![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
koreografija borbi je vrh vrhova, sve pokušavaju biti različite, krvave su i brutalne, rad kamere i režija vrhunski samo pridonosi odličnoj koreografiji A ovaj korejski je isto vrh vrhova....sve preporuke... |
racija je ok,makljaža,i saw the devil je bar 2 štenge iznad,stvarno odlićan film.
|
Slažem se samo ja neuspoređujem takve filmove po kvaliteti...kruške i jabuke...:D
|
Kad smo već krenuli brojati mrtve (The Equalizer, John Wick), čujem da je T3ken dostupan. :D
|
Evo jedan klasik, moja preporuka. :)
http://www.imdb.com/title/tt0112922/?ref_=rvi_tt |
Citiraj:
|
Paranoid park 0/10. Oslobodi Bože di san bacia 120 minuta.
Children of men. 7 i sitno/10. Solidan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kakav je Tak3n? Jedinica mi je bila mphphm, a dvojku nisam odgledo do kraja.
|
Citiraj:
A Liama su poglupili u ovome dijelu rekao bi. U tučnjavama i tak nekim akcijskim dijelovima se najbolje vidi. Radi poteze amatera koje nije u radio u prvom dijelu. Unbroken- super ratna drama prema istinitom događaju. Biografski film zapravo. Meni je film odlično sjeo. Već sam spomenuo ranije, no moram opet. Jack O'Connell se kao glumac stvarno super razvija i dečko niže stvarno hebačke filmove. |
Slažem se, novi Taken je razočaranje. Mala je antipatična i kmeči nonstop. Prvi dio je bio odličan najviše zbog toga što je najmanje bila na ekranu.
|
The Liability - solidan britanski krimić
The Company You Keep - počne kao vrlo dobar politički triler, završi kao osrednja drama, ali svjedeno, isplati se pogledati. |
Citiraj:
a istina je i da sam se naspavao dok sam ga gledao :) shit od filma |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt2614684/?ref_=nm_flmg_act_7 isto jeben film,bar meni, prica o belfastu '71 |
Citiraj:
I Starred Up je isto dobar. |
Sudac - 8/10, možda i više, baš mi je dobar i nije dosadan, preporuka
|
Citiraj:
Rezultat je jedan ispodprosječan film. Zamperini to nije zaslužio. Ako misliš da seruckam, kad uhvatiš vremena, posudi i pročitaj ovu knjigu. Zatim opet pogledaj film. ;) |
Rijetko koja ekranizacija se može pohvalit da je dobra kao i knjiga po kojoj je rađena.
|
Dobro, uspoređivati knjigu i film je kao gledati nešto na razglednici ili vidjeti uživo otprilike...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, lapus calami :D
Ma, teško će nekome tko voli čitati film biti bolji od knjige. Makar, ima ok ekranizacija, daleko od toga. |
Definitivno, jedne od meni boljih ekranizacija su Shutter Island i Green Mile.
Dok, iako je kultni film, Kubrickov Shining je jedna od najgorih ekranizacija neke knjige koje sam imao prilike vidjeti. Srećom, King je popravio stvar s mini serijom. |
Starship troopers, isto katastrofa od ekranizacije.
|
još gore od ekranizacija knjiga su ekranizacije igara.
Hitman je ono - obvious choice :fuming: |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt2679042/ |
Da, vidio sam već :D
To bi čak i moglo biti dobro. Quinto i Friend mi se čine kao oke glumci. No daljnje kritike se suzdržavam do izlaska filma :D Inače, sjetio se još jednog katastrofa filma napravljenog na igru - Silent Hill. Majko mila koje je to smeće bilo. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:47. |