![]() |
http://i.imgur.com/NB6Rt.jpg :beer::goood::fala:
|
uspio upast...za sad je ok... lvl 1 :-) ...
...a bome i ispast :-) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nakon 2h10min borbe sam upao.. I nestalo mi struje! Laku noc
|
Demon Huntress, 7 lvl. Zasad dosta, ode spavat, valja sutra radit cijeli dan.
|
Citiraj:
jednostavno se ne isplati natrpati toliko servera da izdrzi jednokratni udar cijelog svijeta jer ce kasnije resursi ostati neiskoristeni. a nemaju skalabilnost kao google i amazon, to nemaju ni jaci igraci od blizzarda i activisiona. medjutim pitanje se postavlja: zasto nas siluju da koristimo njihovu infrastrukturu? nema vise pravih dedicated servera, sve je na nekakvom "centralnom servisu" igrao cod, battlefield, nesto blizzardovo ili nesto cetvrto... sve u svemu nije mi zao sto nisam dobio igru jucer :lol2: |
Ljudi oni sigili s njihove stranice sad rade tako da ak vas to zanima a jos niste priskrbili...
Efo cak cu i link stafit :P http://reveal.diablo3.com/en_EU/mark_of_valor/#!/overview |
Ako netko zeli gledati streamove, ima na teamliquid-u dosta ljudi sto streama (pise na desnoj strani live streams).
Npr. http://www.teamliquid.net/video/streams/ViBE |
Evo stigao mi primjerak diabla 3 sad se ceka da dodjem doma i svi odu spavati da vidim kaj sam to kupio :)
|
sve je dobro, osim cestog errora 3007.. :)
|
Valjda će se porođajne muke riješit do sutra. Javili iz Infomarka da je pošiljka sinoć krenula, tako da je danas u HR i nadam se sutra kod mene doma :)
|
I ja narucio iz Infomarka, kad nitko nesalje guess pass a neda mi se cekat :D, valjda ce stici do petka, a sve igre koje volim imam u BOX izdanju pa nisam ni s Diablo3 htio drugacije.
|
Mali hint za kolege Infomark patnike:
svi koji su igrali betu imaju pristup Starter Editionu! Ja baš pičim, a nemam ni Guest Pass ni, jelte, key. Lik se može prenijeti u ful verziju, tako da neće biti uzalud. Bon apetit :) |
Za sve nesretne Infomarkovce; ponudili su opciju da sutra ujutro pošalju skenirani cd key svima koji su unaprijed platili, samo im trebate javiti na mail.
Fizička kopija će onda normalno doći u četvrtak. |
Danas cu Vam reci iz prve ruke kako Diablo 3 radi na laptopu, samo me brine s obzirom da ako nesto necu biti zadovoljan kako prodati igru jer se igra veze uz blizard acc :)
|
Citiraj:
Diablo se ne prodaje! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zapelo mi je na provjeri update-a.
To mi se desilo dok je bila otvorena beta i ja išao isprobati onaj dark filter. Od kad sam ga stavio, ne radi. Maknuo sam sve što treba, ali ne će. Možda sam maknuo i nešto viška :D. |
Citiraj:
Edit: ok tnx sva sreća da sam to sačuvao ;) |
Evo instalira se ponovno :D:D
Nadam se da ću moći igrati. @bor1s Nema nikakva opcija, samo pokreneš beta klijent ili instalaciju beta klijenta. Ja, srećom, nisam obrisao klijent. |
Citiraj:
Nema neke posebne opcije. Instaliraj ako već nisi, pokreni i kreiraj lika, i vozi - kao i u beti; negdje usput ti se na BNet accountu pojavi Starter Edition pod igrama koje imaš. |
Ubi me ovaj screen shake, dobit ću epilepsiju.
|
Mislim da bi stvarno trebalo promijeniti naziv teme ili lockati i stvoriti novu.
|
Citiraj:
Edit: vidim da nije... A lik će se onda automatski pojavit kad se logiram na full verziju ili? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam točno; ima Upgrade opcija u glavnom meniju, pa ćemo vjerojatno tamo trebati ubaciti key kad napokon stigne. Što se instalacije tiče, ja sam još jučer instalirao s onim što sam skinuo s neta. |
Diablo 3
Minimum requirements not met. Diablo 3 requires a newer operating system Na win7 x64 ultimate je problem sto agent i setup imaju drugaciji compatibility pa nece raditi. rjesenje: C:\ProgramData\Battle.net\Agent - maknuti compatibility mode, takodjer maknuti compatibility na setup.exe na cd-u ili u download verziji |
dal vi ljdi sta i sexate ili samo igrice picite :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:35. |