![]() |
Citiraj:
|
ima neko onda da bi isao popodne na sljeme?
|
Hijao što će biti blata od Gorščice do Hunjke :D. A nije nit Bidrovečki makadam nešto lagan :), zadnji put me fino ispuhao...
|
nece biti blata..iso sam jucer tim putem gore i sve je suho..
|
Ma pusti Vucu i Onyxa, oni svugdje vide blato, provokatori.
+1 za Bidrovec, baš mi se ide onuda, ova utrka šugava došla ko blagoslov. A i čiča se ponovio, samo ne smijem reć :) Tnx Jacku i njegovim frendovima |
Mogu ja reć heheh, ali fakat su prejebeni.
Sve ok samo kaj smo se poklali na povratku. Jebiga frend je takav, znam ga cijeli život, novac mu je sve, majka, otac, brat i sestra. Mislim ak ides po povrat pogledaj na racun koliko ti treba vratit, a ne da izades iz ducana sa 20 eura manje i glavno da si sebi svoje uzeo hehehe :) I zbog tog je destro isao iz nzg-a tramvajem..Sorry destro :( P.S. jel ide netko uskoro u Brežice, treba mi 20 e :lol2: |
Citiraj:
-- I ja se "ponovio" sa dobrim znalcima: ergon GE1 gripovi. Dosad nisam probao bolje :) |
Citiraj:
Inače, poslo sam mail i sebe u cc stavio pa ti javim što Aleš kaže :) On je fer uvijek bio, si vidio da sam pakne nove novcate dobio bez da je išta rekao, tak da ak je pogriješio onda će javit i vratit će lovu. :) |
Poslo sam ti SMS, odgovorio je već Aleš, njegov je zajeb bio, 20€ Jacka čeka u Brežicama.
Greške se dese, jebiga. Sad bi i ja SLX novi, jučer sam pipkao na Syncrosovom bajku Deore i to koči ko mutavo. |
Prodam ti ja Sile svoje :D
Sve je super sa njima, osim kaj mi zadnja vibrira pa imam dvostruko zadovoljstvo na spustu :D |
I ja sam mu poslao heheh, i rekao je da me ceka, sam da ga podsjetim. :) Jesmo mu inbox izrokali.
I da sile, obznani kaj si kupio :) |
Povrat poreza - Aleš
Citiraj:
Mere dog na PM |
Ma svi koji me znaju znaju da sam nenormalan i da sam dao kilu novaca za 661 EVO štitnike za koljena :beer:
Šta da radim kad su jebeni, ful su lagani, ne žuljaju nigdje, izgledaju jebački, a valjda i štite... A sad nazad na kruh i vodu do sljedeće plaće :nono: |
Citiraj:
|
fora..sa tim stitnicima se da pedalirat kolko vidim?znaci nemoras stajat i gubit vrijeme...
|
Da to su oni skupi koji ne valjaju a da se pedalirat dok se zbog lošine ne počnu spuštat i smetat :beer:
A vidjet ćemo, app, ako neće valjat možda u međuvremenu naučim vozit pa odjebem sve to i odem u vožnji samo u gaćama, da mi guzne dlake ne zapinju u lanac. Mislim da je neutralnom promatraču vrlo brzo jasno tko je od nas najveći pacer za marketing :D |
http://maps.google.hr/maps?saddr=%C4...sz=15&t=m&z=15 ak nades velik promet i murju onda stvarno imas srece..:)
Sile moram priznat da si odvratan... |
i kad prođeš tolika brda i uzbrdice... taman dođeš u podnožje krepan...
|
taman se zagrijes za voznju:)
|
sa ove zapadne strane je kustošijanski makadam zakon za uspon. Isti vremenski utošak (grad- gračani-leustek- lugarnica), ali puno manji napor.
:beer: nhf, ali dok se ovi usponi odvoze, bez problema se sa istim utroškom snage i energije može biti kod grafičara ili najgore kod risnjaka... :beer: |
Zeljac jesi slozio bajk? :)
|
nisam još :p
:beer: vilica, kočnice i sitnarija mi ostala... :beer: |
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sve se vraca sve se plaća, frend koji je uzeo kotace doma skuzio da je dobio fulcrum red power sl, umjesto xl. Ovi sl su 199e, a ovi xl 259e. I sad se vraca kod alesa i uzet ce mi povrat poreza....Hahaha.
|
Ja se sad premisljam izmedju te i ghetto tubelessa sa zracnicom.
|
Kaj ste vi snimali neku sapunicu u Brezicama :D
Ovo je bolja fora nego kada smo mi isli po kocnice. Al sve mi se cini da Sile nosi bad luck jer je i u mom slucaju Sile isao sa nama :D |
Ahahahha,
ovo kod Aleša je uvik neki šou program. Kad mi je drugar išo po kočnice dobijo je 2 leve (ili desne) ručice, pa se menjalo. Kontam da nas zbuni drug Aleš koji je miran k'o bestrzajni top, a mi ono uletimo k'o Alisa u zemlju čudesa i pogubimo se živi :roller: Sile nije išao s nama, ali je dobrodošao. Tko zna šta bi još moglo biti, ahahaha. |
Sile pazi šta radi i gleda šta uzima, i nikad nema greške :)
Ekipa ode van dućana s krivim kotačima, alooo, vrati se nazad s računima za merver i umjesto 106€ dobe nazad 86€ i onda se čude kako kad se raspodijeli fale novci :fiju: ali kužim ja to, faking Aleš je izložio tako brutalne bajkove, sve je tako "shiny" da ostaneš paf. Ajde kad ti iz bajkmanije pošalju krivi rotor ili neš... Pipkao sam malo Focus Raven 29" karbonca, SID XX naprijed čini mi se :nuts: Bilo je fakat brutalnih bajkova, Focusi AMS i XMS, par Specova odličnih, karbonska specka Specialized s full Ultegrom i Fulcrum racing ketačima :nuts: Ali apsolutni vrh je bila neka kričavo zelena specka na kojoj nisam vidio ime firme, isto kompletno karbon s svim živim karbonskim kaj možete zamislit i Di2 elektronskim šiftanjem. Vrh jebenih vrhova. |
Citiraj:
Mogu ga pedalirati skoro cijelog bez nekih duljih stajanja (jedino me dupe počne bolit nakon 1 i pol h, ali osim toga nikakvih problema nemam! Nego, gdje si ti sile kupil one očale svoje i počem, i ima li netko neki prijedlog za neke jeftinije goggle, hvala! P.S. preferiram prozirnu leću. |
evo ja sam narucio ovo :D
http://www.ebay.com/itm/New-Motorcyc...20812457554380 a sliniša ima ovo http://www.ebay.com/itm/Bolle-Contou...#ht_1519wt_993 |
Citiraj:
|
Evo opet lažeš, kad si bio govorio da je Lojstek nakon Adolfovca blatan a ono barutana, ti slažeš a tvoj buraz širi lažnu propagandu i unosi strah i nemir, ti si terorist u osnovi.
Bane ove moje đozle bi ti se mogle maglit s FF ali samo ako zastaneš, u vožnji su zakon, pitaj malog Lovru zapravo jer sam njemu bio posudio par puta kak funkcioniraju s FF. Gledo sam reviewe goggli na bikeradaru i fox the main su dobile odlične ocjene a među jeftinijim su http://www.bikeradar.com/gear/catego...ggles-11-45021 ima ih po e-bayu gro |
Citiraj:
P.S. Nemoj me baš zvati teroristom, znaš da na netu kolaju điđi-miđi trackeri koji fataju određene riječi :D U biti si mi ga najvjerojatnije generalno dobro metnuo jer si u istu rečenicu stavio barut - propaganda - strah - nemir - terorist Očekujem SWAT ovih dana na vratima. |
Sljeme-petak
Elem,
Dado i ja gremo sjutra okolo 10h od tunela pa nagore Lojstekom, a nazad spust na Dotku. Bujrum, ko mere! |
Citiraj:
|
Hvala na informacijama ;)
|
Imaš ko moje pun ebay, prozirna leća, anti-fog, cca 100kn. Kod nas nisam nigdje vidio jeftinije nove.
|
Nisam vidio koje ti imaš!
BTW koliki je poipust u Uvex-u? |
javi se kad budeš išao u uvex :D
ja moram sebi isto piknuti gogle :D jučer sam imao pune oči mušica i sranja.... :beer: ja si zapikirao jedne, pa koliki god popust bio.... :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:53. |