PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

nub 20.11.2017. 20:21

The office je bogovska serija. Odgledao još kad je bilo aktualno i još jednom nakon. Pogledao i UK verziju, al US mi je ipak draža. Samo kad se sjetim nepodnošljivosti na relaciji Michael > Toby :D :roller:

mamutarka 20.11.2017. 23:38

pogledo Orient Express, osim što su Vinkovci u Alpama, film me nije baš oduševio..krene dobro al kako odmiče vrijeme biva sve dosadniji i dosadniji..ak se razmišljate gledat - nemojte

Nixis 21.11.2017. 01:00

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3128465)
To je jedan od likova (Steve Carrel jelte) koje ne mogu vidjeti. Zato nisam ni Office mogao pogledati više od 5 epizoda. Ostatak grupe je (zbog kojih ni ne uzimam film u obzir ako njihov lik brzo smrtno ne strada):
- Luke/Owen Wilson
- Adam Sandler
- Matthew Broderick

Njih 5 mi je stvarno dozlaboga iritantno i odma me protera kad ih vidim.

Sent from Mobara

Adam Sandler je vrh vjerojatno.

No, tu i tamo od tih iritantnih glumaca od koje me boli glava cim ih vidim izade kakav slidan film. Recimo taj sa Carellom mi je ok sjeo...ne bi ga gledao da nije bio na TV, odnosno ne bi ga sigurno baš odlučio pogledat da nisam slučajno nagazio. :D

syss 21.11.2017. 11:32

Citiraj:

Autor bor1s (Post 3128605)
Steve Carell u The Office je jedan takav slučaj :D

ma ovo je pjur gold jerry, pjur gold :D

Citiraj:

Autor nub (Post 3128615)
The office je bogovska serija. Odgledao još kad je bilo aktualno i još jednom nakon. Pogledao i UK verziju, al US mi je ipak draža. Samo kad se sjetim nepodnošljivosti na relaciji Michael > Toby :D :roller:

toby je takav lol da nisam znao koliko daleko uopće mogu potencirat mržnju prema radnom kolegi, a svi realno imamo barem jednog takvog/takvu kojeg organski ne podnosimo i onda grand finale mržnje, ama evo treći put gledam i vrištim od smijeha :D

naravno nekome tko nije gledao seriju to ne znači ništa, ali je ta scena imho genijalna na so many levels.

edit: oooo netko si je dao truda, i još mi pada na pamet da mu je jednom rekao get out mrtav hladan :D

coconut 21.11.2017. 12:01

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3128711)
pogledo Orient Express, osim što su Vinkovci u Alpama

Šta su tebe učili u školi na zemljopisu? Pa poznato je da su Vinkovci omiljena skijaška destinacija u 'rvata. Maltene k'o Aspen za USA. :D

mamutarka 21.11.2017. 12:04

bit će super kad navale ljudi iz svijeta u Vinkovce sa opremom za osvajanje mont everesta :D

bor1s 21.11.2017. 14:46

Preporuka za film Maudie.
Tko nema strpljenja pogledati dramu sa sporom radnjom neka preskoči.
Film je ustvari napravljen prema istinitoj priči i ostavi jak utisak bar na mene :)

pogi 21.11.2017. 21:00

Pogledao sam GeoStorm

Film je nekakva kombinacija filmova Gravity i The Core. Koliko god glupasto naivan i predvidljiv, neobjašnjivo sam ga pogledao cijelog.

Brko 21.11.2017. 21:25

Sjećam se 2004 kad sam s nestrpljenjem čekao Day After Tomorrow da dođe u kino jer sam po trailerima vjerovao da će to biti takav film koji će biti THE.
Na kraju, ljudi su mislili da sam poludio jer sam cijelo vrijeme psovao pri izlaskh iz kina.

Tako da mi se i ovaj GeoStorm čini na tom tragu. A sad kolega veli da je mišung The Core koji je isto bogtegreba film za ubit se :)

Fala ti kolega, što's mi uštedio 2 sata života.

Sent from Mobara

alengrosevic 21.11.2017. 22:16

Geostorm 5/10

Očekivao sam više od filma, pogotovo dok sam vidio glumačku postavu :-/

Brko 21.11.2017. 23:34

I tebi fala :)

Pogledao danas konačno onaj stari domaći film Rusko Meso. Sasma ok film u moru domaćeg smeća.

Sent from Mobara

Nixis 22.11.2017. 00:00

Jupiter Ascending 7/10

Meh, neki ispljuvak. Malo nedorečen, nije baš najveće smeće. Mila Kunis je lijepa za pogledati :D

Btw, unatoč što honest trailers popljuvao Eddiea Redmaynea, frajer mi je odigrao bolesno dobru ulogu villaina, glas i ta duguljasta faca - zvjezda filma! :)

Pupo 22.11.2017. 00:09

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3129082)
Sjećam se 2004 kad sam s nestrpljenjem čekao Day After Tomorrow da dođe u kino jer sam po trailerima vjerovao da će to biti takav film koji će biti THE.
Na kraju, ljudi su mislili da sam poludio jer sam cijelo vrijeme psovao pri izlaskh iz kina.

Tako da mi se i ovaj GeoStorm čini na tom tragu. A sad kolega veli da je mišung The Core koji je isto bogtegreba film za ubit se :)

Fala ti kolega, što's mi uštedio 2 sata života.

Sent from Mobara

Meni je taj Day After Tomorrow bio baš dobar film, iako vjerujem da ima utjecaja jer sam tad bio 13 godina mlađi. Od Geostorma ne očekujem ništa više nego sam dobio od San Andreasa i svih ostalih filmova di je u pitanju neka globalna katastrofa. Pogledat ću ga prije spavanja i za 2 dana zaboravit.

Općenito, filmovi su u zadnje vrijeme za zaboravit, ništa vrijedno spomena usudio bih se reći i zadnju godinu, možda i duže.

Brko 22.11.2017. 00:20

Ne znam koliko si imao godina kad si gledao Day After Tomorrow, no ja sam imao 21 i psovao sam jer sam razočaran bio što je i u SF i tako dobru i realnu tematiku morala razjebat američka patetika koja se protezala u svakom blockbusteru slične tematike tipa Armageddon, Deep Impact i da ne nabrajam.

A nadao sam se zabavnom filmu tipa Twister koji mi je sada potpuni odron :D bio mi je kewl u kinu kad sam imao 14 godina... kao i Dante's Peak :)

Sent from Mobara

kvaju 22.11.2017. 01:10

A neznam kome može biti Will F. iritantan, pa taj lik je pojam poremećenog humora haha.
Prije dan dva sam naletio na film na TV-u, spavali svi u kući, meni puna usta čipsa, kad sam poslje ove https://www.youtube.com/watch?v=mFg6-KYHOAM scene se odvalio smijat probudio i ženu i malu.

Brko 22.11.2017. 07:50

Nije mi usnica ni zatitrala a kamoli da sam se nasmijao :D

Sent from Mobara

pogi 22.11.2017. 09:55

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3129157)
Meni je taj Day After Tomorrow bio baš dobar film, iako vjerujem da ima utjecaja jer sam tad bio 13 godina mlađi. Od Geostorma ne očekujem ništa više nego sam dobio od San Andreasa i svih ostalih filmova di je u pitanju neka globalna katastrofa. Pogledat ću ga prije spavanja i za 2 dana zaboravit.

Općenito, filmovi su u zadnje vrijeme za zaboravit, ništa vrijedno spomena usudio bih se reći i zadnju godinu, možda i duže.

E da, San Andreas isto savršeno spada u opis GeoStorma.

Inače, i meni je Day after tomorrow dobar film.

syss 22.11.2017. 11:27

Citiraj:

Autor kvaju (Post 3129186)
A neznam kome može biti Will F. iritantan, pa taj lik je pojam poremećenog humora haha.
Prije dan dva sam naletio na film na TV-u, spavali svi u kući, meni puna usta čipsa, kad sam poslje ove https://www.youtube.com/watch?v=mFg6-KYHOAM scene se odvalio smijat probudio i ženu i malu.

ja isto naletio na to šaltajući programe i reko kaje ovo, ajde da bacim pogled, maleni zna bit smiješan, ferrella volim i svako malo se roflam, cura nešto nabada po mobitelu i sad nju zanima o čemu se radi pa joj prepričo, na kraju čips i pivo otvorili i pogledali do kraja.

don't hurt my body... to je ta sumanutost koja se traži :D

kvaju 22.11.2017. 11:35

Ma to su ukusi i nema tu rasprave, kad mi netko kaze da voli bitange i princeze, ili onu seriju sa charllie sheenom, meni nemoze u glavu uci to nikako, dok office prije na tv-u kad je bio nekako sam ga uvijek prešaltao, nije mi djelovao zanimljiv uopce, dok poslje na netu kad sam vidio koliko ga hvale reko odo ga od početka gledati, vrh serija, ono bas se mozes posteno nasmijati.

syss 22.11.2017. 11:45

točno se sjećam kad je office krenuo na telci i pričam ekipi kako sam umirao od smijeha i neće nitko gledat, svi ono jel to onaj olfo dokumentarac? ma ne da mi se to gledat, glupo je.

došli kod mene jednom prilikom čoporativno i baš kreće epizoda, e reko sad ćete gledat sunce vam jebem :D završi epizoda i svi - bogati pa ovo je hilarijus :D

Trbonja 22.11.2017. 17:41

Logan Lucky (2017)

Mirkopoter 22.11.2017. 21:19

Citiraj:

Autor Trbonja (Post 3129497)
Logan Lucky (2017)

Što s tim filmom?

Trbonja 24.11.2017. 16:58

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3129588)
Što s tim filmom?

Jel' se pdf zove Dojmovi, komentari, preporuke filmova? :D
Ako napišem ime filma bez komentara, znači da ga preporučujem. :p

fanATIk 24.11.2017. 20:40

A čuj, može bit i smeće, nemamo kristalnu kuglu. :D

Mirkopoter 24.11.2017. 21:22

Citiraj:

Autor Trbonja (Post 3130488)
Jel' se pdf zove Dojmovi, komentari, preporuke filmova? :D
Ako napišem ime filma bez komentara, znači da ga preporučujem. :p

A ne znam ja, pukni barem riječ dvije :)

ToroRosso 24.11.2017. 23:39

Moze preporuka neke drame tipa shame, the master.. ma zapravo moze bilo sta samo da je kvalitetno za ubit dva sata prije spavanja

Trbonja 25.11.2017. 00:36

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 3130561)
A čuj, može bit i smeće, nemamo kristalnu kuglu. :D

Do sad se nitko nije žalio na moj filmski ukus. :D
Mogu preporučiti i smeće. American Assassin npr. :D

Trbonja 25.11.2017. 00:40

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3130582)
A ne znam ja, pukni barem riječ dvije :)

Pogledaj sve moje prošle postove s preporukama filmova i nećeš se razočarati. Volim preporučiti i starije filmove, a ako imaš naslov filma, sve ostalo ti je na internetu. :)

mamutarka 25.11.2017. 00:42

dajte promijenite naslov teme u ''Dojmovi i komentari filmova'' da riješimo ovo :D

Srdan 25.11.2017. 09:18

S koliko bi godina klinci mogli pogledati Ghostubusterse i Gremline bez da imaju nocne more od toga?

Brko 25.11.2017. 10:13

Sa 15 :D

Sent from Mobara

Rocky Rocastle 25.11.2017. 10:25

Nedavno pogledao Jungle.

Radcliffe solidan u glavnoj ulozi, iako mu nisu morali nametnuti naglasak, ali nmvz.

Uvod mi je nekako bio prebrz, a s druge pak strane ne bih zamjerio da je film bio kraći za 10-ak do 15 min.

Neloš prikaz amazonske flore i faune (na trenutke možda previše CGI-ja), kao i survival/psiholoških scena, osobito u kasnijem dijelu filma.

Materijal za vikend poput ovoga.

magija 25.11.2017. 11:59

molim vas za preporuku nekoliko trilera. 2010g+

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Trbonja 25.11.2017. 12:02

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3130674)
dajte promijenite naslov teme u ''Dojmovi i komentari filmova'' da riješimo ovo :D

Dovoljno je da pogledam film i napišem naziv i godinu filma (mogao bih biti sebično govno i ne napisati ni to; film treba pogledati i odlučiti je li sranje ili nije). Ako ste takvi ljenguzi da vam je teško kopipejstat film na gugl, ko vas jebe. :D

Trbonja 25.11.2017. 12:05

Citiraj:

Autor Rocky Rocastle (Post 3130718)
Nedavno pogledao Jungle.

Radcliffe solidan u glavnoj ulozi, iako mu nisu morali nametnuti naglasak, ali nmvz.

Uvod mi je nekako bio prebrz, a s druge pak strane ne bih zamjerio da je film bio kraći za 10-ak do 15 min.

Neloš prikaz amazonske flore i faune (na trenutke možda previše CGI-ja), kao i survival/psiholoških scena, osobito u kasnijem dijelu filma.

Materijal za vikend poput ovoga.

Ja sam ga isto preporučio par stranica unatrag. :D

Mirkopoter 25.11.2017. 14:05

Citiraj:

Autor Trbonja (Post 3130746)
Dovoljno je da pogledam film i napišem naziv i godinu filma (mogao bih biti sebično govno i ne napisati ni to; film treba pogledati i odlučiti je li sranje ili nije). Ako ste takvi ljenguzi da vam je teško kopipejstat film na gugl, ko vas jebe. :D

Ne baš, post s nazivom filma i godinom nema apsolutno nikakvog smisla i meni je to spam.

Brko 25.11.2017. 15:27

Nakon 10 godina kad sam ga gledao prvi puta, gledao ga sinoć opet.

The World's Fastest Indian

Tko ovo nije gledao, stvarno puno propušta. Ovo je pod obavezno.

mamutarka 25.11.2017. 16:06

ja ga gledao nedavno isto, preporuka

trouble 25.11.2017. 16:26

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3130789)
Ne baš, post s nazivom filma i godinom nema apsolutno nikakvog smisla i meni je to spam.

X

Ktome da je Logan Lucky ispodprosječan heist film bar meni.

Mommistake 25.11.2017. 23:46

Logan Lucky, ok, čak sam se i nasmijao nekim forama, ok film. Ništa posebno, ali ok za pogledati.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:45.