![]() |
Citiraj:
Znaci da me mogu odjebat ako im se sprdne. Ne znam dal da uzimam opet, jer na racunu imam samo za jos jedan pokusaj. Poslao sam im i mail i poruku na fejsu da vidim sta ce bit s tim. Ne zelim izvisit za karte jer su oni smece. :hitthewal: |
Ja sam nakon kupovine stisnuo na stranici ono tipa print your tickets ili tak nes i otvorio mi se PDF u novom tabu. Naknadno sam onda dobio i mail sa PDFom
Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Nijem i doslo dotle, nakon placanja mi je javio neki timeout error koliko se sjecam, transakcija je prosla, ali nije me prebacio da isprintam ulaznice.
Vidit cu sta ce rec sutra... vjerojatno jesam negdje u sustavu, samo je nest zapelo, pa mozda ce mi rucno poslat karte. |
Kako vi možete išta izabrati na ovoj usranoj eventim stranici ?
Meni ne nudi nikakav izbor karti, jedino neki promo code izbornik. Na onoj retardiranoj seatmapi isto ne mogu odabrati nista. =/ Probao u cetri razlicita browsera i na ni jednom ne radi nista. Edit: mogli ste napisat fucking presale code a ne da bezveze reinstaliran jebeni flash dva puta =X Code: FFEURO19 |
Je li mozda netko koristio viagogo za kupovinu ulaznica?
|
|
Žasu. Napeti su mi ali x4 cijena... How yes no.
Sva sreća na pre sale... Sent from my OP6 |
hvala ti jos jednom :D
|
Nažalost ja nisam vidio post da se moglo kupiti ranije. Javio sam vama da prodaja kreće u petak i na kraju sam sam popušio ulaznice...
Više sreće drugi put... |
Ja sam već prodao one svoje dvije za travu. Toliko o tome.
Citiraj:
Samo da nas još i vrijeme potrefi na dan koncerta... Sent from my OP6 |
Kako sam profuljao da su se još prije par dana prodavake karte :stoopid:
Ja jucer uspio upast u eventim, dosao već do plaćanja i onda odjednom craash. Naravno, poslije ni bogu više upast.... Baš sam nesretan, nadam se možda ipak još jednom koncertu... |
|
sreca neizmjerna za one koji su s njuskala u rekordnom roku pokupovali karte po 3x vecoj cijeni :D
|
E sad kad opet buknu karte za 20 sekundi. Klika se svakako.
|
Rusi se bokte PBZ checkut stranica koliko ljudi valjda pokusava uplatiti odjednom =X
|
Ja ugrabio nakon 10:25 jednu kartu.
E sad jedna stvar mi nije jasna, poslali mi mail sa podatcima za uplatu u roku tri dana, a na stranici eventima piše da u roku 20 minuta ako ne platiš u košarici narudžba će biti otkazana.... nije bilo uopće mogućnosti plaćanja preko kartice nego sam samo to dobio na mail. |
Isto i ja. To je kao rezervacija gdje sad imas 3 dana da uplatis. Ovo 20 minuta je samo u kosarici na webu.
Bar se nadam da je tako |
Ja san isto platia tako preko bankovne uplate.
Jer nakon sta se web uplata rusila kasnije mi je nestalo uopce opcija priko weba. A sad, platija san im odmah priko banke nakon narudzbe i pare su kod njih, valjda ce stici karte. |
Zakon mi je ova pjesma. Nisam dugo pratio in flames, ali ovo je super. Jednostavno a posebno. Mr Robot villain u glavnoj ulozi u spotu. :D |
Meh... Nema više flamesa, samo se dimi malo
|
Za sada je u planu 4 mjesec Wardruna ( karte kupljene prvi red :D ) i Mgla u Beču 5. mjesec.
|
Citiraj:
|
Meni su oni davno otišli u qrac, još sa Reroute To Remain. Od tada više nisam slušao, a što Ac kaže, osto mali dimčac još :)
Sent from Usreo Mobara |
Oj, reroute to remain mi ne dirajte. :D kad ćemo mi pivu brčino? Sa sam na godišnjem pa sam ko ptičica!
|
Poslije nove godine :D
|
Matt Heafy (Trivium) side project, bomba...cudo koliko je taj covjek talentiran ali i vrijedan. Nedavno je Howard Jones pjevao s trivumom, i zvucao je kao k. Ne zato sto je los nego zato sto je Trivium prezatjevno pjevati...bas su specificni. |
Bome, dobar mu je projekt:chears:, a i Švabi koje se spomenul unatrag par stranica izbacuju sasvim fine stvari.:) Također, vani su novi Godsmack (When Legends Rise), Breaking Benjamin (Ember), Shinedown (Attention Attention) i Five Finger Death Punch (And Justice for None).
Na Glasslands sam nedavno nabasal i Pariah album je taman za nedjeljno popodne.:goood: Amber Town i Fifth Dawn isto nisu loši. U svakom slučaju, sve spomenuto bude poslužilo dok sljedeće godine ne izađu novi Killswitch Engage, Slipknot i Deftones. I šećer na kraju.:D:) |
Krenio preoder za novi Toolov album Fear Inoculum. Ima posebno CD izdanje, u US 45$, u europi 100 EUR:hitthewal:
|
Najgori koncert na kojem sam bio.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Da, to sam isto gledao u kinu. Jedina zamjerka je sto bih volio da su malo pojacali film, ipak smo slusali koncert :) Ali to nije to metallice
|
Mislis glasnocu zvuka? Ne znam kako je bilo u kinu al' na live koncertima u zadnje vrijeme je preglasno. Toliko glasno da vecina ljudi nosi cepice za usi, sto opet kvari zvuk, posebno visoke. Onda ovi idioti jos nabriju visoke pa onima koji ne nose cepice usi krvare.
|
Da, za kino sam mislio.
A za live ne bih znao, nisam nikad bio na njihovom koncertu. Ali u zadnje vrijeme sam poceo na sve koncerte nositi cepice za usi, jer imam tinnitus. Jbg, ne cujem dobro iduca 3 dana nakon neke svirke :) Mada, jel nema tih nekih boljih cepica za usi sto ne utjecu na kvalitetu zvuka? Na massdropu sam nedavno vidio neke... to mi je u planu nabavit, al nikako |
A gle, sve utjece na percpeciju zvuka pa tako i cepici. Mislim da bi bilo bolje da malo stisaju taj razlas na koncertima umjesto da svi nosimo prigusivace.
Sjecam se davno na zadnjoj turneji Pink Floyda, zvuk je bio savrsen, surround na otvorenom prostoru, ne preglasan, ne pretih, sve se culo... Na Tool je bio uzasno glasan. rifovi paraju usi, onaj pjevac se tamo prenemaze iza staga i nista ga se ne razumije (ni inace ga se nista ne razumije :D)... Al mislim da je najgori koncert na kojem sam bio je Iron Maiden u ZG Areni. Ja nisam mogao skuzit ni koja stvar trenutno sviraju, samo neslosna buka. |
Iron Maiden bio na predzadnja 2 koncerta, prvi u Areni ZG drugi u Splitu. Ne znam gdje je bio gori zvuk. Žasu.
Sent from my OP6 |
Lani je zvuk na Maidenima u Areni bio puno bolji nego 2013.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Na ulazu su dali setlist pa ste znali sto sviraju? :D
|
Setlista se znala 2 mjeseca ranije nakon prvog giga u Estoniji (ili Latviji) :)
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Super! Noise cancellation headphones na usi, pustis setlistu i uzivas u vizualnom show :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10. |