![]() |
Citiraj:
|
Da, zadnji nastavak sam samo brojao minute do kraja.
Ostali nastavci odlični i prekratki po meni :D |
Prva epizoda mi je odlična. Kraj je totalni turnover.
Zadnja je impresivna po pitanju načina kretanja likova. Zaista sam bio impresioniran. |
jmeni se to sve jako dopada. sve sezone i sve epizode.
uhh - jedva čekam ovo sada. tnx |
Outer Range, odlicno napravljena serija. Od price, glume, twistova, kadrova, rezije, dijaloga... sve je napravljeno vrlo kvalitetno i uvjerljivo. I za razliku od danasnjih serija i filmova, zahtijeva nesto inteligencije gledatelja da pohvata konce.
Imaju i gay par, valjda da zadovolje formu. I to je napravljeno kako treba, bez da je focus na tome i trljaju nam nos sa time. E da, i ima ta strasna rupa koja me strasno strasi :D |
Love, Death & Robots treća sezona
Pola pola epizode. Neke dobre, neke bzvz. Druga na brodu je baš top. |
The Time Traveler's Wife. Iskocilo mi na Shield home screen pa reko ajd, film je bio dobar. Nije bas jasno cemu serija. Hoce li razvuci film na 6 epizoda serije? Ili ce poceti izmisljati nove stvari? Hoce li biti jos sezona?
Anyway, prva epizoda nije losa. Glumicu pamtimo iz GoT, ima nesto sexy u njoj :p A glumca iz Divergent flmova. Fan(ovi) Bortus holodecka ce biti zadovoljni sto svaki put kad putuje kroz vrijeme ostane bez odjece :D |
Evo još jedne serije napravljene po filmu - The Lincoln Lawyer
|
|
Citiraj:
Radi se o stranger things. |
Citiraj:
Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Mali odmor od PC-a i PS-a, nešto više netflixa i serija.
Završio Seinfeld prvi puta do kraja (počinjao jedno 5 puta, nikad me nije držalo dulje od prve sezone). Jel najbolji sitcom? Meni osobno, nije. Jel blizu? Pa ono, blizu je. :) Office mi je draži i smiješniji. :) Pogledao Shadow and Bone - ok, ništa više od toga. Čekam drugu sezonu, malo mi je previše tinejđersko, ali prolaz. Halo - meni dobar. Ima dobrih i loših epizoda, generalno po mom guštu. Love Death + Robots S03 - na razini prve dvije, odlično, meni sve epizode sjele osim one s Pulsom Planeta (meni je i zadnja sjela odlično). Ozark zadnje sezona, onako, ok. Očekivao više, kraj mi nije sjeo 100%. Ne sjećam se kad me netko više živcirao od jebene Wendy Byrde. Dark ponovo upaliio da se prisjetim prve dvije sezone, da bi mogao završiti treću. Prva sezona 10/10. Druga sezona 8/10, treća sezona 3/10 meni, nikako se natjerati završiti. Pogledao 2 epizode Boba Fett-a, ne paše mi, nisam nastavio dalje. Možda se vratim jednom prilikom. Mandalorian mi je dosta bolji bio.r Toliko od mene zadnjih par mjeseci. |
The Wheel of time - pogledao prvih 5 epizoda za sada, dosta dobro. Volim fantasy žanr ovog tipa, Witcher itd.
|
Citiraj:
https://shop.skolskaknjiga.hr/je-l-cemu-ovo.html |
Iz svih epizoda Seinfelda treba izbrisati standup intro i serija bi bila dosta bolja :D.
|
S vremenom je i izbačen, srećom. Mislim da u 6. ili 7. sezoni.
Stigao sam do zadnje sezone napokon. Očekivao sam Festivus epizodu ranije, skroz mi je promaklo da je tek u zadnjoj sezoni. |
Sjetite se da je Seinfeld bio i ostao standup komicar. U seriji glumi samog sebe i time se bavi. Ti introi su obicno bili razradjeni u nastavku epizode.
|
Jeste ali kad gledam njegov standup, nije mi uopće smiješan. Mozda pokoja fora. Dok je radnja serije legendarna.
BTW: svako toliko pogledam blooperse. Kad sam loše volje. |
Mislim da je ovo 3. put da ga gledam od početka do kraja... trenutno smo na Marisi Tomei :D
Ali tko misli tu stat i ne pogledati kompletan mix priča/glumaca u jednoj osobi - Curb your enthusisam kao logičan nastavak Seinfelda. Isto tako ovo što je Lacy reko, pogledajte Seinfeld the comedian (ima Netfilx, a i posvuda) malo da dobijete dojam uopće o toj sceni ak vas zanima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
od serija u zadnjih tjedan dana završio: Twenty Five Twenty One - Korejska romantično sportska drama o curi koja čita dnevnik svoje mame u periodu kada je išla u srednju školu i još cca 7 godina iza, i prolazi kroz mačevalački uspon, ljubavne, prijateljske i životne probleme. Serija ima 16 epizoda od cca 80 min svaka, ali meni niti jedna nije bila dosadna ili preduga i fino je tekla priča tako da preporuka svima koji vole takav žanr i korejski način. Peacemaker - Serija je čisti trash, ali po meni odlično napravljen. Očito James Gunn uživa snimati ovako jer mi se čini da ima razriješene ruke, jer serija ima gomilu krvi, neprimjerenog humora i ostalih stvari koje bi bilo gdje drugdje bile too much, ali ovdje nekako baš pašu. U svakoj epizodi sam se nasmijao više nego u većini humorističnih serija i filmova u zadnje vrijeme. Kome se svidio zadnji suicide squad, i ovo će mu biti dobro ako ne i bolje, ostalima bolje zaobići. One of us is Lying - Teen mystery serija o 4 srednjoškolca kojima umre kolega pred očima dok su svi bili na kaznenoj nastavi, pa su oni glavni krivci i do kraja sezone pokušavaju raskrinkati tko je kriv. Serija je zanimljiva i napeta s dosta preokreta, makar ima dosta nelogičnosti ako u većini ovakvih filmova i serija. Za završetak priče se čeka druga sezona. |
Pogledao sam Mandaloriana, sve epizode. ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Reacher je odličan, glavni lik malo prebildan al dobro, barem nije woke :D :D :D
Plava policajka prava mala seljančica ali bombončić :zdero: |
Mislim da je u knjizi Reacher opisan baš takav kakav jest. Nisam 100% siguran.
|
Sta kazete na zadnju epizodu Better call Saul?
Dugo nisam dozivio tako dobar slow burn moment. |
Kojima je 7of9 napeta, bolje gledajte Bosch (drugu sezonu) umjesto woke ST-a :D
A taman je počeo i Bosch:Legacy. Meni dost dobre obe |
Citiraj:
predobro. Sad se stvorila hrpa pitanja koja prije toga nisu postojala. ovo je bila ep na razini Ozymandias ep iz BrBa :respekt: |
Citiraj:
sreća pa ima još 6 epizoda, mislim da nastavljaju 11.7.2022. |
Jel itko gleda novi Obi-Wan Kenobi?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18. |