![]() |
The Hitman's Bodyguard
Što je bilo jednom od najboljih glumaca ikada (koji je nepravedno uskraćen za oscara od strane holivudskih libtarda, a što je sve odigrao :( ) Gary Oldmanu da se pojavi u ovakvom sranju od filma? Bože dragi... kao da Christopher Walken se pojavi u Američkoj piti i glumi ozbiljnog i strogog tatu neke super hot maturantice koju cijela škola oće strahovito da kara. S.L.J. se trudio biti smiješan. Ryan Reynolds nikako nije smiješan, ovo je neuspjeli pokušaj "biti će smješnija uloga od Deadpoola". Ak niš, Salma Hayek je besmrtna :D Ono, 3/10 i to zbog Salme i lokacija gdje je film sniman. |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0831887/ |
Meni je dunkirk bezveze film,nista se ne dogadja cijeli film,sve sam nesto cekao,a ono nista nisam docekao,tako da je potpuno nebitno jeli realan ili nerealan,sto se mene tice volim nerealno
,of topic serija godless je nerealna do granice sprdnje ali mi je bila predobra i drzala me sve epizode Filmovi su u zadnje vrijeme sve gori i gori |
dva
|
Pogledao Dunkirk, film mi je OK... ništa posebno. 6/10.
|
Pogledao Coherence i moram reci da je jako dobar bio.
Podsjeca na Predestination, Triangle i spanjolski Timecrimes i vjerojatno jos neke koje nisam gledao 😁 Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Pogledaj još
Time Lapse Donnie Darko Primer ... MINDFUCK alert ! :bonker: :wtf2: :hitthewal: :care: indie film slabo poznat, ali jako cijenjen od publike i kritike Zahtijeva dobru koncentraciju i pracenje radnje. Za one koje su ga pogledali da si posloze / utvrde radnju ... Timecrimes Predestination Coherence Triangle Looper Frequency Deja Vu Edge of Tomorrow Groundhog Day Source Code Twelve Monkeys Project Almanac Parllels The Butterfly Effect Safety Not Guaranteed About Time The Lake House Flight of the Navigator Malo stariji ... Time Bandits (Trilogy of Imagination) https://fantasticvoyages.wordpress.com/2009/02/18/gilliams-three-ages-of-man/ The Time Machine Time After Time Timescape The Terminator i Back to the Future valjda svi znaju. Vise drama ali je srodno tome ... The Man From Earth K-PAX Children Of Men Mr. Nobody I Origins Another Earth |
Bome ih ima :D Donnia i Time lapse sam gledao. TL je imao vrhunski kraj. Ovaj treci moram pogledati.
Neke od ovih s duzeg popisa sam isto gledao, ali ima materijala. Thnx za preporuku. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ne kužim ovo mi Britanci umjesto mi Ameri.
|
Aktualan je.Stanimo tu jer da ti pojasnim šta mislim,moram ga prepričat.A već sam zaboravio podosta od jučer. :D
Nekom je super,nekom je glup,tako to ide,ukusi bla bla ;) |
Citiraj:
|
Thank You for Your Service http://www.imdb.com/title/tt2776878/
sve ostalo sam pogledo, ovo nisam planirao misleć da je neko američko sranje, al ispalo anti propaganda za ta sva američka sranja, neloš film, nema akcije |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zasrao si motku i sada nemas odgovora. tako reci. Jer da si imalo procitao o snimanju, pogledao koji dokumentrac, pogledao koju izjavu veterana koji su jos zivi i pogledali film pa kasnije komentirali jer su prezivjeli tu placu onda bi manje ovdje prosipao proljeva, da ne spominjem da je redatelj suradjivao sa istima i slusao savjete, da su cak koristili originalne barke za finalnu scenu koje su prezivjele sve te godine....
sinoc, iz neznam kojeg neopisivog razloga pogledam Singularity, http://www.imdb.com/title/tt7312940/?ref_=nv_sr_1 sa John Cusackom. dragi boze koji odron, ono kao da je netko iz srednje skole radio film. Na sto su pojedini glumci spali, uzas. |
Gabre,ako je tebi super,meni je sranje.I kaj ćemo sad???
|
nista, samo ja ne volim pljuvanje po necemu sto to ne zasluzuje, i jos se uz to promovira propaganda
|
Gledaj,očito da imamo drugačiji pojam dramatizacije nečega.Meni je film sranje jer mi nit smrdi nit miriši,a smisao je izazivanje neke emocije-ako film smatramo umjetničkom formom izražavanja.Eto.
I da,malo kulture nebi škodilo;) |
Citiraj:
Nevjerojatno složen film. Daj još preporuka! |
Vratio se upravo iz prepune imax dvorane sa pretpremjere SW. Necu nis spoilat osim rec da mi je bio bolji od EVII, iz nekog razloga je dvorana vise puta pljeskala :D
|
pljeskala, kakve su to gay fore sada, pa jebote gledas kino projekciju, a ne kazalisnu predstavu? pljesces PLATNU? a je se smaklo sve u pm
|
Bio tamo također. Meni osobno je ovo najbolji sw film. Ima mana, no koji nije imao. Jedino mi je krivo što deveti dio režira JJ Abrams, imam osjećaj da će usrat sve dobro što je Johnson napravio.
Pljeskalo se i na pretpremijeri sedmice, niš novo. :D |
Citiraj:
2 Vrhunska ratna ;) My Way The Admiral Roaring Currents Citiraj:
http://www.makemeaware.com/wp-conten...elou-quote.png |
Pogledah novi Star Wars... film kao takav ok no toliko je nebuloza u samoj logici, radnji i ponašanju likova da ono, čovjek postane iziritiran. I da, predugačak je.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ALi javim :D |
Citiraj:
Urlanje, pljesak, kao da je predstava i nogometna utakmica. Ja bi rekao da su SW gledali fanovi tj većina, a ne hrpa pozera kojima je bitno sa svojim servisima za samopromociju nabaciti fotku kako su upali na pretpremijeru, a misle da je Han Solo glavni đedaj vitez. Tako da to nisu nikakve gay fore, nego prava publika na pravom mjestu :) bez lowlifova sa 17 slika sebe dnevno na profilima raznim. @svima Krene li rasprava putevima kao kod EP7 gdje se kroz 10 stranica uvjeravalo jedni drugi da je film smeće/remekdjelo i bude li se sugeriralo da treba IQ spustiti i slično ili bilo kakva nadjebavanja, nagrada je GO u vremenu trajanja dok film ne dođe u videoteke :D Molim lijepo, napišite da vam je film smeće ili da je najbolji ikada, samo bez pametovanja onoj drugoj strani koja je naravno u krivu ;) Nagrada ista se primjenjuje i za bilo kakav otkriveni spoiler bez adekvatne zaštite :) Pozzzz11111!!!!111 Sent from Mobara |
Film je u trenutnom shock and awe standardu Hollywooda, velike eksplozije veliki brodovi, ogromne emocije, lens flareovi...you got it. Bolji od TFA IMO ali u nekim dijelovima ostaje nedorečen a na neke dijelove su pak potrošili previše vremena. Hamill vrhunski, Driver dosta dobar, Ridley OK, Fisher OK, Boyega samo ispunjava kvotu obojenih glumaca u fillmu. Scenarij ima dobrih i loših momenata, ponekad glup da boli, ponekad zabavan.
Ukupno od mene ima prolaznu ocjenu. |
Citiraj:
|
Nekad je i sudacka nadoknada preduga
😂 |
Citiraj:
Film je u redu, star wars fanovi se neće razočarati, ljudi koji gledaju fiziku i čisto logičko zaključivanje će se iziritirati, no iskreno, sasvim dobar film. |
Citiraj:
Nemoguće,to se NE SMIJE gledati ni kada se radi dramatizacija stvarnih ratnih zbivanja a ti to tražiš u Sci-Fiju...mene razapeli,sretno ti bilo :D |
Citiraj:
@trouble Ti si "razapet" radi drugačijih izjava ;) nemoj sada glumiti žrtvu :D Sent from Mobara |
Da da, vidi ga kako se pokuša izvući...e ne bude. :D
|
Citiraj:
Na temu,The Mountain Between us,ono ok i meh u isto vrijeme.... |
Citiraj:
Što se tiče fizike, Brko je dobro rekao, u vakuumu nema zvuka. Plus da spomenem legendarni: "You've never heard of the Millennium Falcon?... It's the ship that made the Kessel Run in less than twelve parsecs." :D Što se mene tiče, ni jedan star wars film nije imao neku dubinu radnje, razradu likova itd. Realno, to je bajka za djecu sa hrpom nelogičnosti. No opet, sav taj svemir i svi ti likovi ukomponirani zajedno imaju ono nešto što ih je uzdiglo tu gdje jesu. Ja priznam, veliki sam sw fan i možda nisam objektivan, no dao sam svoje mišljenje i takvo je kakvo je. I danas nakon prospavane noći stojim iza tvrdnje da mi je ovo najbolji star wars film. No isto tako, čitam malo i star wars portale po fejsu, i bog i bogme klanje mišljenja. Ljudima il je odličan il je sranje. Eto, meni je odličan, kakav će vama bit, vaš problem ili zadovoljstvo. |
Pa nije SW dokumentarac o misiji Apollo da bi morao poštivat sve zakone fizike. To je zadnje što ću mu zamjerit. Šuplja priča on the other hand...
|
Fanatik, jeli bolji od 7 po tebi?
Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
Pa rekao je da mu je to najbolji sw do sada
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |