![]() |
American Made - napokon neko realno ludilo... dobar film.
|
Valerian i grad tisuću planeta
kao filmofilu, žalosno mi je gledati kakve filmove sada štanca lik koji je napravio legendarne Subway, The Big Bue i Leona, otkačeni Taxi,... Tip pokušava postati nekakav europski J. Bruckheimer čim više pucnjave, jurnjave i CGI-a, a čim manje radnje i razvijanja likova. btw, onaj tko je ono dvoje glavnih glumaca izabrao na audiciji, napravio je gadan fail. |
Citiraj:
|
Prti element je imao dobrog humora, kul odglumljene likove te je u ono vrijeme bio vrh kaj se tiče efekata.
Valerian je blijeda kopija tog istog ali nije totalni promašaj. |
Peti element je neusporedivo bolji od ovoga. On je pravi film za odmaranje - nešto akcije, dosta za**bancije, dobar 'komad' koji se zna šorati,...
B. Willis je bio vrhunski izbor za glavnu ulogu - full cool tip kojega nije strah ničega, rastura sa oružjem (očigledna parodija na samog sebe iz Umri muški), glumi komedijaša (sjeti se scene gdje telefonski razgovara sa mamom ili intervju sa Chris Rockom pri ulasku na svemirski brod),... |
Fifth Element je vrhunski zabavan film.
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Citiraj:
prelos glumac glavni. on mi je pokvario malo ugodaj. inace mi je film ok. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam ga još negdje na VHS traci, mislim da sam ga pogledao 30-ak puta :chears: |
5th Element, Stargate, ID4...SF filmovi moje mladosti :D
|
pogledo Čudo, lagan film, poučan, pekmezi će plakat, preporuka http://www.imdb.com/title/tt2543472/?ref_=nm_flmg_act_3
|
|
Pogledao Kingsman 2. Meni OK, skroz dobra zabava sinoć. Samo mi je Country roads ušao u uho i stalno mi se vrti po glavi... :D
|
Citiraj:
|
American Made - ok film, solidan. Vezan usko za Narcos seriju pa zanimljiv bude svima koji su fanovi serije. Ništa vau, ali solidno.
|
Pogledao i ja oba jucer i prekjucer,
Kingsman 2- meni losiji od prvog iako mi ni prvi nije bio nesto vau, ali za razbibrigu sasvim okej American made- bolji od kingsmana nekih 6.5/10 bi mu dao |
Citiraj:
|
A što je najbolje, taj glumac glumi u Narcosu drugog lika :D
|
American Assassin - gledljiva akcija (nekako sve ukočeno)
|
Koja je fora s rtlom da idu SW episode I, pa IV pa VII ili ja preskacem nesto?
|
Justice League.
Glupljeg filma nisam odavno gledao. Kako bi rekao Black Adder:"Please,please,please,STOP!" |
Citiraj:
Sent from Mobara |
bio je prvi dio, pa odmah poslije njega i drugi dio, treći dio bio prošli tjedan
|
Onda sam bas potrefio da sam vidio jedino te tri reklame ;) reko mozda novi redoslijed gledanja izmislili hehe
|
Novi Avengersi
https://www.youtube.com/watch?v=6ZfuNTqbHE8 |
Citiraj:
|
Kaže mi frend da je Justice League dno dna. I onda vidim ocjenu 7.3 isto kao i npr. American Sniper, American Hustle, The Place Beyond the Pines, Chef, Lawless, Flight... Imdb postaje društvena mreža za 13-18 godina klince mi se čini...
|
a da i meni se cini. citaj stranu-dve review-a dole pa pokusaj zakljucit jel ti se gleda il ne. ja tako radim od nedavno jer cesto je ocjena nebulozna
|
Citiraj:
https://www.rottentomatoes.com/m/justice_league_2017 |
kad smo kod paradajza, gledo tko lady bird?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0974015/...?ref_=tt_ov_rt |
Citiraj:
|
Što mi nije jasno? Pa ocjena previsoka npr...
|
Taj film gledaju djeca, ocjenjuju ga djeca i ocjena je realna iz njihove perspektive.
Za bilo kojeg ozbiljnijeg gledaoca je film smeće, to možeš zaključiti i bez da ga pogledaš. |
Hoću reći da je baza na kojoj je donešena ocjena oko 120 000 ljudi. Gaussovom metodom bi se, bez obzira na broj klinaca, trebala dobiti neka srednja, realna ocjena, jer s brojem klinaca raste i broj starijih, odgovornijih, zrelijih.. Pa sam očekivao realnu ocjenu.. Ne 100% realnu, ali ocjenu gore/dolje. Ali 7.3...
|
pucajte vaše ''božićni ugođaj'' favorite, da vidim ima li nešto što neznam :D
nemojte sam u kući, to je već na popisu |
Jučer bio umri muški, pa to dodaj na listu ako nije :)
|
jeste, dalje :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:23. |