![]() |
John Wick - pa to nemres izbrojit koliko ih padne u filmu :D brze od domina padaju
Cista no brainer akcija. Za ubit popodne cist okej |
Preporuka filma (ili više njih) sličnih Top Gun-u?
Ima jedan film nemogu se sjetit kako se zove mislim da je snimljen prije 2000 ili još možda 80-ih..Tematika je bila probijanje zvučnog zida ili slično tome? |
Citiraj:
Meni jedan od boljih filmova :chears: |
E to :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Black mirror nije nista novo, to je scifi klasik. Odlicno prikazan odnos tehnologije i covjeka te problema u danasnjem drustvu kroz raznolike tematike. To je must watch za svakog sci fi ljubitelja, samo ce neki to pogledati sada, a neki tek kasnije, sto cu im ja :) Naravno, ovakvih komentara gore ce uvijek biti, kao za sve. |
Jeste možda gledali Beyond Belief: Fact or Fiction?
|
Citiraj:
No brainer zabava, niš više od toga. I smrdi na na snimanje lošeg nastavka :D |
Citiraj:
|
Mišljenja?
|
Pogledao Still Alice, drama o profesorici koja odjednom počinje zaboravljati riječi i utvrdi da boluje od Alzheimerove bolesti.
Julianne Moore inače nominirana za Oscara za glavnu ulogu u ovom filmu i mislim da bi ga mogla osvojiti. Po meni odličan film, koja ocjena nemam pojma, nekih 9/10. http://www.imdb.com/title/tt3316960/ |
Pogledao Equalizera. Bolji mi je od Wicka, iako ima manje killseva. :D
|
|
Citiraj:
The Judge je odličan.... ko voli drame(glumačka postava ludilo) |
the judge... šta reć... jedan od filmova godine, vrhunska gluma, vrhunska radnja, ne znam šta bi više rekao.
gledati pod obavezno, ja sam ga pogledao solo u subotu i još jednom sa flare u nedjelju. |
Onda moram pogledati tog Judgea. Da se malo vratim u normalu nakon bijesnih akcića.
|
Citiraj:
što se tiče the judgea... već sam rekao svoje mišljenje, ali zapravo od trena kad sam počeo gledati pa do sad, mislim si kako bi bio još bolji da je recimo umjesto mitchuma u takvom filmu glumio clint. i još da je režirao :D Mada je mitchum izvrsno odglumio, da se razumijemo. |
John Wick - ajme koje traćenje municije. Upuca lika u glavu i onda "radi sigurnosti" spraši još par metaka u njega. I onda se čudi što mu je šaržer prazan. Najcool likovi su mi Charlie ("čistač") i recepcioner u hotelu.
btw, zna li netko kakvim ono kovanicama plaćaju? Zlatni jesu, ali nisam skužio koji. |
U-571 http://www.imdb.com/title/tt0141926/
Nakon oštećenja njemačke podmornice U-571 , Amerikanci odluče prerušiti se u Nijemce kako bi se domogli "Enigme". |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozambique Drill. Google it. |
Citiraj:
Mm, koji Mitchum? Mislis mozda na Duvalla? |
The November Man - http://www.imdb.com/title/tt2402157/?ref_=nv_sr_1
Cist ok film, sniman u srbiji i crnoj gori! Moja ocjena 6/10 |
Citiraj:
ups, da :D Tipkovnica mi je brža od pameti :D |
Citiraj:
Duvallu trebaju pare (DeNiro style), a RDJ-u portfolio i glumački benchmark s Duvallom. :) Samo zato su obojica pristali na takav scenarij. |
Variola Vera, pogledao i super stvar.
Glazba i atmosfera odlični, likovi vrlo dobri, a gluma solidna. |
pogledao fury. film je srednja žalost
na sreću nisam ga otišao gledati u kino iako je to bio plan |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pogledao Birdmana,
wtf sam gledo :D Nije mi sjeo film |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:28. |