![]() |
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut - 1.99€ još 18 sati.
|
Koja im je to fora sa igrama koje su nedostupne u nasoj regiji?
|
Trenutno su odlični flash dealovi na Steamu:
Dead Island Witcher franchise Portal 2 Trine 2 Navalite dok još traju :zdero: |
Užas je ovaj summer sale. Već sam nakupovao stvari za godinu dana igranja, a sinoć sam morao uzet FM 2012 iako znam da nemam vremena za njega :|
|
sta je vec gotovo?
|
da.
|
ocekivao sam nesto vise. jos smo bili uskraceni za regijske igre...
uzeo samo red orchestra 2 i kotor |
ja sam samo GTA pack i to za 15 e :(
|
Ma opčenito je bio loša ponuda sada.
Na prošlim ljetnim i zimskim deal-ovima sam znao uzimati i po 2-3 igre dnevno, sad sam pak za vrijeme cijelog popusta uzeo tek par igara; Saints Row, ARMA 2 CO, Witcher EE i Splinter Cell: Conviction. |
Citiraj:
al gledam pozitivno na sve to... potrosio sam samo €22 :) Serious Sam 3 BFE - kupujmo hrvatsko ;) FEAR 3 - jedna od boljih SP pucaljki u zadnje vrijeme Unreal Deal - svi Unreal naslovi u paketu, jednostavno sam moro imat ovo :D |
Citiraj:
|
Sale je bio stvarno loš većinu vremena, jer je tu i tamo čak i bilo nekog dobrog deala - GTA pack za 7.5€, Assassin's Creed Pack etc.
samo što došao je mjesec dana prekasno, ako me sijećanje dobro služi sale je inače bio u isto vreijeme u Lipnju sad me zanima šta će biti za ovim na jesen |
Ja sam isto nesto malo trgovao
Football Manager 2012 i Supreme Commander 2 + DLC I nije bas neki dobar izbor bio |
sale je bio odron.
I kakav "sale"? Pa za 75 % naslova to su regularne cjene kod većine cdkey reseller sajtova. |
Citiraj:
Ja sam čekao Prototype, ali nažalost nije bio na sniženju. |
Ja uzeo Saints Row 3 (-75%, iznenadio se kako je jabačka igra) i Batman: Arkham City za 10$ preko US proxya. Čisto ok iako ni sam ne znam šta bi mogao još uzeti da je bilo na akciji pošto nemam preveć vremena za igranje trenutno.
|
Citiraj:
|
Moralo je ići jedino preko Steam Walleta plačanje, uglavnom našao frenda koji je imao tam para pa mi uzeo to kao gift. Mislim da je to i jedini način kupovine na taj način bez posljedica jer Steam nakon par sati skida igru s accounta ako se ne napravi točno tako.
|
Sta ja znam, pikirao Sains Row, Metro 2033 i Left 4 Dead 2.hammer_of_thor mi giftao Dead Island. :D
Ne znam, nisam previse zadovoljan, ali nisam ni razocaran. Ionako vecinom igram BF3. |
G2PLAY ima fora ponudu. Naime ukoliko kupite prednarudžbu bilo koje igre, bespatno dobivate Deus Ex HR :) Super stvar ako netko kupuje CS:GO i ako nema DE:HR, dvije vrhunske igre za svega 70kn :)
|
aaa je*ote!
uzo CS:GO preorder na Steamu prije 2 dana.. prelose. Sad me vuce da uzmem WoW:MoP preorder zbog tog Deus Ex HR-a. |
CS:GO
rasprodan -.- |
Citiraj:
|
Zaboravio rec na g2play :D
|
Ne znam kojim povodom ali stvorio mi se jedan Portal 2 -75% kupon na Steamu, s njim je ta igra oko 3 i neš eura pa ako tko hoće dajem ga bezuvjetno pošto ja P2 već imam.
|
Co-Op Comes to The Perpetual Testing Initiative
Citiraj:
Ako nekog zanima imam jedan Steam Community Beta Access. |
Ae dropaj PM ako vec nije otislo, tnx.
|
Imam i ja za portal 2 taj kupon ako netko hoće!
|
Ako nekom treba taj kupon, neka me PM-a. :)
|
Danas mi stigao u inventory -75% Portal 2 kupon koji ne trebam, tako da prvi tko pošalje PM ga dobi, isto imam -75% Trine 2 Collector's edition kupon viška.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:25. |