve heroje ;)

Broj ti ne znači ništa, a nečeš ih igrati sve..

Annie ti je izvrstan mid champ, nunu suport, garen op tank, kayle (malo teži).. Uzmi si radije tryndamere, ili nasusa za 1350.. A ak si spreman biti pro brže, uzmi si Twisted Fate.. Pro champ xD

Ali uglavnom MOJ PRIJEDLOG: Kupi svega 5-6 champova do lvl 20, igraj free champove, skupljaj za rune! Popuni si ad i ap rune page s tier 3 runama odmah na 20 (osjetiti češ ogrmooomnu razliku).

Mirkopoter 23.04.2013. 21:52

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2382982)
Hvala ljudi. :D
Sad ste me zasuli informacijama, trebat će mi malo da to sve provarim.
A Garena uzimam sigurno, najmoćnije mi izgleda. :D I probat ću pokupit ove neke što su kao "free" za subove na youtube i faceu. Neki Alistar i Tristana.

Ashe, Annie, Ryze i Master Yi.

To su ti champovi za početak sa naglaskom na Master Yi-a i na Ashe.

X-Plosiv 23.04.2013. 22:33

Ryze i Annie radije.

Ne kupuj rune do 20lv, tada kupuješ tier 3 level (ne do 28 lv kako je već netko napisao)

Nybelung 23.04.2013. 22:35

Ovaj Alistar i nije tako moćan. Bit će da je zato džaba. :D
A dobro, možda je ova Tristana bolji heroj, sutra ću ju provozati. Dosta mi za danas. :beer:

Možda sam malo požurio s melee herojem. Bolje da se držim rangea dok ne naučim bar koji heroj ima koju magiju. :D
Ako krenem igrat ovo morat ću se odreć WOT-a. Nakon dvije igre LoLa ne ostaje mi vremena nizašta drugo.

Mogy 23.04.2013. 23:00

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2383164)

Ne kupuj rune do 20lv, tada kupuješ tier 3 level (ne do 28 lv kako je već netko napisao)

:O Znam da je prije bilo na lvl 28 sigurno, valjda su to promijenili na S3 :)

Moje isprike :D

xGAME 23.04.2013. 23:10

Nije nikada bilo lvl 28, nešto si ti tu zabrijao :D

Mogy 23.04.2013. 23:16

hmm, double facepalm, onda su mene valjda krivo učili kad sam bio početnik :D

HAL 23.04.2013. 23:55

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2383168)
Ovaj Alistar i nije tako moćan. Bit će da je zato džaba. :D
A dobro, možda je ova Tristana bolji heroj, sutra ću ju provozati. Dosta mi za danas. :beer:

Možda sam malo požurio s melee herojem. Bolje da se držim rangea dok ne naučim bar koji heroj ima koju magiju. :D
Ako krenem igrat ovo morat ću se odreć WOT-a. Nakon dvije igre LoLa ne ostaje mi vremena nizašta drugo.

Ali je top tier support champ i ja ge definitivno ne preporučujem početnicima, kadadobijeđ mastery bodove i kada dobiješ rune će svaki champ kojeg sada malo isprobavatš sjesti na mjesto i imati će smisla.

Ja ti preporučam gledanje streamova pro igrača, može se jako puno naučiti.

Mogy 24.04.2013. 06:58

Legit powerlvling

Nisam znao za ovo, prebolesno :D Znači u ~48h igre nabije se 1-30lvl ;) Vjerujem da i dosta Vas nije ovo znalo :) Treba nas biti 3 u timu, ja sam baš napravio EUNE acc pa ako je neko voljan neka se javi ;) Da sumiram: u 5min igre dobije se ~45ip-a, a exp je isti koliko bi dobili za summoners rift win(ako imate exp i ip booster boli glava)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:32.