![]() |
ali se nemojte zavaravati da probijate sve. Ja vozim obj 268 i ima bounca i samo penova bez dmg i bit ce toga uvijek. Poludim ka mi kaze penetration ili we hit them a nema nista dmg. Sta sam im ubio posadu preko pomoci duha svetog? Usao metak kroz ventilaciju?
|
Koliko često ti se no-damage penetracija događa na objektu 268?
Npr. na E-50 imam dosta loše iskustvo sa no-damage penetracijama. Kod ostalih tenkova ima ih tu i tamo, (poznati je to bug na svim topovima i tankovima), ali na E-50 dosta često. :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Igram s marderom II sad kupujem sljedeceg hetzera(poceli su mi izludjivati brzi tenkovi na velikim otvorenim mapama).. u tren me izbuse jer se samo zavrte oko mene.. Na zatvorenijim mapama mi je tank destroyer sveta stvar..al na otvorenoj...jako zeznuto
|
OK hvala obojici!
Predstavljam kandidata za izbor najružnije kupole: Stock kupola na ARL 44 :D http://i49.tinypic.com/2vv2s6t.jpg |
Nego imam jedno mozda nobovsko pitanje: cemu sluze high explosion shells? imaju koliko vidim uvjek manju penetraciju a vecu stetu... Koristite to ili?kad?
|
Citiraj:
Tu veliku štetu ti HE radi samo ako penetrira oklop, ali uglavnom eksplodiraju pri kontaktu i rade duplo manje. Moj Sherman npr. radi 80-180 dmga ako PzIV gađam frontalno, a ako mu ga uvalim zguza bije ga iz jedne granate. :) Još je zanimljivo i to da sa HE možeš ubijat tako da pogodiš u pod pored tenka. To zna bit zajebano kad se "grliš" s drugim tenkom pa ubiješ i sebe. |
Osim za slučajeve koje je naveo Nybelung, HE su odlične za resetiranje protivnika na capu! Ako ga i nemožeš penetrirati zbog udaljenosti, ili zbog kuta ili debljine oklopa, splash damage od HE granate će naći put u unutrašnjost tenka, napraviti nekoliko HPa štete i resetirati cap. Nišaniti u poznate točke, vozačev prozorčić, MG otvore, zapovjednikov poklopac, itd... Na svakom tenku imam 4-5 HE baš za resetiranje.
|
nikad vise retarda nego danas. nikad.
pun mi je qrac |
Meni je super ovaj vikend. Nikad se nisam manje nervirao, a upala mi je i mastery igra sa T-54. Možda ću se vratit aktivnom igranju. :)
|
9poraza za redom...ujutro vecinom pobjede
|
A tek kad se uz Siemke ubaci i kvar na liniji kao sto je kod mene danas slucaj... :-s . Kad je i neki tim s mozgom onda me dsl izbaci i nemam me tri minute (pa dobijem uduplani XP od 252 i sl. )
|
Zato ja imam novu taktiku,odigram s KV5 zbog kredita ili Su122 i u slučaju poraza - uzmem T18 i skinem 6 komada,čisto izbacit bijes iz sebe...WG će morat nešto napravit po pitanju siemki i katastrofalnih igrača,uništavaju igriviost...
Inače meni je frend otkrio tu igru,inače je stvarno dobar igrač http://worldoftanks.eu/community/acc...2979-pero2202/ Zadnju je odigrao 29. siječnja,dakle prije više od mjesec i pol => razlog? siemke i zdravec ekipa,kaže da jednostavno nije vrijedno truda i živaca. |
Ja imam 14200 borbi na svom računu u 110 tenkova, i još oko 5000 borbi okolo. Postio sam od Nove Godine, isto k'o taj tvoj frend, i evo mislim se vratit nazad svakodnevnoj igri usprkos siemkama. Prestale su me nervirat skoro sve situacije, a kad nisam ljut puno brže i lakše razmišljam i bolje partije radim.
U porazima sam sad najbolji, evo maloprije sam ostao sam protiv 10-orice i 550 expa pokupio. Pa to je bolje od 80% pobjeda bez premiuma. :D |
Ma igra je nebulozna totalno, uzmem IS-4 prije cca 30min, 4 granate u humella, 0dmg od sve 4 sam napravio. Ubio sam ga zabivsi se u njega a pokuso je bjezati, joj. Ide mali T-50-2 u iducoj partiji, pogodim ga bocno i 0dmg mu napravim. Scouto nam arty i naravno da smo izgubili. Od naseg AMX12t nikakve koristi. Samo gledam i dodje mi da placem.
Ugasim igru i sad cemo malo Tomb Raidera vrtit :D |
A sta da ti kazem kad ja sa obj 268 koji ima 303 pen,pogodim gwtigera i kaze mi they are hit..... wtf?
pa ne da bi ga probio nego bi probio ubio i onog iza njega kad granata izade na bulju. |
ja sma danas uspio napravit nemoguce, mogu uzet cijev i upucat se. lol
sa 54% na bc25t sma uspio past na 50% fors i fors i nejde i to je to. bolej da nisam ni napisal ovo : |
Citiraj:
|
Ja tih problema nemam. :D
|
smijurija od runde. ostalo mi par hp ne znam kak sam prezivil sve ovo.
sve gore od goreg http://mwreplays.com/newreplaysimg/2...5d688f43f4.png |
Citiraj:
|
Drugi put kucni o drvo.
|
Nevjerovatno iskustvo s KV1s,odnosno s matchmakerom,pa nek' mi neko' kaže da je sve to teorija zavjere,odigrao par komada i u svim me bacao s tier 8!!!! Nakon što mi je to dop... uzeo premium churchilla III (tier 5) i gle čuda,odigrao 5 komada svih 5 puta bio na sredini negdje a vrh pun kv1s-a,po 3-4 u svakom timu!!!! Zašto mene ne stavi da budem gazda s kv1s???
Aaaaaaaaaa :D Krenuo sam grindat IS3,jedva čekam...posada je elitana u KV5,iako me čeka nešto puno bolje (IS7) najviše se radujem IS3,vjerovano zato što ću IS7 doživjet tamo negdje,nikad,kad skupim lovu (mo'š si mislit,mučim se kupit t32 na popustu) |
Ma kakva sedmica. IS-3 je najbolji sovjetski teški tenk. IS-4 i IS-7 je pojeo power creep.
|
TA-DAAA!
Digao sam w/l za 0.15% :D u "samo" dva dana...:D:D OMFG, prolupati ću dodatno zbog ove igre, dosta je bilo. "ROKICH"-->logout:amen: Laku noć svima ;) |
Evo jedna svjeza od malo prije:
http://www.pohrani.com/t/41/Af/4kkR9kG7/shot002.jpg 8 komada, posada na tenku mi je sa jgtigra 8.8 tako da su dosta dobri. Taman sada cu prodati stuga i uzeti iduci tier |
Ja sam jučer kupio AMX50 100. Nemam pojma kad ću vozit, grindam na sve strane, ali ne isplati se propustit popust na 8. tier. :D
|
Super tenk, po meni dosta bolji od 40-ice iz medium linije, i k tome je niži tier- više zabave.
Dosta me igrača ignorira na bojnome polju kada vozim to čudo, tako da je surprise faktor- zajamčen :) Btw, na pragu sam francuske i američke linije 6 SPG-ova, a imam love samo za jednoga. Što kupiti prvo, trebam savjet, iskoristio bih ovaj x3 za posadu dok još ide bonus... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |