![]() |
Stvarno nestvarno, kao u nekakvoj....simulaciji :D
|
Evo, neka je i meni prvi put da preskočim džaba igru :D
|
Ja vas stvarno ne kužim....pa zar smo do toga došli ccccccc.....:kafa:
https://store.epicgames.com/en-US/p/...isaster-83726f |
Jednom je jednom, dvaput je dvaput. I ovo preskačem :D
|
De mod daj mu ban! Znaci četvrtak je.
|
Gle ga sad, sad za jednog clana trazi ban a nedavno je drugog htio pomilovat :D
|
Onaj je bio ok, on je samo sam uzeo sebi igre i nije tio podjelitnsa javnosti barem. sam ja to tako razumio. Sebičnost na idealnoj razini za potpunu amnestiju grijeha, ali ovako 2 tjedna zaredom odbijati besplatne igre, ban...
|
Prvo se kasno stavljaju linkovi, a onda neki ni ne žele preuzeti igre.. zar vam ništa nije sveto!?
|
Razbojnici, za kaznu odigrajte ovaj papčinski kuhinjski "stimulator" :D
|
Ma Epic se nadavao dobrih igara.Lani sva tri Tomb Raidera za novu godinu.
Al ovo sto sada daju je bezvezarija.Samo ne znam tko bi takvu igru uopće platio? |
Ja ne znam ni tko bi tu igru uzeo besplatno, a kamoli platio :D
Meni sve šta liči na simse je ispod svakog nivoa i gotovo, ban ne ban :D |
|
Pa ovo nije normalno, šta je opet četvrtak :D
|
Ma ja više ni ne pratim te besplatne igre. Po meni ne treba više ni stavljati linkove, jer ne znam kad je zadnji put bilo nešto vrijedno spomena, a da nije Božić.
I Epic je skužio da zašto davati đabe, ako možeš naplatiti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa Epic je davao top igre gratis koliko vremena? Očito su skužili da zašto davati besplatno ,a steam sve dobro naplati. I to poštujem. Realno,imam u Libraryju tonu igara,što dobrih ,što svakojakih,a odigrao sam možda jednu ,dvije u par godina. Tako da,meni svejedno. Ok mi je stavit link na neku dobru igru,al ove bezvezarije ,nema mi smisla. Al ako nekog veseli. Meni ionako kad god upalim komp izbaci na dnu što epic nudi trenutno,tako da imam stalno uvid.I kliknem skip! |
samo da zahvalim ljudima koji ljepe linkove, zaboravim ponekad da cetvrtkom izlaze igre pa me ovo podsjeti :respekt:
|
Ja cu lijepiti linkove koliko mi se bude dalo kad smo vec stvorili neku internu zafrkanciju na tu temu :beer:
|
Citiraj:
Možda i uleti neki bioshock tu i tamo! :D |
Emile igraš se s vatrom. Linkovi na besplatne igre koje nikad nećemo igrati su svetinja i moraju se četvrtkom postati u ovdje!
|
ma svaka čast tko stavlja, to je super, već godinama pedantno uzimam svaku bespla igru koju daje epic, već više puta sam nešto namjeravao kupiti i onda odem u epic library i vidim da sam tu igru uzeo za đabe. Osim toga ima dosta tu igara koje su podobne za djecu, pa sam i njima znao instalirati. Treba sve uzeti, lako je poslije probirati
|
Tako je. Kak se kaže u mom kraju:
Đabe je đabe. Mada i u stare babe! |
Citiraj:
|
I meni se dogodilo u više navrata da u epic library nađem nešto što sam mislio kupiti.
A da bi stigli odigrati to što smo natrpali unutra dan bi mora trajati barem 60 sati. |
Citiraj:
Epic Games je učinio mnogo za promicanje i popularizaciju igara i gaminga, a besplatne igre su samo jedan način na koji se to manifestira. Iako neke igre možda nisu po vašem ukusu, isprobavanje novih stvari i otvaranje se novim iskustvima uvijek može biti uzbudljivo i zanimljivo. |
Ajde, još samo 46 do tržnice...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Nek me banaju.Već sam zaboravil kak je to!:goood:
|
Aloo, cetvrtak je!!!111!!!!!!!!!1!!! :D
|
Sretan vam/nam 8. mart.:):D
|