![]() |
Pa zar ne postoji mogućnost da zaštitim poruke od odabrane osobe nekom šifrom.
|
Ili od svih ili od nikoga. Nije to vuk i sedam kozlića.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Oooo shit, znači nema nade za mene
|
A ni za vas. 😁
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Jel ima sanse da rucno backupam Bookmarke iz CM browsera i ubacim ih u drugi browser?
Help? |
Ovako,imam LG L bello i u njemu VIP-ovu karticu sa cca 200 kontakata na SIM-u.
Kupio sam si novi mob (A5 2016) i novu SIM karticu na koju bi si prebacio te brojeve. Može li me netko uputiti kako najlakše i najbezbolnije prebaciti si sve te brojeve? |
syncat s google accountom mislim da je najbolje
|
Možeš li mi molim te malo bolje pojasniti? ja sam se prijavio sa Google accountom ali nebi da mi osim kontakata nikakve veze nemaju jedan mob s drugim. Ako syncam pretpostavljam da će mi još nešto povuć!
|
Ono šta odaberes u postavkama
|
eto pokušavam tako i sad držim mob jedan do drugog al i nađu mi se al sljedeći korak mi napiše da je nešto pošlo po zlu i eto tako već 8. put
|
Znači treba mi ako postoji neka copy-paste aplikacija LG - PC i onda PC - Samsung
|
Odi u imenik i izvezi kontakte u vcf obliku i onda tu datoteku prebaci na samsung i uvezi ju.
|
Probaj s ovim https://play.google.com/store/apps/d...ikdutta.backup
|
ma šta stvarno ne postoji neki lakši način? Znaći ovaj me acc vraća na stari mob. Novi acc me stavlja na novi mob. postoji li najjednostavniji copy-paste?
|
riješeno!
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Jel zna netko kako isključiti prikazivanje slika na Chromeu? U postavkama ne vidim...
|
Savjet molim: mobitel je Huawei y5, android 5.1 a problem je sljedeći. Korisnik sam bonbon tarife. Kad želim obaviti provjeru stanja minuta/smsa pokrenem poziv na *121#. Prikaže se uredno izbornik s kojeg trebam izabrati stavku pod br. 3 ali mogućnost slanja je "siva" tj. ne reagira pa mi preostaje jedino "cancel" . Zna li netko lijeka ?
|
Android Reklame
Ima li način kako da se ukolne reklame sa applikacija na android mobitelima?
:fala: |
Root mobitela, pa instalacija Adaway.Nećeš ga naći na Play-u.
|
Adguard. Ne treba ti root.
|
Adguard je najbolja opcija za non-root.Ali čini mi se da ima veću potrošnju baterije ( lokalni VPN za razliku od Adaway-a koji koristi host file) i prije nije mogao blokirati reklame sa https stranica(sad ne znam).
|
hvala probat cu sa Adguard nebi htio rootati mob... ali odma da pitam ako rootam mobitel jer se gube kake karakteristike i sta dobijam sa rootanjem?
|
AdClear također opcija bez rootanja
|
Pitanje za Adndroidaše ;)
Koristio sam prije iphone kada sam jealbreake napravio ima jedna fora zove se IAP free to kada stavim na mobitel mogu hakovati bilo koju igru na mobitelu. zanima me dali ima nešto slicno za android? i dali ga moram root-ati?
:fala: |
https://www.youtube.com/watch?v=Dc1anULPme0
Ovako nešto? Najvjerovatnije će mob morati biti rootan za takve aplikacije |
Pa tako nešto ali ono je bilo puno jednostavnije
|
Šta dobijam a šta gubim sa rootom mobitela?
Šta dobijam a šta gubim sa rootom mobitela?
|
dobiješ mogućnost mijenjanja sistemskih datoteka i opcija , ali čim ovo pitaš nema tebi potrebe za rootom. gubiš garanciju
Poslano sa mog SM-G930F |
Ako se volis zabavljati s mobitelom i iskoristiti sve njegove mogucnosti, onda rootaj. Ako si obicni user, nemoj. Ja imam adaway najnoviji ali adblock isto radi dobro, malo usporava mob i sisa bateriju al ok.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:12. |